Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A co myślicie o tej smyczy? co prawda ma 2 karabińczyki, czyli niby dla 2 psów, ale może dla jednego też by się nadawała?
ODBLASKOWA Smycz L - 1,8m podw�jna - CZERWONA RED DINGO

:oops:Pokręciły mi się dlugości, sorki zakręcona chodzę jakaś :oops:. Ja mam wlaśnie taką i mi jakaś krótka się wydaje :roll:. Ona jest przepinana i jak najbardziej na jednego psa.
Red dingo odblaskowych nigdzie nie widzialam w sklepach. Tylko allegro i sklep internetowy RD.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dog_master napisał(a):
Po co zakładasz psu i szelki i obrożę? ;>

Mój pies też ma na sobie i szelki, i obrożę, jeśli zakładam mu szelki, bo do obroży ma przyczepiony identyfikator.

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Mój pies też ma na sobie i szelki, i obrożę, jeśli zakładam mu szelki, bo do obroży ma przyczepiony identyfikator.

U nas podobnie. Bora chodzi w obroży i w szelkach. Przy ulicy przepinam ją na obrożę, bo mam lepszą kontrolę, a normalnie chodzi w szelkach. W windzie, albo na klatce schodowej przypinam ją i do szelek i do obroży, bo ona jest szalona i skacze na ludzi.

Posted

diabelkowa napisał(a):
a mi dzis poszla moja smycz ktora robilam jakos dwa lata temu :-(

a co sie stalo?

kupilam zwykla przepinaną czarna i jestem z niej bardzo zadowolona, do wszystkiego pasuje i jest z takiej fajnej miekkiej parcianej tasmy

Posted

Ja ostatnio miałam ochotę na jakąś fioletową obróżkę dla Dżekiego i gdyby nie to, że obroża RCookie jest za mała i do tego przez neta kupować nie mogę to byłaby w moich rękach ... :placz:
Brak mi słów, ale muszę się pocieszyć naszą starą obróżką, ale może coś wyniucham jeszcze na półkach zoologicznych :diabloti:

Posted

A ja w tym tygodniu wysyłam hibiskusowy komplecik i fioletowego rogza, a sama kupuję charcią obróżkę od taks :loveu:.
Jak będę składała zamówienie w telezoo to kupię czerwoną obrożę z odblaskową nitką, a za jakieś dwa tygodnie zamówię do niej smycz i komplet daisy :cool3:.

Posted

RCookie napisał(a):
A ja w tym tygodniu wysyłam hibiskusowy komplecik i fioletowego rogza, a sama kupuję charcią obróżkę od taks :loveu:.
Jak będę składała zamówienie w telezoo to kupię czerwoną obrożę z odblaskową nitką, a za jakieś dwa tygodnie zamówię do niej smycz i komplet daisy :cool3:.

Charcią dla Tosi? :crazyeye:

Posted

RCookie napisał(a):
Robiona na miarę ;). W 4cm by mi się przecież utopiła :lol:.

Aaaa, myślałam, że taką szeroką chcesz dla Tosi wziąć. :evil_lol:

Ja czekam na te moje szelki Choc Feminine i doczekać się nie mogę. Myślę, że jutro już będą. ;)

Posted

psiulka napisał(a):
Moja koleżanka ma taką obrożę niebiesko-różową w pieski. Jest wytrzymała, mało się brudzi i jest miękka. I nie farbuje. ;)

to się ze sobą zgodziłyśmy :evil_lol::evil_lol:

Posted

To ja sprawdzę, czy farbuje i Wam powiem, kto miał rację ;)

Najwyżej mój pies będzie miał czerwoną, albo granatową szyję :cool3: :evil_lol:

Posted

ta smycz byla wykorzystywana w ekstramalnych warunkach i i tak duzo wytrzymala :P m. in do niej byl doczepiany amortyzator i logan ciagnal opony takie niecale 10 kilo a to no i poszla jak mocniej szarpnal bo i tak juz byla na ostatniej nitce ;) a ona taka cieniutka byla wiec sie nie dziwie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...