Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

po co hiltony, schronisko nie potrzebuje kolorowych obroży, tylko po prostu obroży, zamów na allegro są tanie po 3 zł obroże, a trwałe, ja zamówiłam dla swojego schroniska pełno takich smyczy i obroży ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

podobaja mi sie hibiscusy :loveu:
ale mialam juz wzorem tego koloru i wole zaciskowe obroze :razz:
jak bedziesz miala jakies szelki na zbyciu to sie pochwal :diabloti::eviltong:

Posted

smallpati, miałam na myśli takie zwyczajne hiltony, w telezoo kosztują coś ok. 3zł.
gops, raczej nie mam i nie będę miała na zbyciu żadnych szelek :eviltong:. Miałam te skóropodobne, ale w końcu doszłam do wniosku, że oddam je do schroniska, bo nie było na nie zbyt wielu chętnych ;).

Posted

smallpati, miałam na myśli takie zwyczajne hiltony, w telezoo kosztują coś ok. 3zł

aha ;) myślałam że chcesz sprawiać schronisku jakieś kolorowe, modne obroże co byłoby zbędne raczej ;)

Posted

wsumie to narazie nic mi sie ta szczegolnie nie podoba ...zaraz wejde na allegro dostalam kieszonkowe przeciez nie moze sie zmarnowac :evil_lol:

Posted

powinny byc fajne, chociaż ja bym dla swojej takich nie kupiła, bo widzę że dla mojej nie odpowiednie

Zaległe zdjecia naszego starego nabytku ;) rogzette obroża i smycz :p

wybaczcie ale wiatr wiał i mi psa powywietrzało trochę :evil_lol:

Posted

SZPiLKA23, szerokość taśmy ma 16mm, według opisu zamieszczonego w pełnej misce rzeczy w rozmiarze "M" nadają się dla psów ras takich jak: jack russel terrier, terrier szkocki, mops.

Posted

szczerze to zamówiłam go a wcale mi sie nie podobał, ale jak doszedł to mi się spodobał :evil_lol:

postanowiłam kolekcjonować rogzowe obroże, na razie mam 4 i w drodze 2 :diabloti:

Posted

[quote name='Justys95']asiol: Mi się podobają te kolce :loveu:
Carry: Fajne, fajne, ale nie kuś tak...:lol:
Kinguska: Kolekcja świetna. :p Kolekcja, bo jednak 6 obroży i 6 smyczy na jednego psa nie jest rzeczą normalną w tym kraju :] Trzeba to zmienić :diabloti:

Ale ja nikogo nie kuszę :evil_lol:

smallpati psina świetnie wygląda w różu :loveu:

Posted

go|denk@! napisał(a):
Kingusia a jaki rozmiar rogzików masz na swojego psiurka?

błagam nie kingusia :lol:

Małemu kupuję 16mm, jego obwód szyi to coś 25-28, nigdy nie mogę dobrze zmierzyć, ale i tak zawsze on ma luźno że można rękę włożyć.

Posted

Sorka, tak to jest gdy nie umie się czytać :eviltong:
Dzieki za odpowiedź, bo właśnie mojemu Harry'emu chciałabym kupić Mke, bo Ska to troche za cieńka i się zastanawiam czy Mka nie będzie za długa, noajwyżej będzie na maxa ściągnięta.

Posted

My mamy obrożę z Red Dingo, taką czerwoną w świecące kosteczki. Jest super, trwała, ładna, tylko trochę farbuje:-(

Wcześniej mieliśmy z mało znanej firmy Dog Square i bardzo polecam, tania, a wytrzymała, ładne wzory, wygodne zapięcie.

Mamy jeszcze skórzaną Dingo "w zapasie", ale generalnie jej nie lubię. A już do pływania to w ogóle nie polecam-strasznie farbuje.

No i mamy jeszcze szelki Rogz'a.

i

Posted

vena&vivi napisał(a):
Słuchhajcie co byście polecili dla tego mojego z avantaru?? Tylko zaciskówki:cool3:

dla tego w avatarze , to w akcesoriach dla koni :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

a serio , to szmata czy skóra ? :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...