Jump to content
Dogomania

Mix jamnika długowłosego ! Lubochnia, grozi mu śmierć ! HELP ! BARDZO PILNIE DT !

Recommended Posts

Posted

Pies już łazi po Lubochni od 3 miesięcy. Idzie zima. Musimy go naprawdę stamtąd zabrać.
Psiak wygląda jak golden na krótkich łapkach. Jest wielkości jamnika. Jest młodziutki, całe życie przed nim.

Proszę o pomoc !!!

BARDZO PILNIE DT LUB DS !!! :placz: :placz: :placz:

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do jego bezdomności. Rikiego widziałam wczoraj przed szkołą. Dzisiaj wracając z próby była ze mną moja koleżanka. Mieszka tam, w "centrum". Piesek błąka się od kilku dni, dzieci przed szkołą też mówiły, że jest bezdomny. Więc myślę, że jest bezdomny...:(

Posted

jak będziesz miała zdjecie to wyslę 2 osobom, które zgłosiły się do mnie po Alfa - ala jamnika długowłosego - a ponieważ Alf jest w domu to mogę im zaproponować tego psiaka...tylko zdjęcia muszę mieć

Posted

Trzeba go ściągnąć z tej ulicy. To jeszcze szczenię. Nie wiem, przechować awaryjnie - cokolwiek! Nie może zostać na tej ulicy. Mogłabym dać awaryjny tymczas- kojec niestety tylko (na krótko, do czasu sensowniejszego rozwiązania), ale mieszkam w Krakowie:-(.
Gdzie on teraz śpi? Co je? jakie niebezpieczeństwa mu grożą... To maluch przecież:shake:
A może hotelik? W ostateczności to już nawet schronisko lepsze niż ta ulica:-(

Posted

Witam.Salibinka do Krakowa będzie jechała jamniczka z plantacji jamników,która jest teraz u malagos i potem ma być tydzień u EVA.Gdyby jamniczka udało się złapać Zuzannie 11 ,przetrzymać do tego czasu i połączyć transport,to miałby u Ciebie DT.Warto popytać.

Posted

bianka0 napisał(a):
Witam.Salibinka do Krakowa będzie jechała jamniczka z plantacji jamników,która jest teraz u malagos i potem ma być tydzień u EVA.Gdyby jamniczka udało się złapać Zuzannie 11 ,przetrzymać do tego czasu i połączyć transport,to miałby u Ciebie DT.Warto popytać.

To mogłoby być rozwiązanie doraźne - ale podkreślam - to tylko kojec (inaczej nie może być ze względów różnych a przede wszystkim na mojego samca) i to AWARYJNIE na bardzo krótko. Jeśli miałoby to sens - jak najbardziej.
Taki jamniorek jednak powinien być w domu, być socjalizowany przed adopcją. Ale wszystko lepsze niż ta ulica:(
Zuzanna, napisz, czy jest jakaś koncepcja na psiaka - co dalej?