Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psiulka napisał(a):
Narazie chyba troszkę za duże. :loveu:

Może mi ktoś powiedzieć jaką dł. min. i max. ma dolny pasek w szelkach M Rogza? ;)

Jeśli chodzi o rozmiar S-M 16mm to dolny pasek 12,5 cm -15,5 cm to jest tak mniej więcej ;)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Gops to Ska? Ile cm ma ta część na klatce piersiowej?

nom to Ska ;)

one sa swietne te ezy dogi ale dla psa ktory ma dosyc szeroka klate bo moj ma taka waska i bylo mu nie wygodnie :diabloti:

Posted

Na razie szeleczki Ezy Dog jeszcze za duże ale mała szybko rośnie. A zdjęcia w wyprawce pokażę jak tylko mała da się ubrać w te gadżety :evil_lol:

Posted

[quote name='Jagoodkaxd']zooplus.co.uk ceny są w funtach tak? :) A ile kosztuje przesyłka do Polski?
tak w funtach, nie wie ile kosztuje wysyłka, mój brat się wcześniej tam zalogował i po jakimś czasie dali mu jakieś rabaty na produkty i na tańszą wysyłkę.

"Jeśli chodzi o rozmiar S-M 16mm to dolny pasek 12,5 cm -15,5 cm to jest tak mniej więcej"
ja potrzebuje aby dolny pasek był z regulacją do 16 cm,
Proszę niech mi ktoś zmierzy dolny i górny pasek w rogzach szelkach "M" chce zamówić vive plissssssss zmierzcie!!

Posted

Dzasta , co to za szekli :razz: :razz: :razz:

Mania wyrosła w obroży ezydog :cool1: potrzebuje obroży , ale nie ma fajnych :placz:
wszystko sznurówki , szmacianki :angryy:
Mania ma 35cm obwód w szyi :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Dzasta , co to za szekli :razz: :razz: :razz:

Mania wyrosła w obroży ezydog :cool1: potrzebuje obroży , ale nie ma fajnych :placz:
wszystko sznurówki , szmacianki :angryy:
Mania ma 35cm obwód w szyi :diabloti:

a wiekszy ezydog? :cool3:

Posted

Uhuu jednak rogzy nie są takie idealne . Dzisiaj na spacerze po drugiej stronie ulicy zauważyłam koleżanki Figara, szedł bez smyczy, więc wiedziałam że może strzelić mu do łba głupi pomysł- przebiegnięcia przez jezdnie.
Złapałam za obroże XXL, i dosłownie... została mi w ręku :-o. Nieszczęśliwie trafiłam ręką na klips...:roll: . Na szczęście jak się wydarłam(chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli:evil_lol:), to się zatrzymał.
Szkoda że w XXL nie ma czerwonej blokady bezpieczeństwa...

Posted

diabelkowa napisał(a):
a wiekszy ezydog? :cool3:

tak pewnie się skończy , aczkolwiek napisałam do jednego producenta , by mi zrobił obroże na wymiar ;)

Posted

[quote name='joanika']
"Jeśli chodzi o rozmiar S-M 16mm to dolny pasek 12,5 cm -15,5 cm to jest tak mniej więcej"
ja potrzebuje aby dolny pasek był z regulacją do 16 cm,
Proszę niech mi ktoś zmierzy dolny i górny pasek w rogzach szelkach "M" chce zamówić vive plissssssss zmierzcie!!

Jutro Ci zmierzę jak mi dojdzie paczka, ok? Chyba, że już ktoś inny poda. ;)

Posted

psiulka napisał(a):
Jutro Ci zmierzę jak mi dojdzie paczka, ok? Chyba, że już ktoś inny poda. ;)

Będę czekać, dziękuje bardzo :multi::multi:
boje sie zamawiać szelki z netu bo kazde co zamawialam to się okazywały za małe :placz:
A jakie zamówiłaś?

Posted

joanika napisał(a):
Będę czekać, dziękuje bardzo :multi::multi:
boje sie zamawiać szelki z netu bo kazde co zamawialam to się okazywały za małe :placz:
A jakie zamówiłaś?

ja mogę zmierzyć ,a co potrzeba? :>

Posted

Dolny i górny pasek, górny jest pewnie bez regulacji, a dolny to max mnie interesuje najbardziej. :cool3: Przy szelkach rozmiar "M", interesuje mnie Viva, Czy przy wszystkich szelkach "M" jest taki sam wymiar tych pasków?

Posted

już się poprawiłam :evil_lol:

Ja właśnie komponuje zamówienie w telezoo :evil_lol:

zamawiam zabawki, Hiltona czarnego w kosci, hiltona zielonego, rogza wzór M (obroże) i coś jeszcze ale zastanawiam się nadal :diabloti:

Posted

a ja kupilam dzisiaj szelki rogza czerwone z odblaskowa nitka.. ehhh moglam nie wchodzic do zoologa...

niewiem o co kaman ale kupilam Mke i przy szyi jest prawie na maxa zmiejszone a w klacie na maxa musialam zwiekszyc :crazyeye:
albo jakies trefne szele mi sprzedali albo pies mi sie rozrosl :evil_lol:

dam wieczorem zdjecie ;)

Posted

wiq napisał(a):
tak a propos nitek, chyba jeszcze nie wstawiałam tu moich najnowszych nabytków?.. :hmmmm::diabloti:

wstaw :evil_lol:

a moze mi ktos zmierzyc te paski w szelach Mkach rogza? ktos sie juz pytal ale chyba nie bylo odpowiedzi

Posted

gops napisał(a):
wstaw :evil_lol:

a moze mi ktos zmierzyc te paski w szelach Mkach rogza? ktos sie juz pytal ale chyba nie bylo odpowiedzi

ja się pytałam :p
Gops a ty szelek Rogza nie kupiłaś "M"?? Zmierz je dla mnie te paski :evil_lol: proszeeee

Posted

[quote name='joanika']ja się pytałam :p
Gops a ty szelek Rogza nie kupiłaś "M"?? Zmierz je dla mnie te paski :evil_lol: proszeeee
:evil_lol: no kupilam Mke ale ona jakas dziwna jest zmierze jak wroce ze spaceru obiecuje ;)

fotki

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...