Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 asiol napisał(a):No przecież wiem :D Proszę nie rób ze mnie idiotki :D:cool1: drzalka napisał(a):Kolejna nowosc lupine, tym razem dla średniaków Dapper Dog czemu to jest fajne...:cool1::evil_lol:
Illusion Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 drzalka napisał(a):Kolejna nowosc lupine, tym razem dla średniaków Dapper Dog Fajne :cool3:. Taki facecikowy odpowiednik puppy love :loveu:.
gops Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Tinka:)']a jak jeszcze takie 30kg pociągnie:loveu::evil_lol: :evil_lol: to jest z czego sie posmiac :diabloti: [quote name='drzalka']Pytanie: Pasuje do Leny ten wzor ? noooooo bardzo fajny wzorek :loveu:
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 gops napisał(a)::evil_lol: to jest z czego sie posmiac :diabloti: sama też trzymałam:diabloti::cool1:
kaskaSz Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='WildH']Hiltony od kaskaSz :multi: O fajnie, że doszły.Psiak super wygląda! [quote name='drzalka']Kolejna nowosc lupine, tym razem dla średniaków Dapper Dog Podobuje mi się :loveu: Czy mi się wydaje, czy szelki RD są tańsze? Kiedyś Mki kosztowały 50zł z kawałkiem, a teraz 40zł. Tak się nad nimi zastanawiam i w związku z tym mam pare pytań: -czy szelki z RD są wygodne? -czy są miękki czy sztywniejsze? -jak po praniu? - ile ma najmniejszy obwód szyi w Mkach? /ale taki z reala nie z www / Z góry dzięki za pomoc ;] Mam taki pewnien plan hehe :evil_lol: Kupić szelki wzór dog bowl i do tego smycz, mam też taką obrożę i będzie komplet :loveu: Smycz mogłaby być czarna, ale z tą klamerką Mki nie widzę... A na Boże Narodzenie jak uzbieram kasę to kupię może jakąś obrożę /planet roqz czy jakoś tak, albo tą z lupina nową.../ Miałam z tym skończyć...
Olusia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bardzo fajny ten nowy wzorek Lupine :loveu:
Madzik93 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Fajne to to, ale po 1. mamy juz granatowego lupina, po 2. juz zamowilam dzisiaj cos innego :diabloti:
Tede_girl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 co co co gadaj ;] drzałka - a czy ty przypadkiem nie miałaś z tym skończyć ?? niewiem , czy dobrze sie orientuje , szybkiego widziałam twój post ;] ale cos mi tak swita
Cambel&Megi Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='RCookie']Doszłam do wniosku, że na pewno chcę sprzedać obrożę fioletową rogz z odblaskową nitką (na zatrzask) i zastanawiam się co zrobić z hibiskusami :lol:. Chętnie przygarnę hibiskusy! [quote name='deer_1987']http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10947368&postcount=1118 nikt nie widzi? bo nie komentujecie :P Fajna, właśnie chcę kupić coś takiego. Tylko nie wiem co za...to robił?, że nie ma zapięcia na smycz... [quote name='Madzik93']Fajne to to, ale po 1. mamy juz granatowego lupina, po 2. juz zamowilam dzisiaj cos innego :diabloti: Co? :razz:
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Fajna, właśnie chcę kupić coś takiego. Tylko nie wiem co za...to robił?, że nie ma zapięcia na smycz... to po prostu bardziej dla psow takich co chodza bez smyczy cale zycie ;) chociazby w zimie miec spuszczone jak sie gdzies idzie i juz ciemno ok 16. kolko takie to tez zalozyc nie bylby pewnie problem licytuje mniejsza dla Sherry http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=72972979
Bewarka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Patrzcie jaka fajna obróżka i smycz :cool3: Może się ktoś skusi? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114178
Tede_girl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 łee jakby była z ćwiekami , ale brylanciki , czy tam cekiny to odpada :]
Cambel&Megi Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='deer_1987']to po prostu bardziej dla psow takich co chodza bez smyczy cale zycie ;) chociazby w zimie miec spuszczone jak sie gdzies idzie i juz ciemno ok 16. kolko takie to tez zalozyc nie bylby pewnie problem licytuje mniejsza dla Sherry http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=72972979 Mój pies przy ulicy nie chodzi bez smyczy, a żeby dojść tam, gdzie mogę ją puścić, to kawałek muszę przejść. :lol: Także pewnie musiałabym nosić tą obrożę w kieszeni i 'ubierać' w nią psa na miejscu...
Marta_Ares Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 fajna ta mrugajaca obroza:loveu: szkoda tylko ze bez kolka do smyczy:crazyeye:
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Cambel&Megi napisał(a):Mój pies przy ulicy nie chodzi bez smyczy, a żeby dojść tam, gdzie mogę ją puścić, to kawałek muszę przejść. :lol: Także pewnie musiałabym nosić tą obrożę w kieszeni i 'ubierać' w nią psa na miejscu... no to miec dwie na psie :D i potem zwykla zdjac ;) Marta_Ares napisał(a):fajna ta mrugajaca obroza:loveu: szkoda tylko ze bez kolka do smyczy:crazyeye: i co ciekawe TZ ja wypatrzyl i mu sie spodobala :P
psiulka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Tede_girl']:P a ja na Xlki :] Z tego co wiem, to jest jakiś bazarek z rogzowymi Xlkami. ;) [quote name='deer_1987']Nowy nabytek, ale tylko do uzytku dla Niuni, dla Sherry jamnika jest za duza :( brakuje tylko kolka zeby w razie co zaczepic smycz http://www.wrzuta.pl/film/8c8wwzob5R/mvi_3702 A mogłabyś zrobić filmik jak świeci w ciemnościach? ;) [quote name='RCookie']Doszłam do wniosku, że na pewno chcę sprzedać obrożę fioletową rogz z odblaskową nitką (na zatrzask) i zastanawiam się co zrobić z hibiskusami :lol:. Fioletową już mam, ale hibiscusy!! Jestem na nie chętna bardzo. Widzę, że nie tylko ja, to może ew. jakiś bazarek, to się policytujemy. :diabloti: [quote name='drzalka']Kolejna nowosc lupine, tym razem dla średniaków Dapper Dog Ładny wzorek. :loveu: Bardzo lubię niebieskie!
taxelina Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 podobno z 200 metrow ma byc widac :D wieczorem moge zrobic, nie ma sprawy
Maupa4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To ja w końcu wklejam nasze nowości ... Migotkowy muscat Muscaty i Hilton Ami Play'e
Maupa4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To to nie wiem co to jest ... ale są Majkowe
kaskaSz Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 http://images49.fotosik.pl/10/1e240e2533d41ebb.jpg Jak mi się podobają obroże itp. w kratki i romby /te modne ostatnio/ :loveu:
Illusion Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Chętnie przygarnę hibiskusy! [quote name='psiulka']Fioletową już mam, ale hibiscusy!! Jestem na nie chętna bardzo. Widzę, że nie tylko ja, to może ew. jakiś bazarek, to się policytujemy. :diabloti: A czy któraś z Was przygarnęłaby hibiskusy razem ze smyczką? :razz: Jakbym już zdecydowała się na sprzedaż to wolałabym "pozbyć" się od razu całego kompletu ;).
Madzik93 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Tede_girl']co co co gadaj ;] [quote name='Cambel&Megi']Co? :razz: Pokaze jak dojdzie :eviltong: Zdradze tyle tylko ze to skóra. [quote name='Maupa4']To to nie wiem co to jest ... ale są Majkowe http://images42.fotosik.pl/10/017c06639071ae1a.jpg To są Tatrapety ;)
Maupa4 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 I kolejne Ami Play'e ... Te dla mnie są prawdziwym hitem ... obroże smycze szelki
Recommended Posts