Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj byliśmy pierwszy raz na spacerze na którym Aguś sprawował się wzorowo po raz pierwszy spuszczony ze smyczy, pilnował się wyśmienicie biegając w promieniu 5 metrów calutki czas sprawdzając czy oby mu nie zginęłam i po ok pięciu minutach wyrwał się biegusiem do domu czekając przy drzwiach do domu żeby go wpuścić
Widać było w jego zachowaniu ogromną radość i szczęście z możliwości pobiegania sobie ale jednocześnie chyba strach i przerażenie przed nową sytuacją. A w jego sarnich oczętach wyczytać można prawie wszystko

Posted

Wspaniale, że psiaczek wraca do świata ludzi, delikatnie i z obawą, ale jest na dobrej drodze.:loveu:
Czekam na zdjęcia radosnego Agusia.

Posted

Bardzo się cieszę z postępów Agusia, naprawdę bardzo:):):)

AlinoS, proszę wyślij Ulce18 zdjęcia Agusia w normalnym formacie, żeby mogła jewysłać do niemieckiej fundacji, może Aguś komuś się spodoba!!! Wyjazd może byłby już w kwietniu i trzeba byłoby organizować transport dla Agusia. Proszę, to ważne!!!

Posted

AlinoS, czy chcesz, żeby Aguś został u Ciebie na stałe? Po raz kolejny proszę, wyślij na podany wcześniej przez Ulkę18 adres opis Agusia i jego zdjęcia, najładniejsze, w normalnym formacie. A jeśli już to zrobiłaś napisz nam o tym!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
A jeśli już to zrobiłaś napisz nam o tym!!!
Nie mam maila od Pani Aliny.
Najbardziej potrzebne sa zdjecia, duze np; 1500 x 1000 lub 640 x 480. Tych z watku - malutkich nie moge wyslac :shake:
Wyjazd bylby 17/18 tydzien 2009, wiec juz malo czasu zostalo.
W paszporcie musi byc data szczepien minimum 30 dni wczesniejsza od daty wyjazdu.

Posted

agusiazet napisał(a):
AlinoS, czy chcesz, żeby Aguś został u Ciebie na stałe? Po raz kolejny proszę, wyślij na podany wcześniej przez Ulkę18 adres opis Agusia i jego zdjęcia, najładniejsze, w normalnym formacie. A jeśli już to zrobiłaś napisz nam o tym!!!

Nie ma innego kontaktu z Aliną?

Posted

Przykro mi, ale nic nie mogę poradzić, że Pani Alina jest niesłowna. Po prostu musimy czekać na wieści od niej, bo jak widzę z ogłoszeń Agusia zero odzewu, niestety! A z niego wykluwa się wspaniały piesek!