agata51 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Agusiu, tak bardzo zsługujesz na ciepły domek! :loveu: Quote
AlinaS Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Dzisiaj byliśmy pierwszy raz na spacerze na którym Aguś sprawował się wzorowo po raz pierwszy spuszczony ze smyczy, pilnował się wyśmienicie biegając w promieniu 5 metrów calutki czas sprawdzając czy oby mu nie zginęłam i po ok pięciu minutach wyrwał się biegusiem do domu czekając przy drzwiach do domu żeby go wpuścić Widać było w jego zachowaniu ogromną radość i szczęście z możliwości pobiegania sobie ale jednocześnie chyba strach i przerażenie przed nową sytuacją. A w jego sarnich oczętach wyczytać można prawie wszystko Quote
AlinaS Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Za parę dni postaram się wstawić świeże zdjęcia - na chwilę obecną nie mam aparatu - padł Quote
terra Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Wspaniale, że psiaczek wraca do świata ludzi, delikatnie i z obawą, ale jest na dobrej drodze.:loveu: Czekam na zdjęcia radosnego Agusia. Quote
agusiazet Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Bardzo się cieszę z postępów Agusia, naprawdę bardzo:):):) AlinoS, proszę wyślij Ulce18 zdjęcia Agusia w normalnym formacie, żeby mogła jewysłać do niemieckiej fundacji, może Aguś komuś się spodoba!!! Wyjazd może byłby już w kwietniu i trzeba byłoby organizować transport dla Agusia. Proszę, to ważne!!! Quote
agata51 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Brawo, Agusiu! Jesteś bardzo dzielnym pieskiem! Proszę, przestań się już bać! Quote
agusiazet Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Aguś zyskał pierwszego obserwatora na Allegro! Alino, czy wysłałaś zdjęcia i opis Agusia do Ulki18??? Pliss, zrób to wreszcie!!! Quote
Tola Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cieszę się z postępów Agusia, mam nadzieję, ze piesio znajdzie ten swój jedyny dom. Miłośc czyni cuda:loveu: Quote
agusiazet Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 AlinoS, czy chcesz, żeby Aguś został u Ciebie na stałe? Po raz kolejny proszę, wyślij na podany wcześniej przez Ulkę18 adres opis Agusia i jego zdjęcia, najładniejsze, w normalnym formacie. A jeśli już to zrobiłaś napisz nam o tym!!! Quote
Ulka18 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 agusiazet napisał(a): A jeśli już to zrobiłaś napisz nam o tym!!! Nie mam maila od Pani Aliny. Najbardziej potrzebne sa zdjecia, duze np; 1500 x 1000 lub 640 x 480. Tych z watku - malutkich nie moge wyslac :shake: Wyjazd bylby 17/18 tydzien 2009, wiec juz malo czasu zostalo. W paszporcie musi byc data szczepien minimum 30 dni wczesniejsza od daty wyjazdu. Quote
agata51 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 agusiazet napisał(a):AlinoS, czy chcesz, żeby Aguś został u Ciebie na stałe? Po raz kolejny proszę, wyślij na podany wcześniej przez Ulkę18 adres opis Agusia i jego zdjęcia, najładniejsze, w normalnym formacie. A jeśli już to zrobiłaś napisz nam o tym!!! Nie ma innego kontaktu z Aliną? Quote
agusiazet Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Mam jeszcze jej komórkę, ale na mojej pustki muszę doładować, żeby dzwonić:) Quote
agusiazet Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Dzwoniłam dzisiaj do Pani Aliny, obiecała wysłać zdjęcia i info o Agusiu dzisiaj późnym wieczorem! Quote
Ulka18 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No to dobrze, nie wiem jednak czy wystarczy czasu, zeby znalezc dom i wszystko pozalatwiac do 24.4. :shake: Quote
agusiazet Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Faktycznie mało czasu! Może na następny raz, albo trzeba się bardzo sprężyć! Ale, czy w ogóle coś dostałaś? Quote
Ulka18 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Agusiu, nie mam maila. Czekam i zaraz wysylam. Jesli nie teraz, to moze nastepnym razem. Quote
agusiazet Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Przykro mi, ale nic nie mogę poradzić, że Pani Alina jest niesłowna. Po prostu musimy czekać na wieści od niej, bo jak widzę z ogłoszeń Agusia zero odzewu, niestety! A z niego wykluwa się wspaniały piesek! Quote
agusiazet Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Dla Agusia i jego tymczasowej opiekunki smacznego jajka i mokrego Dyngusa życzy Aga z Mielca:) Oraz stałego domku dla super pieska!!! Quote
Recommended Posts