taxelina Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A ja zaraz Wam pokaze ostatni zakup - zielona obroze dla Niuni ;)
puzzle Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ostatnio kilka osob pytalo sie o niebieski wzorek sport. Na tym zdjeciu kolor jest taki jak w rzeczywistosci;).
Illusion Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Dzięki puzzle ;). Muszę nad nimi poważnie pomyśleć :cool1:.
Shetanka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 http://i34.tinypic.com/j8jlae.jpg Ooo super bo właśnie o taki kolor dla Chrupkowego mi chodziło... hm... :diabloti:
Inkaa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Postanowiłam wkleić nasze wszystkie szelki o obroże na wątek. Ale niestety zdjęcia nie wyszły. trudno. :lol: Szelki (rogz rogzette + szelki od taks) Obroże (3x rogz: cow patch, planete, zacisk pomarańczowy + frog: żółte kwiatki + obroża od taks) Zamierzam jeszcze tylko w najbliższym czasie kupić szelki rogz choc femine, zacisk fioletowy + lupine puppy love. I na tym mam nadzieje się skończy. ;)
psiulka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='RCookie']Przecież ja nic takiego nie robię :eviltong:. Właśnie coś mi się przypomniało :multi:, czy kolor takiego czegoś: http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/c27b59d26bb2408fb6c045a542da5129.jpg na tym zdjęciu jest w miarę realistyczny? Jak myślicie, ładnie by moje kudłate w takich szelach wyglądało? :cool3: I ostatnie (prawie :lol:) pytanie, obroże w rozmiarze L są ciężkawe, czy tylko sprawiają takie wrażenie? :lol: Pod względem "wielkości" bardzo różnią się od lupine dla średnich? Mogę zrobić zdjęcie porównujące jak chcesz. ;) [quote name='ROGZ_POLSKA']Szelki zapinane od góry klik ! no i ANYK z Hiszpanii ! :) ROGZ LifeLine Collar klik ! A co z tymi szelkami? Nie doczekam się odpowiedzi... Ile mają Mki w szyji i klatce na max.?
Illusion Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='psiulka']Mogę zrobić zdjęcie porównujące jak chcesz. ;) Nie, dziękuję, jednak nie chcę tego większego rozmiaru ;). Chyba kupię Tosi takie żałobne szelki :evil_lol:
Rinuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Malina też się zastanawiałam nad tymi :evil_lol: to kup i zobaczymy jak wyglądają na psie :diabloti:
Illusion Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Rinuś']Malina też się zastanawiałam nad tymi :evil_lol: to kup i zobaczymy jak wyglądają na psie :diabloti: Kupię jak przyjdą do mnie szelki i smycz, które zamówiłam we wtorek i wygląda na to, że będę je miała dopiero w przyszłym tygodniu. Już widzę co do tych czarnych szeli będę mogła podpiąć :loveu:. Znacie jakiś sprawdzony sklep z rogzami, który korzysta z usług jakieś firmy kurierskiej?
puzzle Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 RCookie napisał(a):Kupię jak przyjdą do mnie szelki i smycz, które zamówiłam we wtorek i wygląda na to, że będę je miała dopiero w przyszłym tygodniu. Już widzę co do tych czarnych szeli będę mogła podpiąć :loveu:. Znacie jakiś sprawdzony sklep z rogzami, który korzysta z usług jakieś firmy kurierskiej? Napewno PM i chyba telezoo.
Illusion Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Właśnie PM korzysta z usług Poczty Polskiej... :shake: Ciekawe czy to ja mam takiego pecha z paczkami, czy to norma, że z Wrocławia w stronę Warszawy są takie opóźnienia :hmmmm:. Inf mieszka w Poznaniu, jej paczka została wysłana tego samego dnia co moja (wtorek) i w środę już miała, a ja muszę jeszcze dodatkowe 2dni przeczekać :angryy:.
Xxxxxxxxxxxx Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ehh chciałam kupić mojemu Harremu szele rogza Choc Famine albo Viva Rogz a tutaj się okazuje, że mój psór jest nie wymiarowy :-( Ma jakies 23cm szer szyi i 36cm w klacie. Ska za mała w klacie, a Mka za duża w szyi (choc od biedy by uszło bo musi miec troche luzu, ale york w szelkach o szerokosci 1.6cm? Nie będzie to dla takiego yorka za grube?.
Illusion Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 ROGZ_POLSKA napisał(a):my mamy swoich kurierow i w Wawie i okolicach za 6zł :P A gdzie mniej, więcej kończą się te "okolice"? ;)
Unbelievable Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 go|denk@! napisał(a):ehh chciałam kupić mojemu Harremu szele rogza Choc Famine albo Viva Rogz a tutaj się okazuje, że mój psór jest nie wymiarowy :-( Ma jakies 23cm szer szyi i 36cm w klacie. Ska za mała w klacie, a Mka za duża w szyi (choc od biedy by uszło bo musi miec troche luzu, ale york w szelkach o szerokosci 1.6cm? Nie będzie to dla takiego yorka za grube?. myślę, że nie ;)
jmw Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 RCookie - mogę wiedzieć twoją dokładną liczbę wszystkich szelek, smyczy i obroży? Mama by mnie wydziedziczyła za tyle s/s/o, z krzykiem "a po co psu tyle? Pies powinien mieć jedną smycz i obrożę! Czyś ty ogłupiała?" ^^ Mimo to, chcę zamówić następny komplet bez wiedzy mamy. Tylko dylemat - który teraz mam wziąć wzorek?
Rinuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Malina a szykuje się większe zamówienie, że potrzebujesz kuriera? :evil_lol::evil_lol:
Faust Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 niedawno wrocilam z wystaw i chcac zlozyc zamowienie w tele zoo zobaczylam ze nie am jzu planet zoo :):):):) ale sa superasne szeleczki :) juhu !!!!! zapinane u góry a i mam pytanie Do Michala z Rogz Polska :) czy liczy mi sie ten rabat 6 % i kiedy bedzie dostawa limitowanej bo nie wiem czy zamawiac z pelnem miski czy czekac :)
Rinuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Faust']niedawno wrocilam z wystaw i chcac zlozyc zamowienie w tele zoo zobaczylam ze nie am jzu planet zoo :):):):) ale sa superasne szeleczki :) juhu !!!!! zapinane u góry a i mam pytanie Do Michala z Rogz Polska :) czy liczy mi sie ten rabat 6 % i kiedy bedzie dostawa limitowanej bo nie wiem czy zamawiac z pelnem miski czy czekac :) Nie liczy się :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: do końca września była promocja :evil_lol:
Faust Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 :placz:psia mac ;/;/;/;/;/;/;/;/ zawsze obudze sie z palcem w ....
Faust Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Boze Bog zaplac :):):) a moge liczyc na odpowiedz na cale pytanko :):)
Illusion Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Judyciak']RCookie - mogę wiedzieć twoją dokładną liczbę wszystkich szelek, smyczy i obroży? 12 obroży, 3 pary szelek, nie pamiętam ile ma smyczy, a nie chce mi się teraz sprawdzać :lol:. Niedługo dojdą jeszcze 2 pary szelek i jedna smycz, a w planach mam jedną obrożę, smycz i te czarne szelki. [quote name='Judyciak']Tylko dylemat - który teraz mam wziąć wzorek? A jakie kolory najbardziej Ci się podobają? :lol: Rinuś, nie cierpię oczekiwania na paczkę, którą ma dostarczyć mi Poczta Polska :lol:. Firmą kurierską to zawsze szybciej idzie, można obserwować co dzieje się w danej chwili z paczką i w razie czego można zadzwonić do kuriera.
diabelkowa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 a mi juz przeszla mania... sama... mam juz wszystko co chcialam i nawet nie mam co wymyslac:evil_lol:
*Monia* Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ponawiam pytanie RCookie Napisał ROGZ_POLSKA my mamy swoich kurierow i w Wawie i okolicach za 6zł :P [quote name='RCookie']A gdzie mniej, więcej kończą się te "okolice"? ;-)Też jestem ciekawa :razz:, bo nie wiem czy mam się fatygować po raz kolejny do sklepu zobaczyć czy dostawa dotarła czy zamówić :roll:
Recommended Posts