Lorijel Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Maja jest w schronisku od niedawna. Miała szczenięta, przeżył niestety tylko jeden maluch... Aktualnie jest już od niej oddzielony. Maja bardzo 'aktywnie' go broniła, w tej chwili jest już spokojna, cieszy się na widok człowieka. Na moje oko ma ok. 5-6 lat, chociaż wygląda na więcej... jest strasznie chuda, do tego ma jakiś problem skórny... na tę chwilę przypomina kupkę nieszczęścia :( ale to piękna suczka.. odrobina troski i miłości i zmieni się nie do poznania, jak Grot ;) Jest jeszcze dość zamknięta, ale myślę, że to się szybko zmieni :) w stosunku do innych psów... mocno ciągnie na widok jakiegoś, ale trudno powiedzieć, w jakim celu... w boksie mieszka z Rysiem i wygląda na to, że dobrze się dogadują. kontakt: olka03@op.pl Quote
basia0607 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ile ona ma lat ? przepraszam niedoczytalam. Quote
Lorijel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 wg mnie 5-6... 'zweryfikujemy' to za tydzień ;) Quote
*Gajowa* Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Piękna sunia ! Czy wiadomo jakiego rodzaju problem ze skórą ma Maja ? Quote
Lorijel Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 przepraszam, ze tak długo. sierść Mai jest teraz w o wiele lepszym stanie, juz praktycznie nei widać żadnych wyłysień. prawdopodobnie to był po prostu wynik jej stanu ogólnego (wycieńczenie straszne, wygłodzenie, i do tego jeszcze ciąża i odkarmianie maluchów) to tydzień temu... aktualnych nie mam, ale jej stan się ciągle poprawia :) Quote
*Gajowa* Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Cieszę się, że skóra Majeczki juz w lepszym stanie. Czy sunia mo ogłoszenia ? Quote
Krogulec_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jak Maja reaguje na inne zwierzaki to czasem bywa ważne? Trzeba by też pomyśleć o tym ogłoszeniu!!! Gdzie się podziali wszyscy miłośnicy ON-ków!!!!!!!!! Quote
*Gajowa* Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Lorijel koniecznie zgłoś Maję na stronę "Owczarek W Potrzebie" Anashara. Naprawdę warto - moja do niedawna tymczasowiczka ONka znalazła wspaniały dom właśnie dzięki tej stronie. Quote
Lorijel Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Gajowa dziękuję, napiszę w najbliższym czasie (tego ostatnio brak... październik się zaczął, a z nim.. wiadomo co.). Co do innych zwierząt - do suk nie jest raczej przyjaźnie nastawiona, do psów - trudno powiedzieć. Mieszka w boksie z psem, kastratem, dogadują się bardzo dobrze. Do kotów - nie wiemy, a test w warunkach schroniskowych niestety miarodajny nie jest :( Quote
Krogulec_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 O z suniakiem chyba lepiej! chop do góry Quote
Kama2 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tez poprosze o kilka informacji co z dziewczynka :roll: ma takie smutne oczy:-( Quote
Lorijel Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 suczka nabrała sił, wygląda już o wiele lepiej. niestety - nadal w schronisku... zdjęcie jeszcze z października, w przyszłą sobotę postaram się o nowe. Quote
Kama2 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Echhh biedactwo:shake: domek by sie przydal jak zdrowie. Czekam na nowsze fotki. Co u suni? Quote
lidka_park Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Maja pojechała wczoraj do nowego domku w Gdańsku :multi: Podróż zniosła bardzo dzielnie, a w domku pierwsze co to poleciała zobaczyć co jej współokatoka ma w misce :p Quote
aganela Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 To świetnie:multi::multi:strasznie się cieszę:loveu::loveu::loveu::loveu: bo myślałam ,że sunia będzie długo kisić się w schronie,przez jej troszkę straszy więk. Ale to cudownie że suńka pojechała do domku!!!! Wybaczcie że nie doczytałam wątku,ale czy Maja była sterylizowana:roll:???Zawsze najlepiej mieć 100% pewność, że już nigdy,nigdy nie będzie miała szczeniąt.! Quote
*Gajowa* Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Wspaniała wiadomość ! Cieszę się, że Mai się udało :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts