Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już są prawie na miejscu!

Niestety, schronisko nie spisało się, oprócz wydania psa, nie dali ani klatki, ani książeczki zdrowia, ani zaświadczenia o szczepieniu:( I po co ja za tym chodziłam?

No, cóż dobrze, że Aguś ma to już za sobą!!! W samochodzie zaszył się w najciemniejszy kącik i tak siedzi, i udaje, że go nie ma!

Resztę dowiemy się pewnie od tymczasowej opiekunki Agusia, która jest zarejestrowana na Dogo!!!

Jeśli ktoś chce wesprzeć Agusia gotówką lub bazarkami będę bardzo wdzięczna:):):)

Posted

Niestety, schronisko nie spisało się, oprócz wydania psa, nie dali ani klatki, ani książeczki zdrowia, ani zaświadczenia o szczepieniu.

Nikogo nie bronie, ale klatki byly, mozna bylo skorzystac, moze ten pan nie chcial, bo bylby klopot z ich oddaniem.

Nie wydaje mi sie, zeby jakikolwiek weterynarz szczepil psa, ktory trafil do schroniska w takiej kondycji, do tego leczonego na chorobę skóry. Przeciez to byloby dla psa bardzo niebezpieczne. Szczepi sie psa zdrowego i zapewne by tak bylo, gdyby Agus nie uciekl ze schroniska.

Posted

Aguś był w schronisku leczony ok. 5 tygodni i powiedziano mi, że jest już wyleczony, choć nie udało mi się dowiedzieć na co był leczony, że to coś ze skórą to było widać, ale co nie wiem. Skóra obecnie jest ok. Zresztą osobiście rozmawiałam z kierownikiem i o klatce, i o szczepieniu!!! Ale nie ma co nad tym dywagować, zrobili jak zrobili. Rozmawiałam z Panią Aliną, u której obecnie jest Aguś i wszystko jest ok. Zresztą Pani Alina tu zajrzy i będziemy na bieżąco wiedzieć, co z Agusiem!!! Dziękuję Panu Robertowi, że specjalnie z Warszawy przyjechał po Agusia i odwiózł go do DT!:loveu:

Posted

już jestem, bardzo się cieszę że podróz odbyła się bez niespodzianek

pozdrawiam wszystkich, ślę ucałowania dla chłopaka z klejnotami (jakoś tak mam to w pamięci - wybaczcie) i czekam na dalsze wieści ;)