bety Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 WROCŁAW 27-28.IX.2008 (CACIB) Sędzia: Willemine van Deijl (Holandia) PSY Klasa szczeniąt - 1 Klasa młodzieży - 2 Klasa championów - 4 SUKI Klasa szczeniąt - 1 Klasa młodzieży - 5 Klasa pośrednia - 2 Klasa otwarta - 2 Klasa championów - 1 To się staweczka uzbierała :lol: Pzdr Quote
Franka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witam i widze ze zmiana sedziego:crazyeye:no no faktycznie troche sie nazbieralo;)Pzdr. Quote
bety Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Franka napisał(a):Witam i widze ze zmiana sedziego:crazyeye:no no faktycznie troche sie nazbieralo;)Pzdr. Z tą zmianą sędziego też się tak przyglądałam co oni tam mieli napisane i wydedukowałam, że to co mieli napisane u "Włocha = akity" to tylko im pewnie chodziło o japońce. A amerykańce - to było w puli "inne rasy" - u tej właśnie sędziny. Głupio to napisali i niesprecyzowali. :roll: Pzdr Quote
bety Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 WROCŁAW 27-28.IX.2008 (CACIB) Sędzia: Willemine van Deijl (Holandia) PSY Klasa szczeniąt: Jazgar MAD MAX - wo, NSZwR, BIS Szczeniąt 2 m. Klasa młodzieży: NORD z Olexovho Dvora - db VAX Nocne Życzenie - V1, Zw.Mł. Klasa championów: ANUBIS Nocne Życzenie - V1, CWC, NDPwR, CACIB BLACK CADILLAC de Champernoune - bdb 4 Finigan JAS-UP AERI - V3 REIKAN Sasquehanna - V2, ResCACIB SUKI Klasa szczeniąt: Jazgar MEGAMI - wo Klasa młodzieży: Finigan ATI-KOD KANGITOKA - V1, Zw.Mł., NJwR BELLINDA Gogolińska Karolina - V3 BRITTANY Gogolińska Karolina - V2 Anshee DESERT CLASSIC - bdb 4 VENUS Nocne Życzenie - nb Klasa pośrednia: LIMBA z Olexovho Dvora - nb Jazgar PANDA - V1, CWC, ResCACIB Klasa otwarta: ZEWA Finigan Inferno de la Noche - V1, CWC ZUMA Finigan Inferno de la Noche - nb Klasa championów: AIKENKA Black Beauty - V1, CWC, NSwR, CACIB, BOB Pzdr Quote
Dan Danilo Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Właśnie... prosimy o jakąś fotorelację...na pewno coś macie ;) Gratki dla Zwycięzców :ylsuper: Quote
Videl Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='bety'] Klasa championów: AIKENKA Black Beauty - V1, CWC, NSwR, CACIB, BOB SUPER!!!:loveu::loveu::loveu:no to Ela poszalałaś na ringu z Vivą :multi::multi::multi::laola:zostawiłaś konkurencję z tyłu:evil_lol:;) Quote
kira Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Witam wszystkich! Sorki że czekaliście tak długo,po prostu brakuje czasu(w tym tygodniu) Pogoda była fantastyczna,atmosfera poza ringiem oczywiście także! Gratulacje dla wszystkich zwycięzców,a szczególne dla VIVECZKI:multi:bo miała swój"Dzień Szakala".Brawki,Brawki!! No to jazda! Psy klasa szczeniąt klasa młodzieży klasa championów Suki klasa szczeniąt klasa młodzieży klasa pośrednia (brak fotki,sorki) klasa otwarta klasa championów Miłego oglądania! pozdro. Quote
Dan Danilo Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Fajne fotki, dziękujemy za relacje :) Pozdrawiamy J&K Quote
Franka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Dziekuje wszystkim za gratki;) pogoda nam dopisala -bylo wrecz goraco ale i atmosfera byla super :multi:. Poprostu fajne towarzystwo:loveu:. Dzieki Piotrek za fotki !!! Pzdr. Quote
bety Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 O jak fajnie nie będę musiała wstawiać swoich fotek :multi: DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI Piotrek. :lol: Pzdr Quote
kira Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 bety napisał(a):O jak fajnie nie będę musiała wstawiać swoich fotek :multi: DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI Piotrek. :lol: Pzdr Co to znaczy"nie będę musiała",ja czekam na ładne zdjęcia i koniec,kropka. Ze mnie kiepski fotograf i jeszcze,na dodatek, wszystkich psów nie zdążyłem pstryknąć!!No to Kasiu czeeeeeeekam na twoje!(i na innych też,bo widziałem że robili zdjęcia!) Pa,pa!!:lol: Quote
bety Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 kira napisał(a):Co to znaczy"nie będę musiała",ja czekam na ładne zdjęcia i koniec,kropka. Ze mnie kiepski fotograf i jeszcze,na dodatek, wszystkich psów nie zdążyłem pstryknąć!!No to Kasiu czeeeeeeekam na twoje!(i na innych też,bo widziałem że robili zdjęcia!) Pa,pa!!:lol: Nie marudź :roll:, ładne fotki przecież Ci wyszły :lol: No dobra kiedyś tam może je wstawię ale nieprędko :p - może dopiero po wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim - taki mały hurt uskutecznię. :cool3: Pzdr Quote
bety Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 wybór BOB Jazgar-y ;) poza ringiem (fotka taka trochę nie teges :roll: - z daleka robiona - ale fajnie wygląda taka trójca) [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 BIS Puppy BIS Junior BOG A na pokazie posłuszeństwa wystapiła Jowa JUKA [SIZE=2] FINITO :p Niektóre fotki mogą "dziwnie" wyglądać ;) ale to efekt robienia ich pod słońce - sorki :niewiem: Starałam się wybierać fotki z innych ujęć.:lol: Pzdr Quote
Dan Danilo Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Kasiu, Dzięki za fotorelacje, na prawdę kawał dobrej roboty :) Quote
bety Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Dan Danilo napisał(a):Kasiu, Dzięki za fotorelacje, na prawdę kawał dobrej roboty :) Nie ma za co. Pogoda była cudna ale ... do opalania a nie robienia fotek (za ostre światło, za duże kontrasty, rzucane cienie no i efekt na zdjęciach widać :shake: ) Pzdr Quote
Recommended Posts