*Monia* Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 A co myślicie o tej smyczy? co prawda ma 2 karabińczyki, czyli niby dla 2 psów, ale może dla jednego też by się nadawała? ODBLASKOWA Smycz L - 1,8m podw�jna - CZERWONA RED DINGO :oops:Pokręciły mi się dlugości, sorki zakręcona chodzę jakaś :oops:. Ja mam wlaśnie taką i mi jakaś krótka się wydaje :roll:. Ona jest przepinana i jak najbardziej na jednego psa. Red dingo odblaskowych nigdzie nie widzialam w sklepach. Tylko allegro i sklep internetowy RD.
puchu Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Świąteczne obróżki od taks http://www.dogomania.pl/forum/f99/jesienna-kolekcja-przesliczne-recznie-malowane-przez-taks-obrozki-szelki-smycze-111463/index72.html
Ewa&Duffel Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='puchu']Świąteczne obróżki od taks http://www.dogomania.pl/forum/f99/jesienna-kolekcja-przesliczne-recznie-malowane-przez-taks-obrozki-szelki-smycze-111463/index72.html ale piękne:loveu: nie kuś :diabloti:
dog_master Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Carry napisał(a):Proszę oto focie :) :loveu: Trixie i Rogz: Floral i Fiolet: Po co zakładasz psu i szelki i obrożę? ;>
Pestka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='dog_master']Po co zakładasz psu i szelki i obrożę? ;> Mój Benek też chodzi z szelkami i obroża. Do obroży ma przyczepiony ID więc jej nie zdejmuję, a jak chce go prowadzić na szelkach to zakładam szelki jeszcze.:eviltong: Kurcze, ale mi się spodobała ta obroża http://telezoo.pl/images/product/small600/1254/103-401974-25.jpg
Ewa&Duffel Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 dog_master napisał(a):Po co zakładasz psu i szelki i obrożę? ;> Mój pies też ma na sobie i szelki, i obrożę, jeśli zakładam mu szelki, bo do obroży ma przyczepiony identyfikator.
Sadza Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Magda Ja bym ci poleciłą tą Obroża i szelki dla psa tanio w zooplus: Odblaskowa obroża Łapka, szara lub http://www.maxiboo.pl/product-pol-647_Obroza-z-czarnymi-lapkami.html
Migori Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ewa&Duffel napisał(a):Mój pies też ma na sobie i szelki, i obrożę, jeśli zakładam mu szelki, bo do obroży ma przyczepiony identyfikator. U nas podobnie. Bora chodzi w obroży i w szelkach. Przy ulicy przepinam ją na obrożę, bo mam lepszą kontrolę, a normalnie chodzi w szelkach. W windzie, albo na klatce schodowej przypinam ją i do szelek i do obroży, bo ona jest szalona i skacze na ludzi.
joanika Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 W smyczach RD podoba mi się to że można wymienić karabińczyk na bajerancki pieskowy :lol: a do tego są naprawde wytrzymałe.
Marta_Ares Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ewa&Duffel napisał(a):ale piękne:loveu: nie kuś :diabloti: swietna jest ta kolekcja:loveu: :loveu: :loveu:
Pestka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Coś mi DGm szwankuje i mi sie posty psuuja. chcialam napisac ze obroże z tej strony maxibo są fajne. jedna taka jest u mnie w zoologu.
diabelkowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 a mi dzis poszla moja smycz ktora robilam jakos dwa lata temu :-(
Marta_Ares Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 diabelkowa napisał(a):a mi dzis poszla moja smycz ktora robilam jakos dwa lata temu :-( a co sie stalo? kupilam zwykla przepinaną czarna i jestem z niej bardzo zadowolona, do wszystkiego pasuje i jest z takiej fajnej miekkiej parcianej tasmy
Mróvka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja ostatnio miałam ochotę na jakąś fioletową obróżkę dla Dżekiego i gdyby nie to, że obroża RCookie jest za mała i do tego przez neta kupować nie mogę to byłaby w moich rękach ... :placz: Brak mi słów, ale muszę się pocieszyć naszą starą obróżką, ale może coś wyniucham jeszcze na półkach zoologicznych :diabloti:
Illusion Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja w tym tygodniu wysyłam hibiskusowy komplecik i fioletowego rogza, a sama kupuję charcią obróżkę od taks :loveu:. Jak będę składała zamówienie w telezoo to kupię czerwoną obrożę z odblaskową nitką, a za jakieś dwa tygodnie zamówię do niej smycz i komplet daisy :cool3:.
Majka:) Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja chciałam zapytać, czy ktoś z Was ma może taką obrożę albo smycz? ZOOleszcz obroża odblaskowa w PIESKI 20mm/45cm Jest mięciutka, wygodna i wytrzymała? Bo z wyglądu to mi się strasznie podoba :loveu:
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 RCookie napisał(a):A ja w tym tygodniu wysyłam hibiskusowy komplecik i fioletowego rogza, a sama kupuję charcią obróżkę od taks :loveu:. Jak będę składała zamówienie w telezoo to kupię czerwoną obrożę z odblaskową nitką, a za jakieś dwa tygodnie zamówię do niej smycz i komplet daisy :cool3:. Charcią dla Tosi? :crazyeye:
Illusion Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 psiulka napisał(a):Charcią dla Tosi? :crazyeye: Robiona na miarę ;). W 4cm by mi się przecież utopiła :lol:.
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 RCookie napisał(a):Robiona na miarę ;). W 4cm by mi się przecież utopiła :lol:. Aaaa, myślałam, że taką szeroką chcesz dla Tosi wziąć. :evil_lol: Ja czekam na te moje szelki Choc Feminine i doczekać się nie mogę. Myślę, że jutro już będą. ;)
Unbelievable Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Majka:)']A ja chciałam zapytać, czy ktoś z Was ma może taką obrożę albo smycz? ZOOleszcz obroża odblaskowa w PIESKI 20mm/45cm Jest mięciutka, wygodna i wytrzymała? Bo z wyglądu to mi się strasznie podoba :loveu: to jest syntetyk, na pewno farbuje, za solidne to nie było jak chciałam kupić i w końcu się nie zdecydowałam
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Majka:)']A ja chciałam zapytać, czy ktoś z Was ma może taką obrożę albo smycz? ZOOleszcz obroża odblaskowa w PIESKI 20mm/45cm Jest mięciutka, wygodna i wytrzymała? Bo z wyglądu to mi się strasznie podoba :loveu: Moja koleżanka ma taką obrożę niebiesko-różową w pieski. Jest wytrzymała, mało się brudzi i jest miękka. I nie farbuje. ;)
Unbelievable Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 psiulka napisał(a):Moja koleżanka ma taką obrożę niebiesko-różową w pieski. Jest wytrzymała, mało się brudzi i jest miękka. I nie farbuje. ;) to się ze sobą zgodziłyśmy :evil_lol::evil_lol:
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Tinka:) napisał(a):to się ze sobą zgodziłyśmy :evil_lol::evil_lol: Hahah, nie ma to jak zgodność. :evil_lol: EOT. :evil_lol:
Majka:) Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To ja sprawdzę, czy farbuje i Wam powiem, kto miał rację ;) Najwyżej mój pies będzie miał czerwoną, albo granatową szyję :cool3: :evil_lol:
diabelkowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ta smycz byla wykorzystywana w ekstramalnych warunkach i i tak duzo wytrzymala :P m. in do niej byl doczepiany amortyzator i logan ciagnal opony takie niecale 10 kilo a to no i poszla jak mocniej szarpnal bo i tak juz byla na ostatniej nitce ;) a ona taka cieniutka byla wiec sie nie dziwie ;)
Recommended Posts