agusiazet Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Prawdziwa sarenka z Agusia, a ja ostatnio wspominałam jak Aguś uskuteczniał w schronisku wspinaczki po siatce, żeby tylko się wydostać, co mu się udawało nie wiem jak, bo między końcem siatki i dachem boksu jest może z 10 cm. Spryciaż, kochający wolność. Alino, dzięki za zdjęcia:) Quote
AlinaS Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Teraz ani myśli uciekać. Jak wyrzucę go na dwór żeby pobiegał to jak ma dość to przez okno pakuje się do domu. Za ogrodzenie nie wyskoczył ani razu. Quote
agusiazet Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 W schronisku się bał, strasznie się bał - był wielkim dzikusem. Teraz ma dam, ludzia - wie, ze jest u siebie, po co miałby uciekać....mądry piesek!!! Quote
AlinaS Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Trochę dzikości mu pozostało niestety a może i dobrze że zachował trochę własnej indywidualności. Na spacerach nawet dalekich pilnuje się pięknie w promieniu 5-10 metrów ale na dworze złapać go na smycz to graniczy z cudem - owszem jeśli idziemy na smyczy to OK ale spuszczony ... zapiąć można go dopiero w domu - na dworze nie ma takiej opcji. Czyli ciut dzikości pozostało Quote
halcia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 DZiekujemy za fotki,miło pooglądac psiaka po takim czasie. Quote
AlinaS Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Może jednak wpuści mnie troszkę do domu? A tak czekam na panią aż się położy. Troszkę poprawiłem jej pościel to może nie :evil_lol::evil_lol:wygoni Quote
agusiazet Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Rewelacyjne zdjęcia!!! Aguś za siatką ma taką radosną minę!!! A o Agusiu śpiącym w łóżku pańci, to nawet nie będę się wypowiadać, bo jeszcze mój Sony przeczyta i będzie miał pretensje, że ja go wyganiam!:):):) Quote
kaskadaffik Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Alez się psiak zrobił piękny i wesoły !!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje :) :) Quote
AlinaS Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Mam słaby aparat ale w ciemniej części sierści Agusia przejrzeć się można tak się błyszczy. Jka sobie przypomnę te łyse placki na skórze jak przyjechał to teraz z przyjemnością sie patrzy... Quote
agusiazet Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Alino, mam nadzieję, że u was nie ma powodzi!!! Quote
agusiazet Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Przeczytałam straszne wieści o Twoim hoteliku Alino:( Napisz proszę, czy Aguś jest u Ciebie na 100% bezpieczny!!! Załamałam się tymi wieściami:(:(:( Quote
kaskadaffik Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja też przeczytałam i nie wiem w co mam wierzyć, dziewczyny były, widziały, śmieszne tłumaczenia na temat takiego stanu ............ Mi byłoby wstyd , zwyczajnie po ludzku wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agusiazet Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Od poniedziałku Aguś nie ma opieki - mam go zabrać:(:(:( Nie mam, gdzie!!! POMOCY!!! Quote
supergoga Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 A co się stało. Dlaczego tak nagle trzeba zabrac Agusia. O co chodzi? Quote
agusiazet Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Goga, jest na Dogo afera z hotelikiem Aliny i ona mi zadzwoniła, że mam odebrać Agusia, mimo, że to jej pies, bo jutro odda go schroniska, bez tłumaczenia - zaskoczyła mnie totalnie! Znalazłam mu miejsce w Brzyściu, ale trzeba go tu dowieść lub kojec w Teresinie. Pierwsze za 300 zł + karma + ew. leczenie, drugi za 360 + karma + ew. leczenie! W pierwszym i drugim przypadku trzeba psa dowieść - do Brzyścia przez pół Polski, ale miałabym go na miejscu, do Teresina bliziutko ok. 20 kilometrów, ale nic nie wiem o tym hoteliku i kojec dla Agusia to ogromna trauma, on nienawidzi zamknięcia:( Niestety mam już dwa psy na moim wyłącznym utrzymaniu i dokładam się do całej masy innych i po prostu mnie nie stać! Jestem załamana, nic tylko nikomu już nie wierzyć, zamknąć się we własnych ścianach i czekać na koniec żywota. Proszę o porady, co zrobić!!! Quote
eloise Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Agusia :( bardzo mi przykro! myślę, ze Hotelik u p.Asi to lepsze rozwiązanie, a Foxik niedługo do domku pójdzie to na pewno dasz radę! mogę dorzucić jedynie 10 zł/mies :( Quote
supergoga Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='agusiazet']Goga, jest na Dogo afera z hotelikiem Aliny i ona mi zadzwoniła, że mam odebrać Agusia, mimo, że to jej pies, bo jutro odda go schroniska, bez tłumaczenia - Jak można najpierw adoptować psa a potem dawać 1 dzień na odbiór - z szantażem. Czy ten p[ies p. Alinie zawinił - czy on rozpoczął aferę - dlaczego zwykle takie osoby mszczą się na psiakach. Mam nadzieję, że takie decyzje, takie zachowania - wrócą z nawiązką. Kurcze - mam 2 psy w hotelu także - ale nie zostawimy Cie samej z problemem. Jakos będziemy radzić. Bazarki, może allegro pomocowe. Jakies deklaracje - KTO POMOŻE - Agusiazet tylu psom pomagała. teraz my musimy pomóc. Quote
Ulka18 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wczoraj pani miala zabrac Foksika, ale podobno sie waha i moze wezmie Zuzie. Jesli by wziela Zuzie, to my moglibysmy przerzucic nasze wplaty na Foksika i wtedy Ty Agusiu mialabys Agusia na swoim koncie. Quote
agusiazet Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Z tego, co mówią dziewczyny to Pani jest tak zdecydowana na psa, że wyjechała z hoteliku i nie wzięła żadnego, niezdecydowana, niepewna i nie odbiera od Kasi telefonu! Ale może faktycznie na któregoś zdecyduje, bo Asia mówi, że Pan, który był z tą Panią jest super, kontaktowy i z podejściem do psów! No cóż, ja byłabym bardzo wdzięczna za taką pomoc, jak pisze Ulka, dwa udźwignę, trzy nie! Eloise, jesteś kochana. A Goga jak zwykle niezawodna:) Super, że jesteście. Quote
Ulka18 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Wiecie co, mysle, ze trzeba po prostu oglaszac Foksika i Zuzke i Lusie i nie patrzec na zadne rezerwacje. Ta Pani od Foksika wydaje mi sie dziwnie niezdecydowana. Dobrze byloby, zeby ktorys psiak Foksik lub Zuzka poszli do adopcji. Quote
kaskadaffik Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Napisałam do Pani smsa to nie odpisała dalej, a wczoraj jak była z tatą, to nawet był moment, że oba chciała zabrać, jak się razem bawiły ......... Nie rozumiem..... Agusia bazarki wystawię niedługo to się coś uzbiera jeszcze.... Quote
halcia Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Tragedia za tragedia,ogólne i nasze psie.Ja juz chwile wiem,ze ludziom nie mozna ufac.To jest cholernie traumatyczne.Trzeba przycisnac tez Yoko,ma mnóstwo rzeczy na bazarek,chocby ode mnie.Teraz zapowiedzieli ulewy i nowa fale powodzi.... Quote
Ulka18 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Dokladnie, gdzie sie nie spojrzy to cos sie sypie, wali, nawet nasz mielecki wolontariat i wspolpraca z fundacja. Normalnie lepiej w ogole chyba sie niczym nie zajmowac, wziac pilota w lape i sobie siedziec w spokoju jak wiekszosc obywateli tego kraju. Quote
Recommended Posts