Jump to content
Dogomania

Beżka-Roksanka...MA CUDOWNY DOM :) :) :) Trojmiasto

Recommended Posts

Posted

:cool3: To rozdeptane slimaki najczęsciej. Trawka skoszona, słoneczko przygrzeje... a dalej to się domyślcie. Ja moge g. sprzatac, ale takiego galaretowatego, rozplaskanego ślimaka to nie.

• 4 weeks later...
  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Tak, tak, to ona, bo toto wyzera wszystko, na co Tofi strzeli focha.

SKUTEK tofinych fochów:

Nie jem, oferta nieciekawa!

Tofi, za mamusię, plis...

Za tatusia też...

Brawo Tofi!

Nie jedz, nie jedz, bo utyjeszssssss...

Posted

ooooooooo,no ja bym Beżce-Roksance zrobila przyspieszony kurs jedzenia.Sagusia za konkurencje pokarmowa i piesek je jak złoto,bo szansa na obiad mija po 30 sekundach.

a kicia cudo,ale grubas nieziemski.

Akucha-KOCHAM niezmiennie Twoje fotoblogi.

Posted

Konkurencja nic nie zmieni, Toffi jest ponad. Ma tak rozbuchane ego, że wsysające z prędkością swiatła pynio-prosiaki, nie robią żadnego wrażenia. POGARDA!

Nawala kotkę. Bije je ją łapami :evil_lol:, łapie zębami, ale nie krzywdzi. Kotka pasywna. Wieczorami razem chadzają na spacery.

• 2 weeks later...
Posted

Obłędna jest!!!! Fantastyczne minki strzela, Toffi cukiereczek:lol:

A Brazowa cwaniara zamiast przesłać kurierem, to co Sopot serwuje, żeby się psinka w końcu najadła, to ona jeszcze Sagusie na krzysia wpycha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak Kasiu, tak, tak. Ona jest CUKIERECZEK! dealnie pasuje.
Jest slodziutka, kochana, dzisiaj tak mi buziaki dawała na powitanie; ona mnie bardzo lubi, a ja jąuwielbiam jak swoją :lol:
Słuchajcie, musiała być z dziećmi wychowywana. Przyjechał do nas w gości taki kajtek 4letni. Jak ona go adorował, pilnowala, po buzi lizła. Ależ i dzieciak uroczy. Ma w domu labka, którego bardzo kocha, Tofi też go zauroczyła. Co chwila brał w łapki jej pyszczek i całował w łepek. Jak ona się cieszyła!
Mały nawijał do niej po niemiecku, a ze ona głucha, to wdzieczyła się do niego.
Moja Tolka usiadla jak wryta, ślepia jak szklanki: O co chodzi?! :evil_lol:

Mały brzdąc a nauczony, bardzo delikatny, fajny.

Posted

To napisz jej jeszcze proszę, zeby pazurki dała obciąc. Zupełnie nie potrafimy sobie z tym poradzić :shake: NIE i już. na siłę się nie da, ona dostaje szału.

• 4 months later...
Posted

Słodzik, cycuch:loveu: i kocyk ma pod kolor. Tak sobie pomyślałam, ze cudownie jest mieć psa z którym można się zagrzebać pod kocem,który grzeje i uszu nie obgryza.

Ładniutka ona jest , bardziej Pańci czy Pana?;)