AlinaS Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Aguś jest tylko drobny ale wcale nie jest taki malutki na malutkiego wygląda może tylko przy Sabie .Aguś sięga do kolana ale ma coś z charcika chudzina ogromna pomimo jedzenia pod dostatkiem ale widać taka jego natura, a z charcika ma chyba też chęć do biegania biega na spacerze długimi susami a nie truchcikiem jak większość psów i widać iż bieganie to jego 2 żywioł Quote
agusiazet Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Mam zły banerek Agusia, ktoś na wątku robił inny, ale pamiętam kto.... Quote
agusiazet Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Znalazłam, ale ten z kolei jest za duży:( Zaraz poproszę radunię!!! Quote
agusiazet Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ulka18, czy z Fundacji nie było odpowiedzi w sprawie Agusia? Quote
Ra_dunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 na szybko odchudzony Aguś ;) i taki troszkę grubszy :razz: Quote
agusiazet Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ra_dunia jak zwykle niezawodna,dziękuję:) Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Ulka, Aguś jest zdecydowanie średni, tylko cienki jak przecinek. Dzięki za reklamowanie Niemcom Agusia:) Quote
AlinaS Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Aguś jest zdecydowanie psem średnim sięga do kolana a że drobniutki strasznie to inna sprawa tak jak wspominałam on posturę z natury ma charcikowatą i nie wiem jakie wysokokaloryczne jedzonko i tak nic nie pomaga i z pewnością nie pomoże - to jest taka jego uroda. Jeśli chodzi o jedzonko to nie zje więcej niż może tylko swoją normę tak że o podtuczeniu nie ma mowy . Wnioskuję iż pomimo swoich przeżyć i bezdomności tak naprawdę nie był nigdy głodzony ponieważ psy głodzone z reguły zjadają każdą podaną im ilość a ąguś zjada tylko tyle ile potrzebuje a resztę zostawia Quote
AlinaS Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Dodam jeszcze iż Aguś zrobił się bardzo czujnym obronnym psem. Reaguje szczekaniem na każdy najdrobniejszy obcy szmer który wskazuje na kogoś obcego i dzielnie ostrzega nas szczekaniem. jak przyjdzie ktoś obcy również obszczekuje go zawzięcie chociaż przebywając w jednym pomieszczeniu z ,,obcym" woli na niego szczekać chowając się delikatnie za mnie - tak jednak bezpiecznie mogę udawać obronnego odważniaka:lol:. Tak że jak na nieśmiałego , skulonego i zastraszonego Agusia to postępy są ogromne nawet do tego stopnia że jak przyjdzie obca kobieta to próbuje nieśmiało podchodzić do obcej z panami jest na razie gorzej:crazyeye: Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Aguś to jeszcze młody pies, więc robi całkiem spore postępy jak na takiego strachulca jakim był:) Quote
agusiazet Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Właśnie przelałam pieniądze na kastrację Agusia. Myślę, że wyrobicie się z kastracją do końca miesiąca? Quote
agusiazet Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Super, że już doszły! Mam nadzieję, że Aguś już po zabiegu lub w trakcie! I, ze wszystko będzie ok! Quote
AlinaS Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Kastracja umówiona dopiero na Jutro na dziesiątą a dobrze będzie na pewno moja pani doktor Laudańska ma naprawdę przeogromne doświadczenie zarówno w zabiegach jak i w leczeniu tak że ni przyjmuję do wiadomości że mogłoby być coś nie tak.Po prostu musi być OK Quote
Ulka18 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Super, ze Agus juz chyba po kastracji. Bedzie mial chlopak spokoj z instynktem i troche sie uspokoi z biegiem czasu. Przykro mi napisac, ze nikt sie jeszcze nie skusil na Agusia w DE :shake: Nie mam zadnego maila w jego sprawie. Ale licze, ze jesli nie teraz w czerwcu, to przy nastepnym wyjezdzie Agus sie zalapie. Quote
agusiazet Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Ja też mam taką nadzieje, że ktoś w końcu Agusia pokocha. Im szybciej tym lepiej dla niego!!! Quote
AlinaS Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Aguś już bez jajeczek! Wszystko w porządku. Zabieg bez problemów Quote
kaskadaffik Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Agusiu już bez jajek szukaj domku, ile będziesz siedział? Jakie ma Aguś ogłoszenia, nie przeczytam całego wątku bo mi komp tak wolno działa, że krew zalewa:angryy: Quote
Recommended Posts