Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dog_master napisał(a):
Zwykly kartonik, a obroze i smycz w cos ladnie zapakuj. Mozesz np. w folie babelkowa, a pomiedzy to gazety, co by nie latalo albo jakis wypelniacz inny.

Jeśli to tylko smycz i obroża, to wg mnie koperta bąbelkowa w zupełności wystarczy (w środku tylko dopełnić puste miejsce gazetą, a akcesoria zawinąć w jakiś woreczek, co by gazeta nie pobrudziła)- zawsze jak wysyłałam ograniczałam się do koperty, a jak dostaję przesyłkę ze smyczą i/lub obrożą ze sklepu internetowego, to też jest zapakowana w kopertę bąbelkową i zawsze jest ok.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Również podczas pobytu w Barcelonie, w oficjalnym sklepie Barcy zachwycałam się psimi miskami, zabawkami, smyczkami, ubrankami i wszystkim. Ach, ach :D

Posted

olekg18 napisał(a):
Diabeł wszyscy wiedzą ,ze wolałabyś fote michała BEZ koszulki ,a najlepiej BEZ niczego hihi

a tam bez niczego... takie opiete bokserki viva rogz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

asiol napisał(a):
Hm, możesz owinąć w folie bąbelkową i wsadzić w kopertę bąbelkową- nic się nie powinno stać. A jak kartonik to normalnie karton zaklejasz taśmą, na poczcie przyklejasz tą nalepę z danymi adresowymi i tyle ;)

Moja bulwa waży 14kg, ma z 42cm w szyjce i z 55cm w klacie :)

zawsze mi sie wydawalo ze bulwy sa mniejsze :)

dog_master napisał(a):
Zwykly kartonik, a obroze i smycz w cos ladnie zapakuj. Mozesz np. w folie babelkowa, a pomiedzy to gazety, co by nie latalo albo jakis wypelniacz inny.

Gosia_i_Luka napisał(a):
Jeśli to tylko smycz i obroża, to wg mnie koperta bąbelkowa w zupełności wystarczy (w środku tylko dopełnić puste miejsce gazetą, a akcesoria zawinąć w jakiś woreczek, co by gazeta nie pobrudziła)- zawsze jak wysyłałam ograniczałam się do koperty, a jak dostaję przesyłkę ze smyczą i/lub obrożą ze sklepu internetowego, to też jest zapakowana w kopertę bąbelkową i zawsze jest ok.

dzieki za odpowiedzi ;)
dzisiaj przejde sie na poczte i chyba ogranicze sie do tej koperty z babelkami :razz:
kupuje sie na poczcie ja? :roll:

ehh zachorowalam...przynajmniej bede na bierzaaco czytac :diabloti:

moze ma ktos do sprzedania jakiegos ladnego rogzika Mke ? :razz:

Posted

asiol napisał(a):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=437894525
Podoba Wam się? Chcę taką czarną nabijaną kolcami na roczek dla mojego psiaczka :D

PositiveThought napisał(a):
Majuś w prezencie swoim urodzinowym(3 latka ma już) :loveu:

Qrcze, to już przegięcie, żeby takiego pretekstu (psie urodziny) używać do kupienia następnej obroży..:evil_lol: prezent dla psa, to wg mnie coś, z czego on się ucieszy, nie ja.

psiulka napisał(a):
Rogz_Polska - będziecie może na targach zoologicznych w Rzeszowie 4-5.10.2008r? :)

Ojj, byłoby super... :mdleje::loveu::loveu:

Posted

ROGZ_POLSKA napisał(a):
PS wszystkie zamowienia mimo ,ze mnie nie ma sa realizowane (razem z gratiskami tak jak wczesniej ) i rowniez na czas

Do nas przesyłka doszła dzisiaj :multi: Dziękujemy za gratisy :)

Posted

gops napisał(a):
dzieki za odpowiedzi ;)
dzisiaj przejde sie na poczte i chyba ogranicze sie do tej koperty z babelkami :razz:
kupuje sie na poczcie ja? :roll:

Na mojej malej osiedlowej sa ;) Wiec pewnie w innych tez nie powinno byc problemu z kupnem.

Posted

dog_master napisał(a):
Na mojej malej osiedlowej sa ;) Wiec pewnie w innych tez nie powinno byc problemu z kupnem.

juz kupilam :)
jeszcze raz dzieki za odpowiedzi ;)

moze jednak chce ktos szelki ezy doga roz. "S" tasma 18mm ? :diabloti:

Posted

Hiltony od kaskaSz :multi:

I obroża z Netto zakupiona dla Tima (jego foto w galerii z mojego podpisu):

I ta sama obroża na Czice (rozmiar Tima ;) ):

Posted

anmi0 napisał(a):
ja szeleczki:eviltong:(podpis_)

za bardzo damskie :razz:

jak ktos bedzie mial rogza na zbyciu Mke to prosze pamietac o mnie :diabloti:;)

Posted

gops napisał(a):
juz kupilam :)
jeszcze raz dzieki za odpowiedzi ;)

moze jednak chce ktos szelki ezy doga roz. "S" tasma 18mm ? :diabloti:

A jaki kolorek mają te szele :evil_lol: Jakby coś poproszę info na PW

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...