ocelot Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 agusiazet napisał(a):Znalazłam dla Agusia dom tymczasowy, ale w Grodzisku Mazowieckim, za zwrotem leczenia weterynaryjnego plus karma. Tylko nie mam go jak tam zawieść. czy ktoś może pomóc???? Dobry domek? W transporcie nie pomogę, w kosztach troszkę tak. Quote
agusiazet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Domek tymczasowy bezterminowy u Dogomaniaczki, która już resocjalizowała psy dzikusy, więc wydaje się bardzo w porządku! Quote
ocelot Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To super. Bazarek wystawić? (najwcześniej co prawda w piątek, ale...) Quote
ocelot Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 agusiazet napisał(a):Nie mam transportu:(:(:( Tytuł agusiazet zmień, a może? Quote
tyciaNi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 w transporcie nie pomogę ale wspieram wirtualnie ;) Quote
agusiazet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Może znacie kogoś kto przewiezie psa po kosztach??? Quote
agusiazet Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Postaram się w sobotę podejść do schroniska i porobić Agusiowi zdjęcia. Schronisko wyda psa na dom tymczasowy bez problemów, zaszczepią go i pewnie założą książeczkę zdrowia. Potrzebne są dla niego specjalne szelki samozaciskające się i smycz rozciągalna. Posłanie i karmę zamówię mu w krakvecie jka już będzie pewne, kiedy pojedzie. Czy ktoś byłby chętny wspomóc kasą na te szelki i smycz? Ja już nie wyrabiam:( Muszę czekać aż mąż mi da, a to będzie dopiero 19 grudnia:( Quote
agata51 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Ile potrzebujesz na te szelki i smycz? Podaj nr konta na PW. Z adresem. Quote
Ulka18 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Czasami TZ Malgosi z tarnobrzeskiego stowarzyszenia jezdzi z Tarnobrzega do Warszawy. Ostatnio jechal 7.12. Zapytaj Agusiu Malgosi lub dziewczyn z Tarnobrzega na ich watkach. Quote
agusiazet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Dzięki, zaraz spróbuję się z Małgosią skontaktować:) Co do szelek, w Mielcu takich nie znalazłam. Zaraz zobaczę na Krakvecie! Quote
agusiazet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Pani AlinaS, która daje DT Agusiowi znalazła mu transport na najbliższy czwartek. Muszę tylko sprawdzić, czy ze schroniska można pożyczyć klatkę - kontenerek dla Agusia i czy ta klatka zmieści się do samochodu Pana, który ma go przewieść. Muszę kupić mu szeliki i smycz, może i kaganic! Strasznie się cieszę:), żeby się tylko udało! Quote
ocelot Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Tyle zrobione, ustalone, co ma się nie udać:loveu::loveu::loveu: Quote
agusiazet Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Najbardziej istotne są wymiary kontenerka, czy Panu się zmieszczą do auta! Bo Aguś nie może inaczej podróżować, na pewno zwiałby przy pierwszej nadarzającej się możliwości!!! Quote
Reno2001 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 W schronisku sa klatki, wszystko zależy od wielkości samochodu. Quote
agusiazet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Samochód raczej mały, toyota yaris:( Jutro idę wymierzyć te klatki i Agusia, żeby mu kupić szelki. Jak myślicie, czy on powinien dostać coś na uspokojenie przed podróżą? Quote
Ulka18 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Najbardziej istotne są wymiary kontenerka, czy Panu się zmieszczą do auta!W schronisku jest klatek od groma. W tym dwie moje, srednia i mniejsza niz srednia, czarne, takze latwo je odroznic od schroniskowych. Kontenerki sa za male na Agusia, tylko klatki wchodza w gre. KLATKA DLA PSA CZARNA JEDYNA NA ALLEGRO 78x48x57cm (472863036) - Aukcje internetowe Allegro KLATKA DLA PSA CZARNA JEDYNA NA ALLEGRO 63x43x50cm (472860656) - Aukcje internetowe Allegro Uwazam, ze Agus powinien dostac ze 2 Aviomariny przed podroza na spanie i na brak komplikacji w podrozy. Quote
agusiazet Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Ok, Ulka dziękuję, zatem Aguś dostanie 2 aviomariny! Klatkę mam nadzieję, że pożyczę ze schroniska i wróci pocztą! Quote
Murka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Niedobry Aguś nie poczekał na miejsce u Murki :evil_lol: Super, że się udało znaleźć mu wcześniej DT! agusiazet, czy miejsce po Agusiu zlikwidować na mojej liście czy jakiegoś innego psiaka chcesz tam wpisać? :roll: Quote
bila1 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Agusiazet, zanim podasz aviomarin spytaj weta; w lecznicach można kupić specjalny środek dla psów, nie pomnę nazwy, to coś nowego i jest skuteczne; Quote
agusiazet Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 [quote name='Murka']Niedobry Aguś nie poczekał na miejsce u Murki :evil_lol: Super, że się udało znaleźć mu wcześniej DT! agusiazet, czy miejsce po Agusiu zlikwidować na mojej liście czy jakiegoś innego psiaka chcesz tam wpisać? :roll: Murko, jeśli nie macie już dość szczeniaków to optowałabym za tym jasnym szczeniakiem dziewczynką, który tak nieładnie kaszlał! Dzisiaj idę do schronu, sprawdzę, czy jeszcze jest, bo może się jej poszczęściło. Jeśli maluszka nie ma to miejsce byłoby dla Kai:) Quote
maarit Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Agusiowi się poszczęściło ima DT:multi: Quote
Murka Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 agusiazet, to ja po prostu wpiszę "pies od agusizet" i jak będzie miejsce to będziemy decydować co i jak ;) Quote
Recommended Posts