AM Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 ksara, przyjeżdżaj!!! Mam nadzieję, że się spotkamy :D Quote
sylwia i boksery Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 ksara,przyjeżdżaj!!! Mam nadzieję, że się spotkamy :D A ze mną AM nie na nadzieji się spotkać?... :cry: :cry: :wink: My też będziemy-całą trójkią-chociaż "babcia" raczej rekreacyjnie :wink: Quote
malawaszka Posted October 7, 2004 Posted October 7, 2004 w poniedziełek idziemy na pierwsze spotkanie :D ale nie wiem czy podjedziemy na spotkanie z legendarnym Liborem, bo tam będą pewnie same duże psy, a my się najpierw musimy przestać ich panicznie bać :roll: - ale jak będzie można to może sama wpadnę - zobaczymy jak nam pójdzie na początku :wink: Quote
Kati Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 czy to szkolenie odbywa się w Zawierciu, czy gdzieś w okolicy? Quote
AM Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 A ze mną AM nie na nadzieji się spotkać?... :cry: :cry: :wink: My też będziemy-całą trójkią-chociaż "babcia" raczej rekreacyjnie :wink: sylwia&boksery, super, że przyjedziesz!!! Pewnie, że chcę się spotkać :D Bardzo się cieszę, że przyjbędziesz :D :D :D Nareszcie zobaczę "babcie". Nawet miałam do Ciebie pisać maila w ten weekend ale wiesz jak to jest.... :wink: Mam nadzieję, że tym razem pojedzie ze mną mój chłop i porobi nam fajne zdjęcia tzn. nie nam tylko psom :wink: Już nie mogę się doczekać tego dnia szkoleniowego... Quote
olmeca Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Wszystkich zainteresowanych informuje, iz 16 pazdziernika organizujemy dzien szkoleniowy w Zawierciu. Oczywiscie beda czescy pozoranci: Libor i Ladia. Zapraszamy wszystkich, tych ktorzy juz goscili i u nas :D jak i tych ktorzy chcieliby wziasc udzial. Quote
malawaszka Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 To szkolenie 16.10 z Liborem będzie w Zawierciu Żerkowicach na ul Szarej od godziny 10. No a ja się wczoraj wieczorem dowiedziałam, że od dziś szkolenia w Zawierciu odbywają się w soboty o 12 więc nici z naszego poniedziałkowego pierwszego spotkania, a dziś nie mogłam jechać bo za późno się o tym dowiedziałam :( moja wina bo czekałam na maila zamiast zadzwonić :roll: więc nasze pierwsze spotkanie nie wiem czy będzie za tydzień, bo musze najpierw spytać czy jest sens brać Lunę na szkolenie z Liborem - tam będą pewnie same duże psy a ona się ich boi :( i to chyba byłoby zbyt brutalne na początek :-? co myslicie?? Quote
olmeca Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Myslimy, ze bedzie to bardzo dobry poczatek :)). Libor jest wybitnym specjalista, a nastepna taka okazja bedzie dopiero na wiosne :). Prosze sie nie obawiac, te duze psy i tak beda wpatrzone w pozorantow i Luna nie bedzie w centrum ich zainteresowan :). Zreszta od czegos trzeba zaczac :). A te duze psy, pomimo ze sa duze, nie sa agresywne. Zapraszamy. Rozpoczynamy o 9.00. Miejsce sie zgadza. A za dzisiaj przepraszam, wiem, troche za pozno Pania poinformowalismy, ale prosze pamietac, ze na szkolenie nigdy nie jest za pozno :). Zanim jednak spotkamy sie z Liborem, moze Pani przyjechac do nas w jakims dniu tygodnia. Porozmawiamy o zachowaniu Luny, no i poznamy sie troche blizej :). Quote
olmeca Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 czy to szkolenie odbywa się w Zawierciu, czy gdzieś w okolicy? Nasza szkolka miesci sie w Zawierciu w dzielnicy Marciszow, natomiast dzien szkoleniowy organizujemy w Zerkowicach, tez dzielnica Zawiercia. Serdecznie zapraszamy. Quote
Flaire Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 A te duze psy, pomimo ze sa duze, nie sa agresywne.Nie zebym sie czepiala :wink: , ale skad wiecie? Przeciez wlasnie zaprosiliscie psy, ktorych nawet nie znacie:Zapraszamy wszystkich, tych ktorzy juz goscili i u nas jak i tych ktorzy chcieliby wziasc udzial. Quote
malawaszka Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Zanim jednak spotkamy sie z Liborem, moze Pani przyjechac do nas w jakims dniu tygodnia. Porozmawiamy o zachowaniu Luny, no i poznamy sie troche blizej :). Wspaniale :angel: więc może w poniedziałek? zadzwonię najpierw i się umówimy konkretnie :P Quote
olmeca Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 A te duze psy, pomimo ze sa duze, nie sa agresywne.Nie zebym sie czepiala :wink: , ale skad wiecie? Przeciez wlasnie zaprosiliscie psy, ktorych nawet nie znacie:Zapraszamy wszystkich, tych ktorzy juz goscili i u nas jak i tych ktorzy chcieliby wziasc udzial. Te, ktore potwierdzily swoj udzial w szkoleniu znamy :). Quote
olmeca Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Wspaniale :angel: więc może w poniedziałek? zadzwonię najpierw i się umówimy konkretnie :P oczywiscie :P Quote
Kati Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 czy to szkolenie odbywa się w Zawierciu, czy gdzieś w okolicy? Nasza szkolka miesci sie w Zawierciu w dzielnicy Marciszow, natomiast dzien szkoleniowy organizujemy w Zerkowicach, tez dzielnica Zawiercia. Serdecznie zapraszamy. |Na razie nie mam potrzeby szkolić psa, ale być może już niedługo będę miała drugiego psa i mam zamiar od samego początku go szkolić. Quote
malawaszka Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 No i jeszcze nie byłam - wszystko przeciwko mnie :( popsuł mi się dziś samochód i nie wiem kiedy będę mogła pojechać :cry: Quote
malawaszka Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 NO! jedziemy jutro - nareszczie wszystko naprawione :D Quote
AniaP Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 NO! jedziemy jutro - nareszczie wszystko naprawione No to trzymamy kciuki za pierwsze spotkanie :thumbs: i oczywiście czekamy na wrażenia na gorąco. :Rose: Quote
malawaszka Posted October 22, 2004 Posted October 22, 2004 na pewno będą nawet nie wyobrażacie sobie jakiego ja mam cykora :oops: :lol: Quote
malawaszka Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 :lol: wróciłam :lol: jesteśmy całe i zdrowe i długa droga jeszcze przed nami :roll: było bardzo fajnie - Luna prawie nieustannie darła japkę :-? i rozpraszała inne psiaki :oops: no a na początku śmiali się z nas (właściciele tych duzych :wink: ) że taka malota na szkoleniu :lol: :lol: :lol: MY im jeszcze pokażemy :wink: :lol: a co było najlepsze to to, że spotkałam tam Sylwię&boksery :o z Warszawy przyjechała :o a ja myślałam, że to ja mam daleko :lol: :lol: :oops: i chodziłyśmy z Luną między wielkimi psami :o i jak nie darła japki to próbowała mi na ręce wskoczyć :roll: ale będziemy z tym walczyć :wink: Za tydzień jedziemy znowu :angel: Quote
mrowka Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Suuuuuuper ze Wam sie podobalo :) a za tydzien tez jest?! a w jakiej cenie jesli mozna wiedziec? Bo przeciez my nie mamy tak daleko przeciez.. trzeba przemyslec. Tam jest tylko obrona nie? :hmmmm: :wink: Lunkaaa :klacz: Quote
malawaszka Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 nie tylko obrona - tam jest wszsytko :D nawet psie przedszkole :angel: to na przyszłość się przyda 8) my byłyśmy na PT a potem reszta została na obronie a my się zwinęłyśmy bo tego by Lunka chyba nie zdzierżyła :lol: ale ja sobie jeszcze obejrzałam pewnego boksia jak atakował i było :o :lol: a wcześniej był taaaki grzeczny :wink: Quote
AniaP Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 Malawaszka, to jednym słowem: "pierwsze koty za płoty". :kciuki: Nie było tak strasznie jak się człowiek boi, co? :wink: no a na początku śmiali się z nas (właściciele tych duzych ) że taka malota na szkoleniu To łobuzy. :ak-shot: Będą się wyśmiewać z maluchów. :nono: MY im jeszcze pokażemy Ooo, i to jest prawidłowa reakcja. :multi: No ja myślę, że "maluchy" górą. :kciuki: Za tydzień jedziemy znowu A ile razy w tygodniu będziecie chodzić? Quote
malawaszka Posted October 23, 2004 Posted October 23, 2004 do niedawna było dwa razy w tyg, ale na czas jesienno-zimowy jest raz w tyg. w soboty :P dla mnie to lepiej bo bym na paliwko nie wyrobiła :roll: a i jeszcze muszę napisać, że Luna jak wróciłyśmy do domu koło 15 to padła i spała jak zabita do 20 :lol: :lol: :lol: te emocje ją wykończyły :wink: Quote
AM Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 a i jeszcze muszę napisać, że Luna jak wróciłyśmy do domu koło 15 to padła i spała jak zabita do 20 :lol: :lol: :lol: te emocje ją wykończyły :wink: Dobry pies to zmęczony pies :D Quote
sylwia i boksery Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Właściciele dużych psów musieli uciekać,żeby Lunka nie pożarła im pociech :D :D To dopiero agresor :wink: Quote
Recommended Posts