Tengusia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 LUCY "prześliczna spokojna suczka , widać że zagubiona i zdezorientowana sytuacją, przyjaźnie nastawiona do ludzi , spokojna i tolerancyjna w stosunku do innych psów, prawie się nie rusza siedzi cierpliwie i wyczekująco przy siatce , widać że nauczona posłuszeństwa, w kontakcie z człowiekiem czeka na polecenia, bardzo ładnie się prezentuje z pewnością jest to okazja dla miłośnika rasy , lub też dzięki ogłoszeniu uda jej się powrócić do zagubionych właścicieli, ma piękne charakterystyczne brązowo białe umaszczenie z czarnymi znaczeniami uszy i okolice oczu oraz ze świetnymi piegami na szyi, sierść krótka , gładkowłosa , jest bardzo ładnie proporcjonalnie i masywnie zbudowana, jest duża -ma ok. 50 cm w kłębie" 12-09-08 jutro sunia zostanie zabrana do hotelu w sosnowcu, gdzie bedzie miala staly kontakt z czlowiekiem i szanse na adopcje ;) sunia trafi tym samym pod skrzydla fundacji AST, potrzebne bedzie finansowe wsparcie w oplacie jej pobytu w hotelu !!! Quote
ab-agnieszka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zorganizuje zbiorke kasy na hotelik w pracy, Pracuje w butiku i moge zaproponowac iz od jutra do nastepnej soboty od kazdej zakuponej rzeczy dwa zlote zlote przekazemy na nasza sunie. Nie licz na jakas duza kwote bo wrzesien to ciezki miesiac i ludziska zamiast ciuchow kupuja zeszyty i ksiazki Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jestem;) bedę kombinować:diabloti: Quote
Tengusia Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 dzieki :Rose: off Pilnie Potrzebuje Kogos Z Okolic Pozniania (miejscowosc Manieczki) Do Wizyty Przedadopcyjnej !!!!! Jesli Bedzie Ok To Nasz Mlody Pitbullek W Poniedzialek Pojedzie Do Domu !!!!! Pomocy !!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10873402#post10873402 Quote
maciaszek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ale ładna :loveu: :loveu:. I rzeczywiście spora. Ile ma lat? Ab-agnieszko, wielkie dzięki za pomysł i chęć pomocy :loveu:! Quote
Tengusia Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 nie wiem ile ma latek :oops: Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 2-3 - tak pisze na stronie schronu;) Quote
Tengusia Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 suni nie ma w schronie, wczoraj poszla do adopcji ;) Quote
rufusowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ale jak to? moja ulubienica już adoptowana? Tengusiu czy wiesz przez kogo? nie była wysterylizowana :shake: Quote
maciaszek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Miejmy nadzieję, że w dobre ręce poszła... A wysterylizowana na 99% nie była, bo w sosnowieckim schronisku się takich rzeczy nie robi. Quote
rufusowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 no wiem właśnie....miałyśmy zbierać na jej sterylke i już już miała iść do hoteliku i pod skrzydła Fundacji Ast... Quote
andzia69 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 nie wiem czy się cieszyć czy smucić.... Quote
Melisa89 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Byłam dzisiaj po sunie w schronie. Schronisko zamknięte... zadzwoniłam dzwonkiem i poprosiłam pana żeby mi otworzył a on na to że dzisiaj jest sobota i schronisko jest zamknięte (pierwsze słyszę), zapytał o co chodzi więc powiedziałam że przyszłam po sunie, powiedział że zaraz przyjdzie. Nie było go 15 minut po czym przyszedł i powiedział że suni nie ma, że wczoraj ją ktoś zabrał. Jak pytałam kto to powiedział że nie może mi udzielić takich informacji. Coś mi się to nie podoba... Zapytałam go czy może nas wpuścić na teren schroniska, wiec otworzył nam bramę. W schronie nie ma innych bullowatych, jest jeden bokser i rotek, ale zdjęć nie mogłam zrobić bo pan chodził za nami... Co do sterylizacji to nie była przeprowadzona na 100% Quote
maciaszek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Niestety sosnowieckie schronisko nie jest fajne... Mam tylko nadzieję, że nie przehandlowali suni :(. Quote
Melisa89 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Tez mam taką nadzieję, pojadę tam za parę dni i zobaczę czy jej nie ma. Quote
Melisa89 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Skontaktuję się z Panią Lucyną może ktoś do niej zadzwonił z ogłoszenia w sprawie suni i to ona powiedziała gdzie jest sunia. Quote
rufusowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 dzieki Melisa za info :Rose: i czekamy na dalsze wieści Quote
Melisa89 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 nie ma za co :) sama bym chciała wiedzieć co się dzieje z sunią. Jakoś nie umiem się cieszyć z faktu że ktoś ją zabrał, zwłaszcza że nie była wysterylizowana :( Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 osz cholerka .....oby tylko była to dobra adopcja :cool1: Quote
Jenny19 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Coś szybko te bullowate im idą do adopcji,jeszcze nie dawno były 3 i już nie ma żadnego:cool1: Mam nadzieję,że sunia trafiła w dobre ręce. http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10755191&postcount=4104 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10755318&postcount=4105 Quote
ab-agnieszka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Oj jej jak tak szybko? Moze wrocila do wlasciciela? Quote
Melisa89 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Właśnie dostałam wiadomość od pani Lucyny: "Sunia została sprzedana , z tego co mi wiadomo poszła w dobre ręce, ludzie którzy ją wzieli mieli już takiego psa. Więcej informacji nie mogą mi podać (ochrona danych itd.) Wiesz jeśli coś będzie "nie tak" to ludzie zazwyczaj przynosza psa spowrotem... :( ale oby wygrzewała ogonek już w dobrym domku pisząc "mieli już takiego psa" miałam na myśli doświadczonego jeśli chodzi o wymagania itp." Mam nadzieje że jest tak jak pisze pani Lucyna. Quote
rufusowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no cóż....pozostaje nam być dobrej myśli i w innych przypadkach w miare mozliwości (niewielkich :-() czym predzej zabierac bullowate ze schronów... Quote
Recommended Posts