Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
wiem ze nie york, napisalam po prostu ze mniejsza troche ;) i na pewno krotsza :D

hmm wcale taka krótka nie jest, do jamnika jej nie dużo brakuje :eviltong: ma 38cm długości ciała, mierząc od szyi do ogona i 47cm w klacie, więc taka drobinka to ona nie jest :evil_lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kinguska napisał(a):
Zastanawiam się czy wziąć dwie obroże zwykłe krowią i jakąs z odblaskową nitką czy zacisk ten z łańcuszkiem i czarną smycz z nitką ?

krowia i fioletowego odblaska :loveu:

Posted

Zastanawiam się czy wziąć dwie obroże zwykłe krowią i jakąs z odblaskową nitką czy zacisk ten z łańcuszkiem i czarną smycz z nitką ?

Posted

7?! :crazyeye:

Hmm. No wzięłam bym fioleta na pewno :loveu: i chyba wezmę krowią i odblaska ale nie wiem jaki kolor bo chciałam fioleta wziąć z łańcuszkiem.

I doszlam do wniosku ze nie będę do każdej obroży dokupywać smyczy tylko kupię czarną z odblaskową nitką i będzie pasować do wszystkiego. :evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
2 obroże:eviltong:

kurde, a ja przechodzę samą siebie i w przeciągu tyg. 7 zamówiłam:evil_lol::evil_lol:

wow maniaczka :eviltong::diabloti:

ja niewiem czy zamawiac te szele...
teraz licytuje dwie obroze pewnie wygram licytacje

po co ja sie pytam..i tak powiecie zebym zamowila :evil_lol:

moze by dal ktos fotki w szelach rogza jakis niebieskich ? :diabloti:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
swietne one sa :razz:

ale ja sie boje ze mi pies w nie nie wlezie...co mam robic? jak beda za male?
ma 48 w klacie a one sa niby do 48 wlasnie...a Lka taka szeroka...mozesz zalozyc swojemu czarnemu szelki Lki ? plz...:diabloti:

Posted

gops on by sie utopil w tych szelach, a ma tez 48 w klacie, kupujac musisz sie upewnic, ze to jest nowa seria, tez mialam ze starej i byly czarnemu za male, a z nowej maja do 53 w klacie + regulacje dolnego paska i w takich jest dobrze;). Scooby w swoich

mocno sie przesunely

Posted

gops napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
swietne one sa :razz:

ale ja sie boje ze mi pies w nie nie wlezie...co mam robic? jak beda za male?
ma 48 w klacie a one sa niby do 48 wlasnie...a Lka taka szeroka...mozesz zalozyc swojemu czarnemu szelki Lki ? plz...:diabloti:

Kurna no! :mad:
Mówiłam wczoraj, że jak Czika się zmieści w Mki to Baster na 200% się zmieści!! U Cziki jeszcze zostaje 5cm luzu (a Czika ma 50-52cm), więc sama widzisz. :evil_lol:

PS. Mam szelki na zbyciu... :) 'podpis'

Posted

czyli nowa seria to takie z mozliwoscia zmiejszenia/zwiekszenia paska na klacie?

wsumie to juz za pozno zamowilam u taks kubraczek moro :loveu:
a szele zamowie w przyszly tygodniu i wezme sport blue Mke w najgorszym wypadku odsprzdam komus

psiulka no wiem no...ale ja tak mam musze duzo gadac..:eviltong:

Posted

gops napisał(a):
czyli nowa seria to takie z mozliwoscia zmiejszenia/zwiekszenia paska na klacie?

wsumie to juz za pozno zamowilam u taks kubraczek moro :loveu:
a szele zamowie w przyszly tygodniu i wezme sport blue Mke w najgorszym wypadku odsprzdam komus

psiulka no wiem no...ale ja tak mam musze duzo gadac..:eviltong:

W najgorszym wypadku pisz do mnie. :evil_lol: Ale na pewno się zmieści, spokojnie. :razz:

Posted

psiulka napisał(a):
W najgorszym wypadku pisz do mnie. :evil_lol: Ale na pewno się zmieści, spokojnie. :razz:

heh ok mam nadzieje ;)

wlasnie sobie uswiadomilam ze zamowilam kubraczek moro a niemam zadnej obrozy ktora by do tego pasowala...:roll: chyba kupie zwykla czarna parciana do wszystkiego...

Posted

jest sporo za duzy, swojego czasu tez mialam za duze halti i bylo beznadziejne, wtedy nie spelnia swojego zadania:shake:. Powinno lezec tak

ja mialam podobnie jak Ty

Posted

Ponawiam moje pytanie:

A czy kolekcje lupine zmieniają się szybko? Mam na oku jeden wzór ale nie wiem kiedy bym mogła go zakupić i boję się, że mogę przegapić

Posted

puzzle napisał(a):
jest sporo za duzy, swojego czasu tez mialam za duze halti i bylo beznadziejne, wtedy nie spelnia swojego zadania:shake:. Powinno lezec tak

ja mialam podobnie jak Ty

Według producenta jest dobry według mnie mogłby byc mniejszy i troszke nie czaje tego ze pasek zakładany na kufe jest ogromny:roll: miałam halti z Trixie i tam rozmiar XXL, uregulowałam wielkosc i był ok

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...