bety Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 ZIELONA GÓRA 21.IX.2008 (CWC) Sędzia: Vladimir Piskay (Słowacja) PSY Klasa szczeniąt: Jazgar MAD MAX Klasa otwarta: BLACK CADILLAC De Champernoune SUKI Klasa młodzieży: VENUS Nocne Życzenie Klasa pośrednia: Senseo's PUSSYCAT DOLLS Klasa otwarta: Jazgar PANDA Pzdr Quote
Franka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 bety napisał(a):ZIELONA GÓRA 21.IX.2008 (CWC) Sędzia: Vladimir Piskay (Słowacja) PSY Klasa szczeniąt: Jazgar MAD MAX -wo NSZwR. BIS SZCZ. Klasa otwarta: BLACK CADILLAC De Champernoune--dsk.NDPwR. CWC SUKI Klasa młodzieży: VENUS Nocne Życzenie---nb Klasa pośrednia: Senseo's PUSSYCAT DOLLS--dosk.CWC Klasa otwarta: Jazgar PANDA---dosk.NDSwR .CWC. BOB.BOG.3 Pzdr Chyba nic nie pokrecilam ;) Pzdr. GRATULACJE!!! Quote
Administrators Margo Posted September 28, 2008 Administrators Posted September 28, 2008 BIS Szczeniąt Quote
bety Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 amakita i Margo - dzięki za fotki. Pzdr Quote
amakita Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :hmmmm: a to moje fotki są widoczne? Bo ja szczerze mówiąc widzę tylko krzyżyki. Quote
bety Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 amakita napisał(a)::hmmmm: a to moje fotki są widoczne? Bo ja szczerze mówiąc widzę tylko krzyżyki. Ja też widzę krzyżyki :cool3: ale ja je sobie sposobem zobaczyłam kopiując link do zdjęć :cool3:;):lol: W kodzie przy wstawianiu przy jednym ze zdjęć jest podwójne http:// i dlatego zdjęcie nie jest widoczne. Jak Ci się chce i możesz to popraw. :lol: Pzdr Quote
amakita Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 (edited) http://www.imagic.pl/files//9687/Senseo PUSSYCAT DOLLS 1b.JPG Edited February 6, 2013 by bety zamiana zbyt dużego zdj na link Quote
amakita Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Suka kl. pośrednia suki klasa pośrednia i otwarta Quote
bety Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Widzę, że się udało ze zdjęciami - SUPER :multi: Dzięki wielgaśne za wstawienie fajoskich fotek :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Recommended Posts