NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Small mam czarną i niebieską smycz... do czarnej ci wszystko pasuje przecież :evil_lol: kupuj i obroże i zabawkę :p a cenowo wyjdzie jak szelki :diabloti::evil_lol:
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Rinuś'] nooo mi chodzi o XLke rozmiar własnie :evil_lol::evil_lol: Jeszcze się w sumie zastanawiam nad szelkami...ale ostatnio zamówiłam szele muscata :roll::eviltong: jeszcze się zastanowię czy obroze,szelki czy może zabawke :evil_lol: Small mam czarną i niebieską smycz... Rinus wez jaszczury, sa piekne:loveu:, beda do czarnej smyczki pasowac, no i sa w rozmiarze XL;) drzalka woza, ale musza mi do tego odpowiednie smyczki zrobic, bo inaczej to klapa, no i kasy brak, bo na takie cudenka jakie ja chce to pewnie ze 3 stowki pojda na dwa psiaki:roll:, poki co musze wyslac meila ze wszystkimi wymaganiami, bo cos mi sie wydaje, ze polowy mi nie spelnia:roll:............. Zaraz wstawie ta Lke
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a mi się chce szytej na okrągło różowej, skórzanej smyczy i nikt mi nie chce powiedzieć gdzie w necie taką znaleźć :razz:
drzalka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No nie powiem ze nie pojdą, za moją obroze zabule 75 zł :roll: Zachciało mi sie kuzwa mosieznych okuć :shake: Mysle ze spełnią. Dla mnie ucinają wzorek skóry na pół bo zachcialo mi sie 2,5 cm szerokosci a a ten wzorek ma 4,5.
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 drzalka napisał(a):No niepoeiwem ze niepojdą, za moją obroze zabule 75 zł :roll: Zachciało mi sie kuzwa mosieznych okuć :shake: to i tak niewiele mi tez sie podobaja mosiezne okucia a na allegro rozmiar na mojego psa za 65zl wiec na twojego ....:diabloti:
Rinuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 puzzle dzięki :loveu: small udusze Cię!!:diabloti: muszę to bardzo dobrze przemyśleć :eviltong:
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Rinuś'] small udusze Cię!!:diabloti: :eviltong: ale tak nie mozna :eviltong: bedziemy jej bronic :mad:
Infortune. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 puzzle napisał(a):A dlaczego ja!?:mad: Ja jestem leniwa!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol: ano Ty bo nie wiem kto jeszcze ma :evil_lol:
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Small jakis czas temu widzialam takie u mnie w zoologu, ale byly naprawde cieniutkie, takie sznureczki, albo raczej "niteczki":evil_lol:.
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Rinuś'] small udusze Cię!!:diabloti: muszę to bardzo dobrze przemyśleć :eviltong: idź na spontana, nie myśl :evil_lol: ale tak nie mozna :eviltong: bedziemy jej bronic :mad: widzisz chcąc zamordować mnie, musisz wymordować pół dogo :evil_lol:
mineralna_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A ja bym sobie zakupiła red bone albo icecream bone ale fundusze się skonczyły :lol: Jest ktoś chętny do zafundowania? :D :evil_lol:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Small jakis czas temu widzialam takie u mnie w zoologu, ale byly naprawde cieniutkie, takie sznureczki, albo raczej "niteczki":evil_lol:. to idealne. chce taką cienką :loveu: tylko do Wawy nie pojadę, nie wiesz czy w sieci nie ma takich?
Infortune. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 puzzle jesteś wspaniała :modla: :evil_lol: dziękuję :)
mineralna_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='puzzle']sie wie:diabloti: drzalka, no ja sie nastawiam, ze pojda bo chce jescze smyczki i tez przy jednym chcialabym mosiezne okucia (mosiezne=zlote?) Jak wy się wypłacicie? :crazyeye:
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Infortune.']puzzle jesteś wspaniała :modla: :evil_lol: dziękuję :) sie wie:diabloti: drzalka, no ja sie nastawiam, ze pojda bo chce jescze smyczki i tez przy jednym chcialabym mosiezne okucia (mosiezne=zlote?)
mineralna_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 puzzle napisał(a):okucia nie sa z prawdziwego zlota:evil_lol: znowu posty przeskakuja:roll: Ale jednak są :P Ja tam kupiłam obrożę i szelki i już jestem spłukana :D :p
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 mineralna_ napisał(a):Jak wy się wypłacicie? :crazyeye: okucia nie sa z prawdziwego zlota:evil_lol: znowu posty przeskakuja:roll:
drzalka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No powiedzmy w kolorze złotym, troszkę ciemniejszym. W moim wypadku chodzi o to, zeby pasowala do smyczy z mosieznym karabinczykiem :]
mineralna_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie działa mi szybka odpowiedz :/ A mi chodzi o to, że by pies ładnie wyglądał :P Jeszcze mam troszku kasy więc niedługo pomyślę nad czymś :P
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 drzalka napisał(a):No powiedzmy w kolorze złotym, troszkę ciemniejszym. W moim wypadku chodzi o to, zeby pasowala do smyczy z mosieznym karabinczykiem :] a jaka masz smyczke?
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 mosiezny to taki przybrudzony zloty a nawet brazowy troche :razz: mnie narazie nie stac zeby dac za jedna obroze 65zl :eviltong:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 wiecie co woza jest w sumie tania, ja mam dla suczydła obroże z literkami kryształowymi (jej imię) ze svarowskiego, obroże kupowała moja mama w Londynie i płaciła za nią 100 funtów (gdzie funt wtedy stał 5 zł) :evil_lol: to dopiero trzeba być walniętym :eviltong: ja bym tyle nie dała :evil_lol:
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 smallpati napisał(a):wiecie co woza jest w sumie tania, ja mam dla suczydła obroże z literkami kryształowymi (jej imię) ze svarowskiego, obroże kupowała moja mama w Londynie i płaciła za nią 100 funtów (gdzie funt wtedy stał 5 zł) :evil_lol: to dopiero trzeba być walniętym :eviltong: ja bym tyle nie dała :evil_lol: jja bym wydala jak by mnie bylo stac :diabloti: ale nie lubie svaworskiego te wszystki krysztalki i diamenciki :eviltong:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 moja mama kocha wszystko co się świeci i jest różowe i jak coś upatrzy sobie to nie ważne ile to kosztuje, ona musi to mieć :evil_lol: a ja mam to po niej :loveu::eviltong:
Cambel&Megi Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Infortune. napisał(a): puzzle mogłabym prosić o zdjęcie na maxa zmniejszonej Lki rogza? :razz: Zatrzask ? edit: dopiero zobaczyłam, że puzzle już dała... :lol: ale jakbyś chciała na psie... :razz:
Recommended Posts