ZUZANNA11 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Pies już łazi po Lubochni od 3 miesięcy. Idzie zima. Musimy go naprawdę stamtąd zabrać. Psiak wygląda jak golden na krótkich łapkach. Jest wielkości jamnika. Jest młodziutki, całe życie przed nim. Proszę o pomoc !!! BARDZO PILNIE DT LUB DS !!! :placz: :placz: :placz: Quote
Olena84 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Wiadomo ze napewno bezdomny? Widzialas go wczesniej? Quote
ZUZANNA11 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Co do jego bezdomności. Rikiego widziałam wczoraj przed szkołą. Dzisiaj wracając z próby była ze mną moja koleżanka. Mieszka tam, w "centrum". Piesek błąka się od kilku dni, dzieci przed szkołą też mówiły, że jest bezdomny. Więc myślę, że jest bezdomny...:( Quote
salibinka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dla jamniorka - dopóki jest na tej ulicy: Quote
andzia69 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jak będziesz miała zdjecie to wyslę 2 osobom, które zgłosiły się do mnie po Alfa - ala jamnika długowłosego - a ponieważ Alf jest w domu to mogę im zaproponować tego psiaka...tylko zdjęcia muszę mieć Quote
ZUZANNA11 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Jeśli zdjęcia będą to tylko słabej jakości. Wiem, że zdjęcia to podstawa. Ale cóź, zbieram na aparat i zbieram i...uzbierać nie mogę. :roll: Quote
Wet-siostra Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Maluszku-wracaj na pierwszą stronę... Quote
salibinka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Trzeba go ściągnąć z tej ulicy. To jeszcze szczenię. Nie wiem, przechować awaryjnie - cokolwiek! Nie może zostać na tej ulicy. Mogłabym dać awaryjny tymczas- kojec niestety tylko (na krótko, do czasu sensowniejszego rozwiązania), ale mieszkam w Krakowie:-(. Gdzie on teraz śpi? Co je? jakie niebezpieczeństwa mu grożą... To maluch przecież:shake: A może hotelik? W ostateczności to już nawet schronisko lepsze niż ta ulica:-( Quote
bianka0 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witam.Salibinka do Krakowa będzie jechała jamniczka z plantacji jamników,która jest teraz u malagos i potem ma być tydzień u EVA.Gdyby jamniczka udało się złapać Zuzannie 11 ,przetrzymać do tego czasu i połączyć transport,to miałby u Ciebie DT.Warto popytać. Quote
salibinka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 bianka0 napisał(a):Witam.Salibinka do Krakowa będzie jechała jamniczka z plantacji jamników,która jest teraz u malagos i potem ma być tydzień u EVA.Gdyby jamniczka udało się złapać Zuzannie 11 ,przetrzymać do tego czasu i połączyć transport,to miałby u Ciebie DT.Warto popytać. To mogłoby być rozwiązanie doraźne - ale podkreślam - to tylko kojec (inaczej nie może być ze względów różnych a przede wszystkim na mojego samca) i to AWARYJNIE na bardzo krótko. Jeśli miałoby to sens - jak najbardziej. Taki jamniorek jednak powinien być w domu, być socjalizowany przed adopcją. Ale wszystko lepsze niż ta ulica:( Zuzanna, napisz, czy jest jakaś koncepcja na psiaka - co dalej? Quote
ocelot Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 I przede wszystkim Zuzanna zdjęcia, nawet najgorszej jakości. Quote
salibinka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Czy pies nadal a tej ulicy? Co z nim? Quote
ZUZANNA11 Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Mam zdjęcia, nawet nie złej jakości. Tylko...nie mam pojęcia jak je na kompa ściągnąć. Komu mogłabym wysłać zdjęcia przez MMS'a, a ten ktoś wstawił by tu na dogo ? Quote
salibinka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Możesz mi wysłać. Już daję numer na pw Quote
nika28 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Jaki śliczny :loveu:, jak ktoś mógł go wyrzucić ? :shake: Quote
salibinka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Wygląda jak mieszanka jamnika z goldenem. Quote
Olena84 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 No właśnie, duży jakiś, ale super śliczny, myślę że szybko znalazłby domek! Quote
salibinka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Postaram się zrobić mu jakiś bardziej adekwatny bannerek może :roll:. Mogę popróbować allegro, plakat, ale najpierw trzeba go ściągnąć z tej ulicy. Quote
andzia69 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 to jest mini golden:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a nie jamnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ale mi to jamnik...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z tego psiaka taki jamnik,jak ze mnie Murzynka...;) Śliczne psiątko...:loveu: Maluchu,zmykaj z ulicy,tam jest niebezpiecznie...:roll: Quote
Recommended Posts