rockstrawberry Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 psiulka napisał(a):Narazie chyba troszkę za duże. :loveu: Może mi ktoś powiedzieć jaką dł. min. i max. ma dolny pasek w szelkach M Rogza? ;) Jeśli chodzi o rozmiar S-M 16mm to dolny pasek 12,5 cm -15,5 cm to jest tak mniej więcej ;)
kaskaSz Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Rzeczywiście zooplus przesadził z ceną... A na bazarku to nawet tańsze są te obroże, bo kiedyś kupowałam tam Mke za 18zł.
Jagoodkaxd Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 zooplus.co.uk ceny są w funtach tak? :) A ile kosztuje przesyłka do Polski?
NightQueen Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://images31.fotosik.pl/380/f153b0b99d05600a.jpg super, tylko ciut za duże :evil_lol: zastanawiałam się nad easy dogiem ale bałam się że za duże będzie na suczydło
gops Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Gops to Ska? Ile cm ma ta część na klatce piersiowej? nom to Ska ;) one sa swietne te ezy dogi ale dla psa ktory ma dosyc szeroka klate bo moj ma taka waska i bylo mu nie wygodnie :diabloti:
puzzle Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='dzasta']Specjalnie dla Gops nasza Berta w szeleczkach od niej :loveu: http://images31.fotosik.pl/380/f153b0b99d05600a.jpg jakie urocze malenstwo:loveu::loveu::loveu: Pokaz nam ta kruszynke w "wyprawce":razz:
dzasta Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Na razie szeleczki Ezy Dog jeszcze za duże ale mała szybko rośnie. A zdjęcia w wyprawce pokażę jak tylko mała da się ubrać w te gadżety :evil_lol:
joanika Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Jagoodkaxd']zooplus.co.uk ceny są w funtach tak? :) A ile kosztuje przesyłka do Polski? tak w funtach, nie wie ile kosztuje wysyłka, mój brat się wcześniej tam zalogował i po jakimś czasie dali mu jakieś rabaty na produkty i na tańszą wysyłkę. "Jeśli chodzi o rozmiar S-M 16mm to dolny pasek 12,5 cm -15,5 cm to jest tak mniej więcej" ja potrzebuje aby dolny pasek był z regulacją do 16 cm, Proszę niech mi ktoś zmierzy dolny i górny pasek w rogzach szelkach "M" chce zamówić vive plissssssss zmierzcie!!
Vectra Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Dzasta , co to za szekli :razz: :razz: :razz: Mania wyrosła w obroży ezydog :cool1: potrzebuje obroży , ale nie ma fajnych :placz: wszystko sznurówki , szmacianki :angryy: Mania ma 35cm obwód w szyi :diabloti:
diabelkowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Vectra napisał(a):Dzasta , co to za szekli :razz: :razz: :razz: Mania wyrosła w obroży ezydog :cool1: potrzebuje obroży , ale nie ma fajnych :placz: wszystko sznurówki , szmacianki :angryy: Mania ma 35cm obwód w szyi :diabloti: a wiekszy ezydog? :cool3:
moon_light Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Uhuu jednak rogzy nie są takie idealne . Dzisiaj na spacerze po drugiej stronie ulicy zauważyłam koleżanki Figara, szedł bez smyczy, więc wiedziałam że może strzelić mu do łba głupi pomysł- przebiegnięcia przez jezdnie. Złapałam za obroże XXL, i dosłownie... została mi w ręku :-o. Nieszczęśliwie trafiłam ręką na klips...:roll: . Na szczęście jak się wydarłam(chyba wszyscy sąsiedzi słyszeli:evil_lol:), to się zatrzymał. Szkoda że w XXL nie ma czerwonej blokady bezpieczeństwa...
Vectra Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 diabelkowa napisał(a):a wiekszy ezydog? :cool3: tak pewnie się skończy , aczkolwiek napisałam do jednego producenta , by mi zrobił obroże na wymiar ;)
psiulka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='joanika'] "Jeśli chodzi o rozmiar S-M 16mm to dolny pasek 12,5 cm -15,5 cm to jest tak mniej więcej" ja potrzebuje aby dolny pasek był z regulacją do 16 cm, Proszę niech mi ktoś zmierzy dolny i górny pasek w rogzach szelkach "M" chce zamówić vive plissssssss zmierzcie!! Jutro Ci zmierzę jak mi dojdzie paczka, ok? Chyba, że już ktoś inny poda. ;)
joanika Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 psiulka napisał(a):Jutro Ci zmierzę jak mi dojdzie paczka, ok? Chyba, że już ktoś inny poda. ;) Będę czekać, dziękuje bardzo :multi::multi: boje sie zamawiać szelki z netu bo kazde co zamawialam to się okazywały za małe :placz: A jakie zamówiłaś?
ROGZ_POLSKA Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 joanika napisał(a):Będę czekać, dziękuje bardzo :multi::multi: boje sie zamawiać szelki z netu bo kazde co zamawialam to się okazywały za małe :placz: A jakie zamówiłaś? ja mogę zmierzyć ,a co potrzeba? :>
joanika Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dolny i górny pasek, górny jest pewnie bez regulacji, a dolny to max mnie interesuje najbardziej. :cool3: Przy szelkach rozmiar "M", interesuje mnie Viva, Czy przy wszystkich szelkach "M" jest taki sam wymiar tych pasków?
NightQueen Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tu była nielegalna oferta sprzedaży :evil_lol:
wiq Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 nie można, za to w podpisie można:evil_lol: a mnie gniecie znów na zakupy, dobrze, że kasy nie mam:evil_lol:
NightQueen Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 już się poprawiłam :evil_lol: Ja właśnie komponuje zamówienie w telezoo :evil_lol: zamawiam zabawki, Hiltona czarnego w kosci, hiltona zielonego, rogza wzór M (obroże) i coś jeszcze ale zastanawiam się nadal :diabloti:
gops Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 a ja kupilam dzisiaj szelki rogza czerwone z odblaskowa nitka.. ehhh moglam nie wchodzic do zoologa... niewiem o co kaman ale kupilam Mke i przy szyi jest prawie na maxa zmiejszone a w klacie na maxa musialam zwiekszyc :crazyeye: albo jakies trefne szele mi sprzedali albo pies mi sie rozrosl :evil_lol: dam wieczorem zdjecie ;)
wiq Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 tak a propos nitek, chyba jeszcze nie wstawiałam tu moich najnowszych nabytków?.. :hmmmm::diabloti:
gops Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 wiq napisał(a):tak a propos nitek, chyba jeszcze nie wstawiałam tu moich najnowszych nabytków?.. :hmmmm::diabloti: wstaw :evil_lol: a moze mi ktos zmierzyc te paski w szelach Mkach rogza? ktos sie juz pytal ale chyba nie bylo odpowiedzi
wiq Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 namówiłaś mnie:evil_lol: dużo widać co prawda, ale cóż ;)
joanika Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 gops napisał(a):wstaw :evil_lol: a moze mi ktos zmierzyc te paski w szelach Mkach rogza? ktos sie juz pytal ale chyba nie bylo odpowiedzi ja się pytałam :p Gops a ty szelek Rogza nie kupiłaś "M"?? Zmierz je dla mnie te paski :evil_lol: proszeeee
gops Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='joanika']ja się pytałam :p Gops a ty szelek Rogza nie kupiłaś "M"?? Zmierz je dla mnie te paski :evil_lol: proszeeee :evil_lol: no kupilam Mke ale ona jakas dziwna jest zmierze jak wroce ze spaceru obiecuje ;) fotki
Recommended Posts