Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Postanowiłam wkleić nasze wszystkie szelki o obroże na wątek. Ale niestety zdjęcia nie wyszły. trudno. :lol:

Szelki (rogz rogzette + szelki od taks)

Obroże (3x rogz: cow patch, planete, zacisk pomarańczowy + frog: żółte kwiatki + obroża od taks)

Zamierzam jeszcze tylko w najbliższym czasie kupić szelki rogz choc femine, zacisk fioletowy + lupine puppy love. I na tym mam nadzieje się skończy. ;)

Posted

[quote name='RCookie']Przecież ja nic takiego nie robię :eviltong:.
Właśnie coś mi się przypomniało :multi:, czy kolor takiego czegoś:
http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/c27b59d26bb2408fb6c045a542da5129.jpg
na tym zdjęciu jest w miarę realistyczny? Jak myślicie, ładnie by moje kudłate w takich szelach wyglądało? :cool3:
I ostatnie (prawie :lol:) pytanie, obroże w rozmiarze L są ciężkawe, czy tylko sprawiają takie wrażenie? :lol: Pod względem "wielkości" bardzo różnią się od lupine dla średnich?

Mogę zrobić zdjęcie porównujące jak chcesz. ;)

[quote name='ROGZ_POLSKA']Szelki zapinane od góry klik !

no i ANYK z Hiszpanii ! :) ROGZ LifeLine Collar klik !

A co z tymi szelkami? Nie doczekam się odpowiedzi...

Ile mają Mki w szyji i klatce na max.?

Posted

[quote name='psiulka']Mogę zrobić zdjęcie porównujące jak chcesz. ;)

Nie, dziękuję, jednak nie chcę tego większego rozmiaru ;).

Chyba kupię Tosi takie żałobne szelki :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Malina też się zastanawiałam nad tymi :evil_lol: to kup i zobaczymy jak wyglądają na psie :diabloti:

Kupię jak przyjdą do mnie szelki i smycz, które zamówiłam we wtorek i wygląda na to, że będę je miała dopiero w przyszłym tygodniu.
Już widzę co do tych czarnych szeli będę mogła podpiąć :loveu:.
Znacie jakiś sprawdzony sklep z rogzami, który korzysta z usług jakieś firmy kurierskiej?

Posted

RCookie napisał(a):
Kupię jak przyjdą do mnie szelki i smycz, które zamówiłam we wtorek i wygląda na to, że będę je miała dopiero w przyszłym tygodniu.
Już widzę co do tych czarnych szeli będę mogła podpiąć :loveu:.
Znacie jakiś sprawdzony sklep z rogzami, który korzysta z usług jakieś firmy kurierskiej?

Napewno PM i chyba telezoo.

Posted

Właśnie PM korzysta z usług Poczty Polskiej... :shake:
Ciekawe czy to ja mam takiego pecha z paczkami, czy to norma, że z Wrocławia w stronę Warszawy są takie opóźnienia :hmmmm:. Inf mieszka w Poznaniu, jej paczka została wysłana tego samego dnia co moja (wtorek) i w środę już miała, a ja muszę jeszcze dodatkowe 2dni przeczekać :angryy:.

Posted

ehh chciałam kupić mojemu Harremu szele rogza Choc Famine albo Viva Rogz a tutaj się okazuje, że mój psór jest nie wymiarowy :-( Ma jakies 23cm szer szyi i 36cm w klacie. Ska za mała w klacie, a Mka za duża w szyi (choc od biedy by uszło bo musi miec troche luzu, ale york w szelkach o szerokosci 1.6cm? Nie będzie to dla takiego yorka za grube?.

Posted

go|denk@! napisał(a):
ehh chciałam kupić mojemu Harremu szele rogza Choc Famine albo Viva Rogz a tutaj się okazuje, że mój psór jest nie wymiarowy :-( Ma jakies 23cm szer szyi i 36cm w klacie. Ska za mała w klacie, a Mka za duża w szyi (choc od biedy by uszło bo musi miec troche luzu, ale york w szelkach o szerokosci 1.6cm? Nie będzie to dla takiego yorka za grube?.

myślę, że nie ;)

Posted

RCookie - mogę wiedzieć twoją dokładną liczbę wszystkich szelek, smyczy i obroży? Mama by mnie wydziedziczyła za tyle s/s/o, z krzykiem "a po co psu tyle? Pies powinien mieć jedną smycz i obrożę! Czyś ty ogłupiała?" ^^ Mimo to, chcę zamówić następny komplet bez wiedzy mamy. Tylko dylemat - który teraz mam wziąć wzorek?

Posted

niedawno wrocilam z wystaw i chcac zlozyc zamowienie w tele zoo zobaczylam ze nie am jzu planet zoo :):):):) ale sa superasne szeleczki :) juhu !!!!! zapinane u góry a i mam pytanie Do Michala z Rogz Polska :) czy liczy mi sie ten rabat 6 % i kiedy bedzie dostawa limitowanej bo nie wiem czy zamawiac z pelnem miski czy czekac :)

Posted

[quote name='Faust']niedawno wrocilam z wystaw i chcac zlozyc zamowienie w tele zoo zobaczylam ze nie am jzu planet zoo :):):):) ale sa superasne szeleczki :) juhu !!!!! zapinane u góry a i mam pytanie Do Michala z Rogz Polska :) czy liczy mi sie ten rabat 6 % i kiedy bedzie dostawa limitowanej bo nie wiem czy zamawiac z pelnem miski czy czekac :)
Nie liczy się :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: do końca września była promocja :evil_lol:

Posted

[quote name='Judyciak']RCookie - mogę wiedzieć twoją dokładną liczbę wszystkich szelek, smyczy i obroży?

12 obroży, 3 pary szelek, nie pamiętam ile ma smyczy, a nie chce mi się teraz sprawdzać :lol:. Niedługo dojdą jeszcze 2 pary szelek i jedna smycz, a w planach mam jedną obrożę, smycz i te czarne szelki.

[quote name='Judyciak']Tylko dylemat - który teraz mam wziąć wzorek?

A jakie kolory najbardziej Ci się podobają? :lol:

Rinuś, nie cierpię oczekiwania na paczkę, którą ma dostarczyć mi Poczta Polska :lol:. Firmą kurierską to zawsze szybciej idzie, można obserwować co dzieje się w danej chwili z paczką i w razie czego można zadzwonić do kuriera.

Posted

Ponawiam pytanie RCookie

Napisał ROGZ_POLSKA
my mamy swoich kurierow i w Wawie i okolicach za 6zł :P

[quote name='RCookie']A gdzie mniej, więcej kończą się te "okolice"? ;-)
Też jestem ciekawa :razz:, bo nie wiem czy mam się fatygować po raz kolejny do sklepu zobaczyć czy dostawa dotarła czy zamówić :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...