agusiazet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Pan Robert już jest, trwa pakowanie i załatwianie formalności!!! Quote
agusiazet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Już są w drodze, mam nadzieję, że Aguś nie jest kłopotliwy!!! Quote
ocelot Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Biedactwo nie wie co go czeka, pwenie się denerwuje... Quote
agusiazet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Już są prawie na miejscu! Niestety, schronisko nie spisało się, oprócz wydania psa, nie dali ani klatki, ani książeczki zdrowia, ani zaświadczenia o szczepieniu:( I po co ja za tym chodziłam? No, cóż dobrze, że Aguś ma to już za sobą!!! W samochodzie zaszył się w najciemniejszy kącik i tak siedzi, i udaje, że go nie ma! Resztę dowiemy się pewnie od tymczasowej opiekunki Agusia, która jest zarejestrowana na Dogo!!! Jeśli ktoś chce wesprzeć Agusia gotówką lub bazarkami będę bardzo wdzięczna:):):) Quote
Ulka18 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Niestety, schronisko nie spisało się, oprócz wydania psa, nie dali ani klatki, ani książeczki zdrowia, ani zaświadczenia o szczepieniu. Nikogo nie bronie, ale klatki byly, mozna bylo skorzystac, moze ten pan nie chcial, bo bylby klopot z ich oddaniem. Nie wydaje mi sie, zeby jakikolwiek weterynarz szczepil psa, ktory trafil do schroniska w takiej kondycji, do tego leczonego na chorobę skóry. Przeciez to byloby dla psa bardzo niebezpieczne. Szczepi sie psa zdrowego i zapewne by tak bylo, gdyby Agus nie uciekl ze schroniska. Quote
agusiazet Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Aguś był w schronisku leczony ok. 5 tygodni i powiedziano mi, że jest już wyleczony, choć nie udało mi się dowiedzieć na co był leczony, że to coś ze skórą to było widać, ale co nie wiem. Skóra obecnie jest ok. Zresztą osobiście rozmawiałam z kierownikiem i o klatce, i o szczepieniu!!! Ale nie ma co nad tym dywagować, zrobili jak zrobili. Rozmawiałam z Panią Aliną, u której obecnie jest Aguś i wszystko jest ok. Zresztą Pani Alina tu zajrzy i będziemy na bieżąco wiedzieć, co z Agusiem!!! Dziękuję Panu Robertowi, że specjalnie z Warszawy przyjechał po Agusia i odwiózł go do DT!:loveu: Quote
bila1 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 dobrze, że Aguś dojechał do domku:lol: a jak minęła mu podróż? bez sensacji? Quote
agusiazet Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Podróż zdecydowanie obyła się bez problemów! Quote
tyciaNi Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 już jestem, bardzo się cieszę że podróz odbyła się bez niespodzianek pozdrawiam wszystkich, ślę ucałowania dla chłopaka z klejnotami (jakoś tak mam to w pamięci - wybaczcie) i czekam na dalsze wieści ;) Quote
agata51 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Teraz będzie już tylko lepiej, Agusiu! :loveu: Quote
agusiazet Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Podrzucam Agusia i czekam, aż zajrzy tu Pani Alina!!! Quote
NaamahsChild Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Agusiu, wszyscy trzymamy za Ciebie kciuki! Widzisz jakie masz wsparcie?:cool3: Quote
agusiazet Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Pani Alino prosimy o informacje o Agusiu!!! Quote
agusiazet Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Nie wiem, czemu Pani Alina się nie odezwała jeszcze. Mam nadzieję, że Aguś nie zwiła!!! Prosimy o info!!! Quote
agusiazet Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Halo, halo prosimy o wieści!!!! Quote
tyciaNi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ojjjj, coś złe przeczucia mnie ogarniają :shake::angryy::-( Quote
Ulka18 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Agusiu, a nie mozesz zadzwonic do pani z DT? Quote
bila1 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 TyciaNi, a sio z takimi myślami; czy pani Alina wie, jak trafić na ten wątek? Quote
tyciaNi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 a sio, a sio!!! prosimy o wiesci :modla: Quote
agusiazet Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Rozmawiałam z Panią Aliną zaraz po przywiezieniu do niej Agusia i posłałam jej link do jego wątku! Zaraz zadzwonię jeszcze raz!!! Quote
Recommended Posts