zuzlikowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Co z ...maleńką!:loveu: To tak słodki psiak! Z wyglądu dalmatyńczyk, a z charakteru...musi być misiaczek!I do tego taka... malutka. W sam raz dla domku,który nie jest nadmiernie ruchliwy,a zakochany w...plamiaczkach! Oby szybko się znalazł:thumbs: Quote
BUDRYSEK Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Sabcia jest w klinice w Niemczech, w Disenburgu bedzie tez miała tam DT wczoraj miała robione juz badania Bardzo Dziękuję Dance i Bea_m!! z Łaciatego forum Quote
BUDRYSEK Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Sabcia jest po operacji ma wstawiona blaszkę w kręgosłup w okolicach łopatki . Jest na rekonwalescencji w DT , trochę to potrwa ale rokowania ma bardzo dobre . Zdjęcia będa za klika dni jak wróci pani która sponsorowała operację w NIemczech ten uraz powstał na skutek bardzo mocnego uderzenia czymś ciężkim raz lub kilka razy w to samo miejsce gdybym mogła zajeb...bym temu staremu dziadowi!!!:mad: mam nadzieje ze bedzie umierał w mekach!!! Quote
bea_m Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 A niech sobie dziad żyje. Przypilnujcie tylko żeby nie dostał juz innego zwierzaka. Nawet pluszowego ;) Quote
andzia69 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bea-m - jestes za litosciwa Ja bym mu wp..l spusciła...co ta sunia musiała przejsć...to nawet ciężko sobie wyobrazić:placz: Quote
magda z. Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 biedna niuńka, trzymam kciukasy za nią ja też bym kogos podeśłała na niego... Quote
zuzlikowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='BUDRYSEK']Sabcia jest po operacji ma wstawiona blaszkę w kręgosłup w okolicach łopatki . Jest na rekonwalescencji w DT , trochę to potrwa ale rokowania ma bardzo dobre . Zdjęcia będa za klika dni jak wróci pani która sponsorowała operację w NIemczech ten uraz powstał na skutek bardzo mocnego uderzenia czymś ciężkim raz lub kilka razy w to samo miejsce gdybym mogła zajeb...bym temu staremu dziadowi!!!:mad: mam nadzieje ze bedzie umierał w mekach!!! Jak się cieszę z rokowań Sabci!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: I to tylko powstrzymuje mnie od...jawnego poparcia czerwonego zdania! Ale po cichu...;) Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 kopiuje z łaciatego forum: Suczka ma przed sobą pół roku rehabilitacji , ale będzie zdrowa . Jest pod bardzo dobrą opieką w domu tymczasowym. Zdjęcia sa ale zostana odebrane w przyszłym tygodniu . Pamietamy o niej. Na początku miałam watpliwości ale juz jestem o nią spokojna. Będzie dobrze . To był dobry wybór Quote
andzia69 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 jakie dobre wiadomości!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bea_m Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 andzia69 napisał(a):jakie dobre wiadomości!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Też się cieszę :loveu: A ciotka Budrysek zamiast tylko podglądać na łaciatym to może by się jeszcze odezwała?:p Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 bea_m napisał(a):Też się cieszę :loveu: A ciotka Budrysek zamiast tylko podglądać na łaciatym to może by się jeszcze odezwała?:p Odzywam sie ale bardzo długo trzeba czekać na odpowiedz ;) Quote
BUDRYSEK Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dziewczyny z Łaciatego Jesteście Wielkie!!! Bez Was nie miałaby szans!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
bea_m Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 BUDRYSEK napisał(a):Odzywam sie ale bardzo długo trzeba czekać na odpowiedz ;) Budrysek szans to ona by nie miała gdyby została w tej piwnicy. A ty nie czekaj na odopiwiedź tylko pisaj. Tam to jak na dogomiani. Nie pisza ale czytają.... nie zapomina się.... Quote
BUDRYSEK Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 bea czy są jakieś wiadomości o Sabci? Quote
bea_m Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Na razie nie mam. Ale nie przejmuj się. Bo to tak jest jak info krąży od osoby do osoby. Poproszę coby dali zdjęcia. Quote
bea_m Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 No to sie doczekaliśmy :) Buziaki dla Ciotek Sunia jest w trakcie rehabilitacji pooperacyjnej. Będzie dobrze :) Quote
Negri Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bea_m Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Nie było fotek a teraz są. Właściwy pies na właściwym miejscu Quote
bea_m Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 mojeeee.... już łapki mi się nie rozjeżdżają :) Czy to na pewno moje posłanie? Quote
magda z. Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 cudna z niej psina, a to ostatnie zdjęcie niesamowite;) Quote
Negri Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BUDRYSEK Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 a czy jest jakies aktualne info co u Sabci? własciciele sa w kontakcie z Wami? Quote
bea_m Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 BUDRYSEK napisał(a):a czy jest jakies aktualne info co u Sabci?? Nie. Na razie cisza. BUDRYSEK napisał(a):własciciele sa w kontakcie z Wami? Z nami nie. Właścicielie są w kontakcie z fundacją która ją wyadoptowała. Jak właściciel wyśle fotki do fundacji (albo fundacja zrobi je u właściciela) to oni przesyłają nam fotki i info a my wklejamy tu. Quote
Recommended Posts