Dollarek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witam ! Czy lubicie gotować psiakom różne przysmaki ? Czy tylko kupujecie jedzonko dla zwierzaków ? Moje psiaki trzęsą się na widok gotowanych przysmaków a na kupioną karmę mniej ( ale też uwielbiają ). Gotowanie dla moich pupili to czysta przyjemność, ale na ząbki trzeba im coś kupować ( np. rodeo albo jakieś kostki wędzone:eviltong:) A wasze pupile ? Wy także lubicie gotować dla nich..? Czekam na odpowiedzi myślę, że będzie ich dużo Pozdrawiam ;) Quote
mArGoSiA Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Mój pies od dwóch miesięcy je tylko suchą karmę i nie powiem,wygodnie mi z tym ;] Quote
Dollarek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Mojej babci psiak nie tknie suchej karmy choć by najdroższa choć by najlepsza. Ma 4 latka jest już dorosłym psem babcia kupiła mu kiedyś dla juniora też nie zjadł tylko za 1 razem i musi mu gotować...;) Quote
Dollarek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Nikt nie lubi przyrządzać jedzonka dla psiaków? Quote
Recommended Posts