_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dziewczyny mam pytanie do Was. Chciała bym kupić te szelki dla mojej parówy i zastanawiam się czy będę dobre. Na aukcji pisze ze szelki są regulowane regulowany zakres obwodu szyi i klatki piersiowej: 30 cm - 40 cm Moja sucz w klatce piersiowej ma ok. 45 cm. Czy wymiary podane na aukcji są maksymalne? jak sądzicie?
NightQueen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 40cm to jest maksymalny zakres, jak pies ma 45cm to będzie miała za małe
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No właśnie tak myślałam, ale wolałam się Was zapytać. Straszna lipa :( Bo mi się okropnie podobają :angryy:
NightQueen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):No właśnie tak myślałam, ale wolałam się Was zapytać. Straszna lipa :( Bo mi się okropnie podobają :angryy: ale trixie ma różne rozmiary tych szelek, więc poszukaj rozmiar większych, to jest chyba S, to kup M ;)
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No właśnie napisałam czy mają większe. Jak nie to zastanowię się nad Twoimi :p
joanika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Dziewczyny mam pytanie do Was. Chciała bym kupić te szelki dla mojej parówy i zastanawiam się czy będę dobre. Na aukcji pisze ze szelki są regulowane Moja sucz w klatce piersiowej ma ok. 45 cm. Czy wymiary podane na aukcji są maksymalne? jak sądzicie? To są wymiary minimalne, ten rozmiar to XS-S Jełi chcesz mogę zmierzyć swoje XS-S szelki i podać Ci wymiary max
joanika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Na 100% są to minimalne rozmiary. Bo takie mam. I są świetne. Dlatego żałuje że Rogz nie ma takiej rozmiarówki jak Trixie.
gops Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 sa sliczne rzeczywiscie ;) i chyba szersza tasma niz w rogzach Mkach ..
NightQueen Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 joanika napisał(a):Na 100% są to minimalne rozmiary. Bo takie mam. I są świetne. Dlatego żałuje że Rogz nie ma takiej rozmiarówki jak Trixie. no to zgłupiałam, myślałam że to jest maksymalny :roll:
joanika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Te XS-S mają szerokość 15mm. A rogzy "M" mają 16 mm (i rozmiary pasków nijak nie można do Lany dopasować, bo każde M są rozmiarowo różne:p i jak ja mam jej zamówić rogzy M jak nic mi nie pasuje :-() Tutaj macie cała rozmiarówkę (po angielsku, ale z oficjalnej str Trixie, i jest jaknajbardziej prawdziwa): TRIXIE - Caring for your pet
puzzle Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Russelka Moo cow weszlo nie dawno (kilka miesiecy), mysle, ze 2 lata jeszce beda, napewno jeszce rok. Justa Id rogz'a jest rewelacyjne, jest naprawde leciutkie. BBeta moglabym prosic o jakis opis tej pileczki, jak nie tu to na PW:cool3:? Śnieżynka to jest I Id, z ktorego jestem naprawde zadowolona, jest super lekkie, wogole go nie czuc, najwazniejsze nie brzeczy, z moim sie nic nie dzieje, jest gumowe, estetyczne, ja nawet w moim malym napisalam miasto, ulice i numer telefonu, miejsca jest malo, ale sie da;) (jest widoczne). Moje psy sie duzo nie taplaja, bo tylko sezon letni, ale Id zyja;).
BBeta Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Chefrenek']Jak pies nie pływa to ok. Mam jedną już rok i jest ok.;) No tak, ale padło pytanie czy jest warta swojej ceny, moim zdaniem 30zł za kawałek plastiku i gumy to zdecydowanie za dużo ;) [quote name='puzzle']BBeta moglabym prosic o jakis opis tej pileczki, jak nie tu to na PW?:cool3: Piłka po dwugodzinnej zabawie :cool1: W domu rzuciłam ją psom na pożarcie - przeżyła :cool3: Lekka, pływa, słabo się odbija
puzzle Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 BBeta napisał(a):słabo się odbija kicha:cool1: dajcie jakies zdjecia, ostatnio jakos tu na "sucho" za bardzo.
BBeta Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='puzzle']kicha:cool1: Aż tak źle nie jest :cool3:
puzzle Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='BBeta']Aż tak źle nie jest :cool3: http://i302.photobucket.com/albums/nn85/sabotazystka/DSC_126.jpg wrazie czego zle odbijajace pilki, rekompensuje Ci pies:evil_lol:. OT.
BBeta Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Jak widać piłka jednak mimo wszystko odbiła się zdecydowanie lepiej :diabloti:
wiq Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Przyszła obroża z allegro. Bardzo polecam! Realizacja szybka i dostałam dokładnie to, o co prosiłam ;) Sam produkt solidny, dobrze wykończony, skórka mięciutka (wyścielona dodatkowo gąbką). Jednak taka skóra to niebo a ziemia przy szmaciakach ;) Ale co zrobić z tymi flatami:evil_lol:
gops Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 swietna :loveu: ile twoj ma w szyji? kurcze taka obroza na pudlu ciekawie by wyglada :diabloti: nie kupie wygladal by ja glupek :razz:
joanika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 :mad: Gops gdzie taka obroża na Bustera :lol: Oj i znowu kolce.
Vectra Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 wiq napisał(a): Jednak taka skóra to niebo a ziemia przy szmaciakach ;) nie sposób się z tym nie zgodzić :cool3: :cool3: czyli mają już 2 zadowolonych klientów :multi: :multi: :diabloti:
puzzle Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Tez mysle ostatnio o skorze:loveu:, ale kurcze, chcialabym cos szerokiego, zdobienia delikatne, albo same tloczenia, tylko, ze nie dosyc, ze nie mam pieniedzy to ladnych, odpowiadajacych wymogom obrozy brak, no i chcialabym ciemna, butelkowa zielen:roll:.
wiq Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Gops, szalone 37 cm ;) Ale oni robią na zamówienie, co se umyślisz (szerokość, długość, kolor, ozdoby, etc). Joanika, a co złego w tym?:cool3: Vectra, naprawdę super ;) Obroże na innych aukcjach mi się nie podobały, ale to tylko kwestia estetyki. Wykonanie jak najbardziej o.k. A jakoże można puścić wodze fantazji i z realizacją nie ma problemów to zamówiłam ;) Flatom też bym zamówiła, ale to to wykończy skórę najdalej w miesiąc:evil_lol:
gops Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='joanika']:mad: Gops gdzie taka obroża na Bustera :lol: Oj i znowu kolce. sliczna jest :loveu: chyba zamowie szer.2cm dl.32cm ale bez kolcow tylko gladka lub w kwadraciki :razz: wiq duzo doplaca sie jak na zamowiene?
joanika Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Wiq - nic złego, ja kolcy bym nie założyła psu, chociaż nie powiem, ostatnio dużo zdjęć było w kolcach i nawet ładnie wyglądały psiaki. kolce nadają takiego "charakterku" :evil_lol:
Recommended Posts