Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie już nie chcę, choć mi się bardzo wozy podobają..
po prostu nie ma takiej skórzanej obroży, która by to wszystko zniosła:placz:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wiq napisał(a):
ludzie, ile czekaliście na red dingo z bazarku?..:roll:

nie pamiętam dokładnie ile, ale nie dłużej niż 3 dni.

Gops ja też wylicytowałam na bazarku obróżke:multi:, z resztą Ty chyba też ją licytowałaś

Posted

ja zamawiałam 16tego, kurde, to tydzień już:placz:

się rozbestwiliśmy, kiedyś to była normalka czekać 14 dni na zamówienie:cool1:

Posted

wiq napisał(a):
ja zamawiałam 16tego, kurde, to tydzień już:placz:

zadzwoń do nich i spytaj czemu tak długo paczka idzie? i kiedy w ogóle wysłali.

Posted

[quote name='Śnieżynka']Mam pytanko, czy ktoś ma adresówke z rogz i mogł by pokazać fotke jak to jest zamocowane do psiej obroży ?? bo zastanawiam sie nad kupnem...
Mogę dać jeszcze zdjęcie z bliska ;) ja mam akurat przyczepioną do kółka od kluczy żeby mogła zmieniać miejsca pobytu że tak powiem : P

Posted

[quote name='Śnieżynka']Jak można z bliska :D będę wdzięczna bo zastanawiam się nad kupnem, ale cena daje mi czas do przemyślenia
to widać same mocowanie

[quote name='Justa']Martyna a nie boisz sie, że w czasie szaleńczego biegu Garm sobie zęby wybije tym ? :eviltong:
ty miałąś w ręku taką adresówkę? to prawie nic nie waży : P poza tym, jemu nie przeszkadza nawet jak w drzewo czy ścianę walnie :cool1:

Posted

joanika napisał(a):

Gops ja też wylicytowałam na bazarku obróżke:multi:, z resztą Ty chyba też ją licytowałaś

nom licytowalam tylko ten fiolet z bardzo pod roz podchodzi :roll:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Tinka a ta adresówka tzn to szare jest jakos na zatrzaska do obroży przymocowane czy na śrubke skręcane ??

to jest taki zatrzask, którego da się odpiąc ale ja wolę tego nie robić, bo może się popsuć ;) wszystko jest plastikowe i leciutkie, nie powiem że wytrzymałe bo ID się pozaginało w paru miejscach

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Powiedzcie mi czy ta adresówka z waszego użytkowania jest warta 30 zl ?? oczywiście w całokształcie: wygląd, wytrzymałość..

wg mnie nie :cool1: jest świetna- ale chociaż te 20 zł:roll: więcej raczej nie kupię, wolę grawerowane ;)

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Powiedzcie mi czy ta adresówka z waszego użytkowania jest warta 30 zl ?? oczywiście w całokształcie: wygląd, wytrzymałość..

a wg. mnie tak, chociaż nie mam jej długo. Nic się z nią nie dzieje jak na razie i ma jeszcze jeden plus, nie brzęczy :evil_lol:

Posted

Śnieżynka napisał(a):

Według mnie też nie. Wygląda ładnie, ale wytrzymała na pewno nie jest. Przy kontakcie z wodą rozkleja się. Te mniejsze, 27mm, mają strasznie mało miejsca na numer telefonu

Posted

BBeta napisał(a):
Według mnie też nie. Wygląda ładnie, ale wytrzymała na pewno nie jest. Przy kontakcie z wodą rozkleja się. Te mniejsze, 27mm, mają strasznie mało miejsca na numer telefonu

Jak pies nie pływa to ok. Mam jedną już rok i jest ok.;)

Posted

ja mam ten mniejszy ID, wydrukowałam do niego karteczkę z numerem telefonu i imieniem psa na bodajże rozmiarze czcionki 7, ale jak się druknie na mniejszej to zmieści się więcej napisów ;)

W wodzie nie testowałam ich i nie będę, bo ja do wody suki w rogzach nie puszczam, bo ona się tapla w wodzie a później skacze do błota i musiałabym ciągle prac rogzy, więc mi szkoda ich, dlatego do wody puszczam ją w czymś tańszym np. hiltonie :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...