akucha Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :cool3: To rozdeptane slimaki najczęsciej. Trawka skoszona, słoneczko przygrzeje... a dalej to się domyślcie. Ja moge g. sprzatac, ale takiego galaretowatego, rozplaskanego ślimaka to nie. Quote
akucha Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Tak, tak, to ona, bo toto wyzera wszystko, na co Tofi strzeli focha. SKUTEK tofinych fochów: Nie jem, oferta nieciekawa! Tofi, za mamusię, plis... Za tatusia też... Brawo Tofi! Nie jedz, nie jedz, bo utyjeszssssss... Quote
akucha Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Kuku! Przywiozłaś mnie akucho, to masz - tradycyjnie: nudno bardzo nudno żadnego g... do wytarzania Quote
brazowa1 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 ooooooooo,no ja bym Beżce-Roksance zrobila przyspieszony kurs jedzenia.Sagusia za konkurencje pokarmowa i piesek je jak złoto,bo szansa na obiad mija po 30 sekundach. a kicia cudo,ale grubas nieziemski. Akucha-KOCHAM niezmiennie Twoje fotoblogi. Quote
akucha Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Konkurencja nic nie zmieni, Toffi jest ponad. Ma tak rozbuchane ego, że wsysające z prędkością swiatła pynio-prosiaki, nie robią żadnego wrażenia. POGARDA! Nawala kotkę. Bije je ją łapami :evil_lol:, łapie zębami, ale nie krzywdzi. Kotka pasywna. Wieczorami razem chadzają na spacery. Quote
Kasia25 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Obłędna jest!!!! Fantastyczne minki strzela, Toffi cukiereczek:lol: A Brazowa cwaniara zamiast przesłać kurierem, to co Sopot serwuje, żeby się psinka w końcu najadła, to ona jeszcze Sagusie na krzysia wpycha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Tak Kasiu, tak, tak. Ona jest CUKIERECZEK! dealnie pasuje. Jest slodziutka, kochana, dzisiaj tak mi buziaki dawała na powitanie; ona mnie bardzo lubi, a ja jąuwielbiam jak swoją :lol: Słuchajcie, musiała być z dziećmi wychowywana. Przyjechał do nas w gości taki kajtek 4letni. Jak ona go adorował, pilnowala, po buzi lizła. Ależ i dzieciak uroczy. Ma w domu labka, którego bardzo kocha, Tofi też go zauroczyła. Co chwila brał w łapki jej pyszczek i całował w łepek. Jak ona się cieszyła! Mały nawijał do niej po niemiecku, a ze ona głucha, to wdzieczyła się do niego. Moja Tolka usiadla jak wryta, ślepia jak szklanki: O co chodzi?! :evil_lol: Mały brzdąc a nauczony, bardzo delikatny, fajny. Quote
akucha Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 No, no... w połowie nasz :evil_lol:Ale wyjątkowo, fakt. Stwierdzam to ja, amatorka dzieci "na bezpieczną odległość". Quote
akucha Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Tofi, rusz w końcu to chude doopsko! Hmmmmm... Quote
brazowa1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 usmiecham sie :) szeroko do Tofi,mam nadzieje,ze przeczyta. Quote
akucha Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To napisz jej jeszcze proszę, zeby pazurki dała obciąc. Zupełnie nie potrafimy sobie z tym poradzić :shake: NIE i już. na siłę się nie da, ona dostaje szału. Quote
brazowa1 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 Tofi! co to ma być??? ma ciotka brazowa przyjechac? bo bedzie gorzej,jak ja sie za pazurki wezme.NO! Quote
Kasia25 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Co U Toffi? Jak się ma rudzinka, z pazurkami nadal afera? Quote
brazowa1 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Coś Ty,Akuszka niedawno sama obcinała,była twarda. Quote
Kasia25 Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 A Akucha milczy, nic to, jakąś karę jej wymyslimy.... Quote
akucha Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 To jest cycuch nie pies, aż wstyd normalnie. Quote
Kasia25 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Słodzik, cycuch:loveu: i kocyk ma pod kolor. Tak sobie pomyślałam, ze cudownie jest mieć psa z którym można się zagrzebać pod kocem,który grzeje i uszu nie obgryza. Ładniutka ona jest , bardziej Pańci czy Pana?;) Quote
brazowa1 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 co za pytania,przeciez widac,ze to pańciowy piesek.Kasia jest nieprzygotowana wątkowo,wstyd. Quote
Kasia25 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 brazowa1 napisał(a):co za pytania,przeciez widac,ze to pańciowy piesek.Kasia jest nieprzygotowana wątkowo,wstyd. Mam zamrozony mózg, ot co:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 hahhaha,popitalasz po -20? ;) super,bo w taka pogode nawet moj pies mnie nie katuje;) Quote
Recommended Posts