Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiol napisał(a):
No przecież wiem :D Proszę nie rób ze mnie idiotki :D
:cool1:

drzalka napisał(a):
Kolejna nowosc lupine, tym razem dla średniaków

Dapper Dog

czemu to jest fajne...:cool1::evil_lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Tinka:)']a jak jeszcze takie 30kg pociągnie:loveu::evil_lol:

:evil_lol: to jest z czego sie posmiac :diabloti:

[quote name='drzalka']Pytanie:
Pasuje do Leny ten wzor ?

noooooo bardzo fajny wzorek :loveu:

Posted

[quote name='WildH']Hiltony od kaskaSz :multi:
O fajnie, że doszły.Psiak super wygląda!
[quote name='drzalka']Kolejna nowosc lupine, tym razem dla średniaków

Dapper Dog

Podobuje mi się :loveu:

Czy mi się wydaje, czy szelki RD są tańsze? Kiedyś Mki kosztowały 50zł z kawałkiem, a teraz 40zł. Tak się nad nimi zastanawiam i w związku z tym mam pare pytań:
-czy szelki z RD są wygodne?
-czy są miękki czy sztywniejsze?
-jak po praniu?
- ile ma najmniejszy obwód szyi w Mkach? /ale taki z reala nie z www /
Z góry dzięki za pomoc ;]

Mam taki pewnien plan hehe :evil_lol: Kupić szelki wzór dog bowl i do tego smycz, mam też taką obrożę i będzie komplet :loveu: Smycz mogłaby być czarna, ale z tą klamerką Mki nie widzę...

A na Boże Narodzenie jak uzbieram kasę to kupię może jakąś obrożę /planet roqz czy jakoś tak, albo tą z lupina nową.../ Miałam z tym skończyć...

Posted

co co co gadaj ;]

drzałka - a czy ty przypadkiem nie miałaś z tym skończyć ??
niewiem , czy dobrze sie orientuje , szybkiego widziałam
twój post ;] ale cos mi tak swita

Posted

[quote name='RCookie']Doszłam do wniosku, że na pewno chcę sprzedać obrożę fioletową rogz z odblaskową nitką (na zatrzask) i zastanawiam się co zrobić z hibiskusami :lol:.
Chętnie przygarnę hibiskusy!

[quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10947368&postcount=1118
nikt nie widzi? bo nie komentujecie :P
Fajna, właśnie chcę kupić coś takiego. Tylko nie wiem co za...to robił?, że nie ma zapięcia na smycz...

[quote name='Madzik93']Fajne to to, ale po 1. mamy juz granatowego lupina, po 2. juz zamowilam dzisiaj cos innego :diabloti:
Co? :razz:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Fajna, właśnie chcę kupić coś takiego. Tylko nie wiem co za...to robił?, że nie ma zapięcia na smycz...
to po prostu bardziej dla psow takich co chodza bez smyczy cale zycie ;) chociazby w zimie miec spuszczone jak sie gdzies idzie i juz ciemno ok 16. kolko takie to tez zalozyc nie bylby pewnie problem

licytuje mniejsza dla Sherry
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=72972979

Posted

[quote name='deer_1987']to po prostu bardziej dla psow takich co chodza bez smyczy cale zycie ;) chociazby w zimie miec spuszczone jak sie gdzies idzie i juz ciemno ok 16. kolko takie to tez zalozyc nie bylby pewnie problem

licytuje mniejsza dla Sherry
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=72972979
Mój pies przy ulicy nie chodzi bez smyczy, a żeby dojść tam, gdzie mogę ją puścić, to kawałek muszę przejść. :lol: Także pewnie musiałabym nosić tą obrożę w kieszeni i 'ubierać' w nią psa na miejscu...

Posted

Cambel&Megi napisał(a):
Mój pies przy ulicy nie chodzi bez smyczy, a żeby dojść tam, gdzie mogę ją puścić, to kawałek muszę przejść. :lol: Także pewnie musiałabym nosić tą obrożę w kieszeni i 'ubierać' w nią psa na miejscu...

no to miec dwie na psie :D i potem zwykla zdjac ;)

Marta_Ares napisał(a):
fajna ta mrugajaca obroza:loveu:
szkoda tylko ze bez kolka do smyczy:crazyeye:

i co ciekawe TZ ja wypatrzyl i mu sie spodobala :P

Posted

[quote name='Tede_girl']:P a ja na Xlki :]

Z tego co wiem, to jest jakiś bazarek z rogzowymi Xlkami. ;)

[quote name='deer_1987']Nowy nabytek, ale tylko do uzytku dla Niuni, dla Sherry jamnika jest za duza :( brakuje tylko kolka zeby w razie co zaczepic smycz

http://www.wrzuta.pl/film/8c8wwzob5R/mvi_3702

A mogłabyś zrobić filmik jak świeci w ciemnościach? ;)

[quote name='RCookie']Doszłam do wniosku, że na pewno chcę sprzedać obrożę fioletową rogz z odblaskową nitką (na zatrzask) i zastanawiam się co zrobić z hibiskusami :lol:.

Fioletową już mam, ale hibiscusy!! Jestem na nie chętna bardzo. Widzę, że nie tylko ja, to może ew. jakiś bazarek, to się policytujemy. :diabloti:

[quote name='drzalka']Kolejna nowosc lupine, tym razem dla średniaków

Dapper Dog

Ładny wzorek. :loveu: Bardzo lubię niebieskie!

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Chętnie przygarnę hibiskusy!

[quote name='psiulka']Fioletową już mam, ale hibiscusy!! Jestem na nie chętna bardzo. Widzę, że nie tylko ja, to może ew. jakiś bazarek, to się policytujemy. :diabloti:

A czy któraś z Was przygarnęłaby hibiskusy razem ze smyczką? :razz: Jakbym już zdecydowała się na sprzedaż to wolałabym "pozbyć" się od razu całego kompletu ;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...