NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 po co hiltony, schronisko nie potrzebuje kolorowych obroży, tylko po prostu obroży, zamów na allegro są tanie po 3 zł obroże, a trwałe, ja zamówiłam dla swojego schroniska pełno takich smyczy i obroży ;)
gops Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 podobaja mi sie hibiscusy :loveu: ale mialam juz wzorem tego koloru i wole zaciskowe obroze :razz: jak bedziesz miala jakies szelki na zbyciu to sie pochwal :diabloti::eviltong:
Illusion Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 smallpati, miałam na myśli takie zwyczajne hiltony, w telezoo kosztują coś ok. 3zł. gops, raczej nie mam i nie będę miała na zbyciu żadnych szelek :eviltong:. Miałam te skóropodobne, ale w końcu doszłam do wniosku, że oddam je do schroniska, bo nie było na nie zbyt wielu chętnych ;).
NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 smallpati, miałam na myśli takie zwyczajne hiltony, w telezoo kosztują coś ok. 3zł aha ;) myślałam że chcesz sprawiać schronisku jakieś kolorowe, modne obroże co byłoby zbędne raczej ;)
gops Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 wsumie to narazie nic mi sie ta szczegolnie nie podoba ...zaraz wejde na allegro dostalam kieszonkowe przeciez nie moze sie zmarnowac :evil_lol:
taxelina Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Tak sie zaczelismt zastanawiac nad szelkami i Sherry (jamniczek).. opinie sa rozne to wiem i nie chce was o to pytac ale np. czy takie szelki nie byloby wygodniejsze niz zwykle? jak myslicie? http://trade.ferplast.com/fercatal/dep/presentazione_pettorina_erg.jpg
NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='deer_1987']Tak sie zaczelismt zastanawiac nad szelkami i Sherry (jamniczek).. opinie sa rozne to wiem i nie chce was o to pytac ale np. czy takie szelki nie byloby wygodniejsze niz zwykle? jak myslicie? http://trade.ferplast.com/fercatal/dep/presentazione_pettorina_erg.jpg blisko pach, takie moją sukę obdzierają ;) jak wygląda zapięcie od góry? masz zdjecie
taxelina Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='smallpati']blisko pach, takie moją sukę obdzierają ;) jak wygląda zapięcie od góry? masz zdjecie no niestety nie mam, to nowosc i w pl i u nas w szwecji :( Szelki ale cos poszukam w necie jeszcze edit: tu cos mam http://www.karusek.com.pl/img_prod/b/b_6258.jpg i tak jesli bym miala kupowac to sie z Sherry przejde i przymierzymy bo rzne sa modele :P
NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 powinny byc fajne, chociaż ja bym dla swojej takich nie kupiła, bo widzę że dla mojej nie odpowiednie Zaległe zdjecia naszego starego nabytku ;) rogzette obroża i smycz :p wybaczcie ale wiatr wiał i mi psa powywietrzało trochę :evil_lol:
Illusion Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 SZPiLKA23, szerokość taśmy ma 16mm, według opisu zamieszczonego w pełnej misce rzeczy w rozmiarze "M" nadają się dla psów ras takich jak: jack russel terrier, terrier szkocki, mops.
taxelina Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Musze sie po prostu przejechac i pomierzyc rozne na niej jakbysmy sie zdecydowali ;)
Olusia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Small - Moja Diana też ma taki komplecik ;) Ślicznie Moli w różu :loveu:
Unbelievable Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 small, tipsiaro:evil_lol::evil_lol: świetny jest ten wzór :loveu:
NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 szczerze to zamówiłam go a wcale mi sie nie podobał, ale jak doszedł to mi się spodobał :evil_lol: postanowiłam kolekcjonować rogzowe obroże, na razie mam 4 i w drodze 2 :diabloti:
Carry Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Justys95']asiol: Mi się podobają te kolce :loveu: Carry: Fajne, fajne, ale nie kuś tak...:lol: Kinguska: Kolekcja świetna. :p Kolekcja, bo jednak 6 obroży i 6 smyczy na jednego psa nie jest rzeczą normalną w tym kraju :] Trzeba to zmienić :diabloti: Ale ja nikogo nie kuszę :evil_lol: smallpati psina świetnie wygląda w różu :loveu:
Xxxxxxxxxxxx Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Kingusia a jaki rozmiar rogzików masz na swojego psiurka?
Faust Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 a mi dzisiaj przyszla flexi giant niebieska :):) jaka obroze do tgeo proponujecie ???????? bo niemam pomyslu :P
Pestka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 go|denk@! napisał(a):Kingusia a jaki rozmiar rogzików masz na swojego psiurka? błagam nie kingusia :lol: Małemu kupuję 16mm, jego obwód szyi to coś 25-28, nigdy nie mogę dobrze zmierzyć, ale i tak zawsze on ma luźno że można rękę włożyć.
Xxxxxxxxxxxx Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Sorka, tak to jest gdy nie umie się czytać :eviltong: Dzieki za odpowiedź, bo właśnie mojemu Harry'emu chciałabym kupić Mke, bo Ska to troche za cieńka i się zastanawiam czy Mka nie będzie za długa, noajwyżej będzie na maxa ściągnięta.
NightQueen Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 moja ma 28 w szyi, ma dobrą S i M, ale kupuje M bo eski są cienkie, M jest prawie maksymalnie ściągnięta i jest luz ale nie spada ;)
vena&vivi Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Słuchhajcie co byście polecili dla tego mojego z avantaru?? Tylko zaciskówki:cool3:
Ewa&Duffel Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 My mamy obrożę z Red Dingo, taką czerwoną w świecące kosteczki. Jest super, trwała, ładna, tylko trochę farbuje:-( Wcześniej mieliśmy z mało znanej firmy Dog Square i bardzo polecam, tania, a wytrzymała, ładne wzory, wygodne zapięcie. Mamy jeszcze skórzaną Dingo "w zapasie", ale generalnie jej nie lubię. A już do pływania to w ogóle nie polecam-strasznie farbuje. No i mamy jeszcze szelki Rogz'a. i
Vectra Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 vena&vivi napisał(a):Słuchhajcie co byście polecili dla tego mojego z avantaru?? Tylko zaciskówki:cool3: dla tego w avatarze , to w akcesoriach dla koni :cool3: :evil_lol: :evil_lol: a serio , to szmata czy skóra ? :p
Recommended Posts