Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mnie kuszą rogzowe pół zaciski L i M bym kupił.Ale nie wiem jakie wzorki:cool3:
Może ktoś ma jakiś pomysł:evil_lol: Lubie pedalskie kolorowe wzorki:diabloti:

Posted

gops napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
swietne one sa :razz:

ale ja sie boje ze mi pies w nie nie wlezie...co mam robic? jak beda za male?
ma 48 w klacie a one sa niby do 48 wlasnie...a Lka taka szeroka...mozesz zalozyc swojemu czarnemu szelki Lki ? plz...:diabloti:

wejdzie wejdzie, Galina ma w klacie 52cm i wchodzi - co prawda pasek na maxa rozciągnięty, ale daje rade :eviltong:
O kurcze to jakieś nowe/stare serie z rozciąganiem dolnego paska są? :-o
chyba nie w temacie jestem :eviltong:

Wiecie, ja bym kupiła łańcuszek. Mamy taki stary, jeszcze za czasów gdy jaszczurka była podrostkiem, ale wchodzi na styk i ma tylko jeden rządek łańcuszka..
Z drugiej jednak strony nie wiem czy to dobry pomysł, przesiadać się z leciuchnych, miękuchnych rogzów w żelastwo :cool1:

Posted

:cool3:Szkoda ,że żaden link mi się nie wyświetla:angryy:

Rinuś-tak czarek ma już Gekko.XL zatrzask jest ok ,ale Xl zacisk spada mu z łba:shake:.A ja chce zaciski:lol:
Chyba sobie szam poszukam ,bo dogo jest złośliwe i nie pokazuje mi linków:angryy:

Posted

olekg18 napisał(a):
No Kajuni wezme Rogzette ,a Czarkowi chyba ten co ma Brutus od Rinuś .Czarny w ciapki:loveu:

Czarkosiowi weź Pink Hearts. :diabloti:

Posted

poradzcie mi prosze_ gdzie moge kupic zwykla /bez naszywek/ smycz RD rozmiar M, dlugosc 180cm w kolorze najlepiej czarnym lub innym ciemnym? te smycze to moja milosc :loveu:, a widze, ze na bazarku nie ma:shake: moze rogz ma podobne smycze-czyli miekkie i 1,8m, ale nie przepinane?

pytanie 2: moj pies musi miec obroze powiedzmy ok 38cm, jak jest ogolony to mniej ;) czy lancuszkowy zacisk rogza 16mm bedzie ok na dlugosc-niby jest do 40cm, ale czy to 40 cm to jest obwod na maxa zwiekszony, razem z lanczuszkiem?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...