cockermaister Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 http://i593.photobucket.com/albums/tt13/Kiss_es_/Simba7004.jpg ślicznie Simbie w tych szeleczkach :loveu::cool3::cool3:
vege* Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 puchu a jak zrobiłaś tą drugą obrożę bo świetna jest :loveu:
puchu Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Czasowa']Matko, a ta zielona, którą sama robiłaś, jak zrobiłaś? Ona jest BoOska. Też taka chcę :crazyeye: Mama znalazła taki pasek z kółkami na ulicy. Wystarczyło przeszyć jedno kółko na drugi koniec taśmy i przełożyć łańcuszek. [quote name='Kisses']puchu, Ty talent masz, wiesz? :razz: Dziękuję :oops: [quote name='Lucky.']Puchu gdzie kupiłaś trixie i rogza ? Rogz z bazarku, Trixie z zoologa, ale są też na allegro
WeronikaM Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 czym różni się ROGZ Obroża MATTERHORN (Alpinist) 31-45cm zaciskowa ROGZ Obroża K2 (Alpinist) 40-60 cm zaciskowa
GameBoy Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='WeronikaM']czym różni się ROGZ Obroża MATTERHORN (Alpinist) 31-45cm zaciskowa ROGZ Obroża K2 (Alpinist) 40-60 cm zaciskowa obwodem w centymetrach? pozatym to jest to samo:evil_lol:
Illusion Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='WeronikaM']czym różni się ROGZ Obroża MATTERHORN (Alpinist) 31-45cm zaciskowa ROGZ Obroża K2 (Alpinist) 40-60 cm zaciskowa To są dwa różne rozmiary, więc to raczej normalne, że różnią się ceną, zakresem regulacji, no i szerokością taśmy :cool3:.
puchu Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='vege*']puchu a jak zrobiłaś tą drugą obrożę bo świetna jest :loveu: Stary pasek przerobiłam :evil_lol: Z góry to wygląda I szycia
Shel Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Za parę lat, jak nam się gekko zniszczy to mam zamiar zakupić komplet odblaskowy orange Rogz, bo widziałam w nim śniadaska. Boskość :loveu: Tak ogólnie to mi jedna obroża i szelki starczą. Szelki oczywiście do rowera, ale i tak w nich chodzimy :diabloti:
Marta_Ares Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 WeronikaM napisał(a):dzięki, chyba wezmę fiolecika z tej regulacji 31-45 :p ale jeszcze myślę nad vivą:loveu: nie za cienka dla dalmata?? przeciez to ma tylko 16mm
WeronikaM Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 dzięki, chyba wezmę fiolecika z tej regulacji 31-45 :p ale jeszcze myślę nad vivą:loveu:
Agnes Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='WeronikaM']dzięki, chyba wezmę fiolecika z tej regulacji 31-45 :p ale ona ma 16 mm grubosci:roll::roll::roll: to jest rozmiar dla malych psow:roll: "Obróżka z paska o szerokości 16 mm, dla psów średnich ras: pudel średni, jack russell terrier, terier szkocki, ale równiez np. maltańczyków i mopsów." "Obroża z paska o szerokości 20 mm, dla psów dużych ras: dalmatyńczyk, spaniel, doberman, bokser, bull terriery."
Unbelievable Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 mojemu szczurowi jest za wąsko w 16mm, to co dopiero takiemu dużemu przecież psu :roll: tasiemka
vege* Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='puchu']Stary pasek przerobiłam :evil_lol: Z góry to wygląda I szycia Dzięki :loveu: serio boska jest i nie wpadłam na to, zeby zrobić z paska do spodni bo ja mam pełno pasków których nie nosze i wiszą tylko niepotrzebnie :lol: też taką zrobię :loveu:
Czasowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cuuuuuuuuudne. Nie powtarzam się? :evil_lol::diabloti:
Feigned Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ja też swój jeden pasek przerobiłam na obrożę dla Axela ;)
Czasowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ma ktoś do polecenia tanie komplety ( takie żebym w Zoo Karina mogła kupić w Gdyni, a nie przez Neta) do 40 zł ( obroża + szelki + smycz)?
Onomato-Peja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czasowa napisał(a):Ma ktoś do polecenia tanie komplety ( takie żebym w Zoo Karina mogła kupić w Gdyni, a nie przez Neta) do 40 zł ( obroża + szelki + smycz)? trixie, hilton w Zoo-Karina nie ma zbyt dużego wyboru - jest mała ścianka pozasypywana obrożami, smyczami i szelkami - żeby coś znaleźć trzeba to wszystko zwalać na glebę i szukać, szukać, szukać... a i tak nie wiadomo, czy się znajdze :evil_lol: Ja raz tak szukałam obroży Rogza no i zwaliłam to wszystko na ziemię i nie znalazłam tej co chciałam -.-" no i kolejne parenaście minut układałam wszystko spowrotem :cool3:
Czasowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jak ja ostatnio szukałam ferplast- obroży to znalazłam szybko. Jest jedna dłuuuugaśna szafka wieszak- na smycze druga- obroze trzecia- szelki czwarta- halti, kagance, linki itp. Przynajmniej tak było dwa lata temu w Gdyni ;D
Recommended Posts