Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Chantell napisał(a):
Wolę małe, bo pies szybciej je zje. Co lepsze? taka kosteczka, czy saszetka?

Zdecydowanie- saszetka :) Praktyczniejsza, łatwiej i szybciej wyciągniesz smakołyk podczas szkolenia np.

Posted

[quote name='Chantell']Nie bijcie, ale mam takie pytanie. Co sądzicie o takim przenośnym zasobniku na przysmaki? Biskit Zasobnik na przysmaki - cagnolino.pl

Mi się ten zasobnik kojarzy z pojemnikiem na woreczki do zbierania kupek :evil_lol:
Ja te polecam saszetkę, mam taką zwykłą czarną z dwoma kieszonkami i super się spisuje.
Sa tez taki małe jakby woreczki, jako że masz amłe psy to powinno Ci wystarczyć, choć ja w necie nigdzie tego nie widziałam, tylko na wystawie ;)

Posted

Chantell napisał(a):
a gdzie mogę taką saszetkę jak Ty zakupić? Najlepiej jakąś tanią xD

Saszetki ma chyba większość psich firm, ale ja po przerobieniu kilku różnych modeli wybieram zwykłe, "cywilne" nerki - mają znacznie bogatszą kolorystykę ;) np. z Jansportu

Posted

psiulka napisał(a):
Mój pies jest stosunkowo mały (obroże i szelki Mki) i używamy łańcuszka zaciskowego. ;)

Chantell napisał(a):

ja kupiłam w jakimś sklepie sportowym, za chyba 15 zł. ;)

kusi mnie Muddy Paws, oj kusi.. :evil_lol:

Posted

a ktoś mi podeśle na PW link do saszetki, którą kupił? :) chyba też kupię.

Feigned- u nas w podróży wysyłkowej leci smycz i szelki z muddy paws :D

Posted

Mnie kusza 3 obrozki :eviltong:
ktos, kto ma/ mial tickled pink, moze mi powiedziec jak z ich 'miekoscia'? :razz:
Rinuś, mozesz mi na pw podeslac jak w realu wyglada ta saszetka? kiedys chcialam wlasnie ja kupic, ale nie wiem w dalszym ciagu, czy by byla funkcjonalna, jako, ze mam malego psa,wiadomo, smaczki mam mniejsze i chyba nie potrzebuje az takiego pasa..... no, ale nie wiem

Posted

[quote name='Katie']Mnie kusza 3 obrozki :eviltong:
ktos, kto ma/ mial tickled pink, moze mi powiedziec jak z ich 'miekoscia'? :razz:
Rinuś, mozesz mi na pw podeslac jak w realu wyglada ta saszetka? kiedys chcialam wlasnie ja kupic, ale nie wiem w dalszym ciagu, czy by byla funkcjonalna, jako, ze mam malego psa,wiadomo, smaczki mam mniejsze i chyba nie potrzebuje az takiego pasa..... no, ale nie wiem
ok podeślę,ale może być wieczorem?

Posted

Chantell napisał(a):

Ja kupiłam zwykłą na allegro za 12 zł chyba, wiec mozesz tam poszukać ;)

Posted

[quote name='Katie']Mnie kusza 3 obrozki :eviltong:

jak dla mnie to ta obroza jest doysc twarda i sztywna

Posted

Wie ktoś, gdzie mogę znaleźć obrożę lupine 'Puppy love', z regulacją od 20cm? Czy w ogóle takie są dostępne? Bo szukałam, i znalazłam od 23cm, a Lucky ma w obwodzie szyi 21cm... :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...