Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz zobacz sobie wynikiz Pomiechowka z bikejoringu kobiet :) nie przesadzam one mialy motorek w nozkach :) i nei wiem jak to zrobiły :)

http://www.geocities.com/bialykiel/

ale tez tak bym chciała :) natomiast gostek w Myslecinku w velo z wyżełam miał 17 minut na 8 km w zime :) po terenie gorkowatym :)

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Pay, to wychodzi jeden km w 1 min. i 33 sek. (średnie 45 km/h) :roll:

Byłem na paru zawodach i maksymalna średnia osiągana w velo (po płaskim) to ok. 30 km/h (zobacz wyniki z zawodów na stronie Fair Play).

Moim zdaniem trasa w Pomiechówku nie miała 6 km.

Szkoda, że nie startowała Jola Kałat, z którą miałem okazję dwa razy startować i która naprawdę ostro zasuwa (facetów zostawia w tyle :oops: ), bo miałbym jakiś punkt odniesienia.

Posted

YoOoOoO!!!

w lublincu mialo byc 6km, przejechalismy z payem i fp trase.. na liczniku wyszlo mi 4km 200m... roznica jest... a w terenie zawsze sie trasa wydaje dluzsza...

Posted

Jolu jeśli trasa miała 5,5 km to i tak wychodzi nierealna średnia 39,2 km/h.

Tak jak napisała AnTu, nie zawsze długość trasy podawana przez organizatorów jest zgodna z rzeczywistością.

Sam miałem takie przypadki, a różnice były dość spore (jak we wspomnianym Lublińcu). :wink:

Posted

YoOoOoO!!!

Jolu wyniki to jedno (zawsze mozemy sprawdzic).. drugie to rzeczywista dlugosc trasy (nikt <chyba> nie wie ile tak naprawde miala dlugosci)..

Posted

A trzecie to psy. Jak już szybszy wspomniał to większość tak dobrych wyników to zasługa psów(nie ujmując nóżkom właścicielek:P). Wiadomo, że człowiek z jamnikiem nie wykręci takiego czasu jak np z wyżłem.

Posted

Jola, nie zdążyłam ci pogratulować! domyślam się ile cię musiało to velo kosztować ;-))

a co do prędkości, to rzeczywiście trochę szybko musiały zasuwać, Grześ masz rację, co by było gdyby pojechała JOla Kałat, reprezentantka Polski na mistrzostwach Europy ;-)

Posted

Czy slyszal ktos o otwartych mistrzostwach europy w canicrossie i velo ktore maja sie odbyc na poczatku pazdziernika w Polsce? (informacja taka pojawila sie chyba 2 miesiace temu na stronie lodowego jeziora)

Posted

AnTu, Agnieszka i jej mama, Payook (na własne oczy widziałam ;-)), Mike (niby w velo, ale z dzieciakami też biega w canicrossie), Szybszy (chyba go ostatni gdzieś na liście widziałam ;-))

kto jeszcze?