Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

gops napisał(a):
niestey moj pies sie nie lapie w pitmanie wiec robimy na zamowienie u tego pana , normalnie tak samo przeszyte iw szystko mocne
i mam teraz z serri fun czerwono czarna a w drodze zielona standart ;)
na 3cm moja sucz ma tylko 16kg dlatego nic szerszego ;)

co to jest "ten pan"? :lol: i gdzie mozna zobaczyć zieloną obroże? :cool3:

Posted

Justa napisał(a):
mamy już różowego rogza i muszę powiedzieć, ze jest rewelacyjny :loveu:

też kupiłam ^^ ale wciąż czekam aż zrealizują zamówienie :/ poka zdjęcia

Posted

Sorata napisał(a):
co to jest "ten pan"? :lol: i gdzie mozna zobaczyć zieloną obroże? :cool3:

ten pan to pan od emaila z ich strony , na gg jest inny ;)
z tym z emaila mozna sie dogadac co sie chce jaka obroze, on zrobi o ile sie da :lol:
bo ja sobie wymyslilam inna to sie nie dalo na taka szerokosc ;)

Posted

ja dzisiaj z sklepie widziałam rogza z miękkich i lekkich pomarańczowego (był jeszcze róż, ale Axel i tak jak dziewczę wygląda, więc se odpuszczam :lol:) i strasznie mi się on podoba.. znowu mam na niego chęć. :evil_lol:
tylko się zastanawiam czy półzacisk dla takiego kurdupla to dobry pomysł ? :oops:
może to głupie pytanie, ale zastanawia mnie to :lol: jak myślicie?

Posted

RCookie napisał(a):
Uzasadnij czemu tak sądzisz ;).

Ja nie widzę nic przeciwko, a dlaczego nie chcesz na klips?

no ogólnie to wolę na zatrzask, ale chciałam w sklepie kupić a nie przez internet, a tam jest taka tylko półzacisk.
chyba se jednak odpuszczę i za jakiś czas zamówię przez internet jakąś na zatrzask. ;)
tak sobie myślę, to chyba zatrzaski mi bardziej odpowiadają.

Posted

Jami napisał(a):
Półzacisk - dobry. ;)
Zacisk - zły

A ja mam pomarańczowy rogzowy zacisk dla małego psa, chyba idę wyrzucić tą obrożę za okno :cool1:

Posted

jeszcze róż, ale Axel i tak jak dziewczę wygląda, więc se odpuszczam :lol:
róż jest fajny ! :cool3: my chodzimy do parku często w Rogzette,z różową piłeczką albo różowymi CSami - mina ludzi bezcenna :loveu: chociaż często pytają gdzie taką ładną obrożę kupiłam :cool3:

Ejj naprawdę nie ma nikt do sprzedania jakiejś Lki Rogzowej ewentualnie czegoś innego bo mi na kurdupla jest potrzebne :eviltong:

[quote name='Onomato-Peja']rogzy są tylko pólzaciski ...:cool3:

są Mki zaciskowe dla tych 'średnich' psów typu weścika :D

Posted

po prostu sądzę, że taki piesek jest za mały na obrożę zaciskową i za delikatną szyję. Poza tym nie widze potrzeby zakupu owego zacisku. Przecież jesteś w stanie utrzymać 3kg na smyczy

Posted

Agata_Roki napisał(a):

są Mki zaciskowe dla tych 'średnich' psów typu weścika :D

Nie, to są półzaciskowe ;)
Rogz nie robi obroży zaciskowych a półzaciskowe.

Chantell napisał(a):
po prostu sądzę, że taki piesek jest za mały na obrożę zaciskową i za delikatną szyję. Poza tym nie widze potrzeby zakupu owego zacisku. Przecież jesteś w stanie utrzymać 3kg na smyczy

Przecież półzacisk odpowiednio wyregulowany nie dusi psa ! Ja dla mojej ONkowatej mam półzacisk bo wyciąga głowę z zatrzasku, z tego samego powodu można kupić dla małego psa ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Nie, to są półzaciskowe ;)
Rogz nie robi obroży zaciskowych a półzaciskowe.

Półzacisk jest z łańcuszkiem,zacisk bez :cool3: Bynajmniej ja tak od zawsze rozumiem i tak mi też tłumaczyli bo stety niestety mam dużego psa,dla którego obroże są drogie i nie ma ładnych wzorków i nie interesuję się zbytnio kwestią obróżek dla małych piesów :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...