Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś'] nooo mi chodzi o XLke rozmiar własnie :evil_lol::evil_lol:
Jeszcze się w sumie zastanawiam nad szelkami...ale ostatnio zamówiłam szele muscata :roll::eviltong:
jeszcze się zastanowię czy obroze,szelki czy może zabawke :evil_lol:

Small mam czarną i niebieską smycz...

Rinus wez jaszczury, sa piekne:loveu:, beda do czarnej smyczki pasowac, no i sa w rozmiarze XL;)

drzalka woza, ale musza mi do tego odpowiednie smyczki zrobic, bo inaczej to klapa, no i kasy brak, bo na takie cudenka jakie ja chce to pewnie ze 3 stowki pojda na dwa psiaki:roll:, poki co musze wyslac meila ze wszystkimi wymaganiami, bo cos mi sie wydaje, ze polowy mi nie spelnia:roll:.............

Zaraz wstawie ta Lke

Posted

No nie powiem ze nie pojdą, za moją obroze zabule 75 zł :roll: Zachciało mi sie kuzwa mosieznych okuć :shake:

Mysle ze spełnią. Dla mnie ucinają wzorek skóry na pół bo zachcialo mi sie 2,5 cm szerokosci a a ten wzorek ma 4,5.

Posted

drzalka napisał(a):
No niepoeiwem ze niepojdą, za moją obroze zabule 75 zł :roll: Zachciało mi sie kuzwa mosieznych okuć :shake:

to i tak niewiele mi tez sie podobaja mosiezne okucia a na allegro rozmiar na mojego psa za 65zl wiec na twojego ....:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']

small udusze Cię!!:diabloti: muszę to bardzo dobrze przemyśleć :eviltong:

idź na spontana, nie myśl :evil_lol:

ale tak nie mozna :eviltong:
bedziemy jej bronic :mad:

widzisz chcąc zamordować mnie, musisz wymordować pół dogo :evil_lol:

Posted

Small jakis czas temu widzialam takie u mnie w zoologu, ale byly naprawde cieniutkie, takie sznureczki, albo raczej "niteczki":evil_lol:.

to idealne. chce taką cienką :loveu:
tylko do Wawy nie pojadę, nie wiesz czy w sieci nie ma takich?

Posted

[quote name='puzzle']sie wie:diabloti:

drzalka, no ja sie nastawiam, ze pojda bo chce jescze smyczki i tez przy jednym chcialabym mosiezne okucia (mosiezne=zlote?)

Jak wy się wypłacicie? :crazyeye:

Posted

[quote name='Infortune.']puzzle jesteś wspaniała :modla: :evil_lol: dziękuję :)

sie wie:diabloti:

drzalka, no ja sie nastawiam, ze pojda bo chce jescze smyczki i tez przy jednym chcialabym mosiezne okucia (mosiezne=zlote?)

Posted

drzalka napisał(a):
No powiedzmy w kolorze złotym, troszkę ciemniejszym. W moim wypadku chodzi o to, zeby pasowala do smyczy z mosieznym karabinczykiem :]

a jaka masz smyczke?

Posted

wiecie co woza jest w sumie tania, ja mam dla suczydła obroże z literkami kryształowymi (jej imię) ze svarowskiego, obroże kupowała moja mama w Londynie i płaciła za nią 100 funtów (gdzie funt wtedy stał 5 zł) :evil_lol: to dopiero trzeba być walniętym :eviltong: ja bym tyle nie dała :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
wiecie co woza jest w sumie tania, ja mam dla suczydła obroże z literkami kryształowymi (jej imię) ze svarowskiego, obroże kupowała moja mama w Londynie i płaciła za nią 100 funtów (gdzie funt wtedy stał 5 zł) :evil_lol: to dopiero trzeba być walniętym :eviltong: ja bym tyle nie dała :evil_lol:

jja bym wydala jak by mnie bylo stac :diabloti:
ale nie lubie svaworskiego te wszystki krysztalki i diamenciki :eviltong:

Posted

moja mama kocha wszystko co się świeci i jest różowe i jak coś upatrzy sobie to nie ważne ile to kosztuje, ona musi to mieć :evil_lol: a ja mam to po niej :loveu::eviltong:

Posted

Infortune. napisał(a):

puzzle mogłabym prosić o zdjęcie na maxa zmniejszonej Lki rogza? :razz:

Zatrzask ?

edit: dopiero zobaczyłam, że puzzle już dała... :lol:
ale jakbyś chciała na psie... :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...