diabelkowa Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 nie chce mi sie robic zdjec ;) jakos 7 obrozy 4 pary szelek i ok 4 smycze ;)
Rinuś Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='ROGZ_POLSKA']bla bla :P liczy liczy :-) przedluzamy promocje o miesiac :D nie kłóć się ze mną :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: tylko o miesiąc? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Jessso jaka tam drożyzna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:
Madzik93 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 diabelkowa napisał(a):a mi juz przeszla mania... sama... mam juz wszystko co chcialam i nawet nie mam co wymyslac:evil_lol: Mam to samo :cool3:
drzalka Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 ja prawie mam to samo heh. Jeszcze szelki z hifiki i z gappaya...
KaRa_ Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Ja z nowej kolekcji mam smyczkę do kluczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='Rinuś']Kara nie szpanuj :diabloti::diabloti: Chociaż raz mam czym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rinuś Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='KaRa_']Chociaż raz mam czym :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też mam taki tylko , że jaszczurki :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 [quote name='Rinuś']Też mam taki tylko , że jaszczurki :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: jaszczurki to stary model, ja mam z nowej kolekcji:cool3::cool3::cool3: a miałam wielki dylemat,który wybrać:evil_lol:
Sweet Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Oto nasze nowe nabytki kupione podczas wystawy we Wrocławiu: fioletowy rogz z nitką: i komplet froga: a to nasze wszystkie obrózki:
Pestka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 http://images25.fotosik.pl/280/7938c11119ab78aa.jpg Też mi sie podoba ten komplet Froga. Ile to jest mm?
Illusion Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ładnie mu w tym czerwonym komplecie :). Dzisiaj zamówiłam czarne szelki z rogza, seria miękkie i lekkie, a jeszcze te różowe i pomarańczowe nie doszły :lol:.
Unbelievable Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Rinuś']Też mam taki tylko , że jaszczurki :loveu::loveu::evil_lol::evil_lol: ja też! [quote name='KaRa_']jaszczurki to stary model, ja mam z nowej kolekcji:cool3::cool3::cool3: a miałam wielki dylemat,który wybrać:evil_lol: a ja mam jaszczury do kluczy oraz obrożę i ID z nowej kolekcji HA:diabloti: [quote name='RCookie']Ładnie mu w tym czerwonym komplecie :). Dzisiaj zamówiłam czarne szelki z rogza, seria miękkie i lekkie, a jeszcze te różowe i pomarańczowe nie doszły :lol:. :mdleje:
Cambel&Megi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 :mdleje: Dogo w końcu działa...dopiero po czymś takim widzę, jak jestem uzależniona. zamówiłam na PM :grins:
Sweet Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='Kinguska']http://images25.fotosik.pl/280/7938c11119ab78aa.jpg Też mi sie podoba ten komplet Froga. Ile to jest mm? dziekuje:) to jest 15mm
Pestka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Cambel&Megi napisał(a)::mdleje: Dogo w końcu działa...dopiero po czymś takim widzę, jak jestem uzależniona. Ja chyba też (?) :lol: Co zamówiłaś?
Illusion Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Tinka:) napisał(a): :mdleje: Nie mogłam się powstrzymać :evil_lol:. Ciekawe jakie gratisy dostanę :razz:. Cambel&Megi napisał(a): zamówiłam na PM :grins: A co zamówiłaś? :cool3:
Cambel&Megi Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kinguska napisał(a):Ja chyba też (?) :lol: Co zamówiłaś? Tragedia, pez te 2 dni, jak siedziałam przy kompie, to co chwilę odświeżałam, a nuż się włączy.. :evil_lol: 2 obroże Lupine New Wave i Peacock jeszcze będę gdzieś szukać mojego hiltona zielonego w kwiatki... 8)
Asti Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 My przymierzamy się do kompletu obroża+szelki+smycz z Red Dingo. Tam Mka ma 18mm szerokości :D Proponuję zobaczenie mojego podpisu :D
Pestka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ROGZ_POLSKA napisał(a):o dogo dziala :diabloti: a no dziala, działa :multi: Ja czekam na tę moją paczkę .. :shake: Załozylam zamówienie 15 września i prawdopodobnie będzie w tym tygodniu..
ROGZ_POLSKA Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Kinguska napisał(a):a no dziala, działa :multi: Ja czekam na tę moją paczkę .. :shake: Załozylam zamówienie 15 września i prawdopodobnie będzie w tym tygodniu.. ale nie u nas chyba :roll:
Pestka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ROGZ_POLSKA napisał(a):ale nie u nas chyba :roll: nie, z Szopka.. :shake:
WŁADCZYNI Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 ładne, ale jak dla mnie mało czytelne. Preferuje ID widoczne z kilometra i do odczytania choćby i przez dotyk. Paranoje mam, wiem. Ja właśnię waham się nad rogzem viva rogz, a serią miękkie i lekkie. :roll:
drzalka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Fajny ale serduszka mi sie nie podobają, wole grawer tradycyjną(wymacywalny) metodą niz laserowy.
Recommended Posts