Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LUCY

"prześliczna spokojna suczka , widać że zagubiona i zdezorientowana sytuacją, przyjaźnie nastawiona do ludzi , spokojna i tolerancyjna w stosunku do innych psów, prawie się nie rusza siedzi cierpliwie i wyczekująco przy siatce , widać że nauczona posłuszeństwa, w kontakcie z człowiekiem czeka na polecenia, bardzo ładnie się prezentuje z pewnością jest to okazja dla miłośnika rasy , lub też dzięki ogłoszeniu uda jej się powrócić do zagubionych właścicieli, ma piękne charakterystyczne brązowo białe umaszczenie z czarnymi znaczeniami uszy i okolice oczu oraz ze świetnymi piegami na szyi, sierść krótka , gładkowłosa , jest bardzo ładnie proporcjonalnie i masywnie zbudowana, jest duża -ma ok. 50 cm w kłębie"

12-09-08
jutro sunia zostanie zabrana do hotelu w sosnowcu, gdzie bedzie miala staly kontakt z czlowiekiem i szanse na adopcje ;) sunia trafi tym samym pod skrzydla fundacji AST, potrzebne bedzie finansowe wsparcie w oplacie jej pobytu w hotelu !!!

Posted

Zorganizuje zbiorke kasy na hotelik w pracy, Pracuje w butiku i moge zaproponowac iz od jutra do nastepnej soboty od kazdej zakuponej rzeczy dwa zlote zlote przekazemy na nasza sunie. Nie licz na jakas duza kwote bo wrzesien to ciezki miesiac i ludziska zamiast ciuchow kupuja zeszyty i ksiazki

Posted

Byłam dzisiaj po sunie w schronie. Schronisko zamknięte... zadzwoniłam dzwonkiem i poprosiłam pana żeby mi otworzył a on na to że dzisiaj jest sobota i schronisko jest zamknięte (pierwsze słyszę), zapytał o co chodzi więc powiedziałam że przyszłam po sunie, powiedział że zaraz przyjdzie. Nie było go 15 minut po czym przyszedł i powiedział że suni nie ma, że wczoraj ją ktoś zabrał. Jak pytałam kto to powiedział że nie może mi udzielić takich informacji.
Coś mi się to nie podoba...
Zapytałam go czy może nas wpuścić na teren schroniska, wiec otworzył nam bramę. W schronie nie ma innych bullowatych, jest jeden bokser i rotek, ale zdjęć nie mogłam zrobić bo pan chodził za nami...

Co do sterylizacji to nie była przeprowadzona na 100%

Posted

Właśnie dostałam wiadomość od pani Lucyny:
"Sunia została sprzedana , z tego co mi wiadomo poszła w dobre ręce, ludzie którzy ją wzieli mieli już takiego psa. Więcej informacji nie mogą mi podać (ochrona danych itd.) Wiesz jeśli coś będzie "nie tak" to ludzie zazwyczaj przynosza psa spowrotem... :( ale oby wygrzewała ogonek już w dobrym domku

pisząc "mieli już takiego psa" miałam na myśli doświadczonego jeśli chodzi o wymagania itp."

Mam nadzieje że jest tak jak pisze pani Lucyna.