NightQueen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 deer_1987 napisał(a):wiem ze nie york, napisalam po prostu ze mniejsza troche ;) i na pewno krotsza :D hmm wcale taka krótka nie jest, do jamnika jej nie dużo brakuje :eviltong: ma 38cm długości ciała, mierząc od szyi do ogona i 47cm w klacie, więc taka drobinka to ona nie jest :evil_lol:
NightQueen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Kinguska napisał(a):Zastanawiam się czy wziąć dwie obroże zwykłe krowią i jakąs z odblaskową nitką czy zacisk ten z łańcuszkiem i czarną smycz z nitką ? krowia i fioletowego odblaska :loveu:
Pestka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Zastanawiam się czy wziąć dwie obroże zwykłe krowią i jakąs z odblaskową nitką czy zacisk ten z łańcuszkiem i czarną smycz z nitką ?
wiq Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 2 obroże:eviltong: kurde, a ja przechodzę samą siebie i w przeciągu tyg. 7 zamówiłam:evil_lol::evil_lol:
NightQueen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wiq jesteś lepsza ode mnie, ja w zeszłym tyg tylko 4 kupiłam, tylko że ja mam jednego psa :razz: niestety :evil_lol:
Pestka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 7?! :crazyeye: Hmm. No wzięłam bym fioleta na pewno :loveu: i chyba wezmę krowią i odblaska ale nie wiem jaki kolor bo chciałam fioleta wziąć z łańcuszkiem. I doszlam do wniosku ze nie będę do każdej obroży dokupywać smyczy tylko kupię czarną z odblaskową nitką i będzie pasować do wszystkiego. :evil_lol:
diabelkowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wiq jakie ? bo cos mowilas ze to rzucasz ;) mi sie marzy czerwona krata i szelki zielone i cos moro ;]
gops Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 wiq napisał(a):2 obroże:eviltong: kurde, a ja przechodzę samą siebie i w przeciągu tyg. 7 zamówiłam:evil_lol::evil_lol: wow maniaczka :eviltong::diabloti: ja niewiem czy zamawiac te szele... teraz licytuje dwie obroze pewnie wygram licytacje po co ja sie pytam..i tak powiecie zebym zamowila :evil_lol: moze by dal ktos fotki w szelach rogza jakis niebieskich ? :diabloti:
Russellka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A czy kolekcje lupine zmieniają się szybko? :razz: Mam na oku jeden wzór ale nie wiem kiedy bym mogła go zakupić i boję się, że mogę przegapić :evil_lol:
gops Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: swietne one sa :razz: ale ja sie boje ze mi pies w nie nie wlezie...co mam robic? jak beda za male? ma 48 w klacie a one sa niby do 48 wlasnie...a Lka taka szeroka...mozesz zalozyc swojemu czarnemu szelki Lki ? plz...:diabloti:
vpassione Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Taka ciekawostka SMYCZ DLA PSA W SUPER CENIE! OD ZŁOTÓWKI (460136832) - Aukcje internetowe Allegro :lol:
puzzle Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 gops on by sie utopil w tych szelach, a ma tez 48 w klacie, kupujac musisz sie upewnic, ze to jest nowa seria, tez mialam ze starej i byly czarnemu za male, a z nowej maja do 53 w klacie + regulacje dolnego paska i w takich jest dobrze;). Scooby w swoich mocno sie przesunely
psiulka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 gops napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: swietne one sa :razz: ale ja sie boje ze mi pies w nie nie wlezie...co mam robic? jak beda za male? ma 48 w klacie a one sa niby do 48 wlasnie...a Lka taka szeroka...mozesz zalozyc swojemu czarnemu szelki Lki ? plz...:diabloti: Kurna no! :mad: Mówiłam wczoraj, że jak Czika się zmieści w Mki to Baster na 200% się zmieści!! U Cziki jeszcze zostaje 5cm luzu (a Czika ma 50-52cm), więc sama widzisz. :evil_lol: PS. Mam szelki na zbyciu... :) 'podpis'
gops Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 czyli nowa seria to takie z mozliwoscia zmiejszenia/zwiekszenia paska na klacie? wsumie to juz za pozno zamowilam u taks kubraczek moro :loveu: a szele zamowie w przyszly tygodniu i wezme sport blue Mke w najgorszym wypadku odsprzdam komus psiulka no wiem no...ale ja tak mam musze duzo gadac..:eviltong:
psiulka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 gops napisał(a):czyli nowa seria to takie z mozliwoscia zmiejszenia/zwiekszenia paska na klacie? wsumie to juz za pozno zamowilam u taks kubraczek moro :loveu: a szele zamowie w przyszly tygodniu i wezme sport blue Mke w najgorszym wypadku odsprzdam komus psiulka no wiem no...ale ja tak mam musze duzo gadac..:eviltong: W najgorszym wypadku pisz do mnie. :evil_lol: Ale na pewno się zmieści, spokojnie. :razz:
gops Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 psiulka napisał(a):W najgorszym wypadku pisz do mnie. :evil_lol: Ale na pewno się zmieści, spokojnie. :razz: heh ok mam nadzieje ;) wlasnie sobie uswiadomilam ze zamowilam kubraczek moro a niemam zadnej obrozy ktora by do tego pasowala...:roll: chyba kupie zwykla czarna parciana do wszystkiego...
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Halti kupione pare tygodni temu- nie uzyte bo teraz ćwiczymy co innego:roll: ale Sarze w nim ładnie:eviltong:
diabelkowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 fajne sa rzeczy z tej firmy ;] a nie jest troche za duzy?
puzzle Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jest sporo za duzy, swojego czasu tez mialam za duze halti i bylo beznadziejne, wtedy nie spelnia swojego zadania:shake:. Powinno lezec tak ja mialam podobnie jak Ty
Russellka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ponawiam moje pytanie: A czy kolekcje lupine zmieniają się szybko? Mam na oku jeden wzór ale nie wiem kiedy bym mogła go zakupić i boję się, że mogę przegapić
puzzle Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Russellka napisał(a):Ponawiam moje pytanie: Co miesiac wpada i zazwyczaj wypada jakis wzorek zalezy, ktory masz na oku.
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 diabelkowa napisał(a):fajne sa rzeczy z tej firmy ;] a nie jest troche za duzy? Odrobinke jest i miała byc przeróbka ale narazie lezy
SZPiLKA23 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 puzzle napisał(a):jest sporo za duzy, swojego czasu tez mialam za duze halti i bylo beznadziejne, wtedy nie spelnia swojego zadania:shake:. Powinno lezec tak ja mialam podobnie jak Ty Według producenta jest dobry według mnie mogłby byc mniejszy i troszke nie czaje tego ze pasek zakładany na kufe jest ogromny:roll: miałam halti z Trixie i tam rozmiar XXL, uregulowałam wielkosc i był ok
Recommended Posts