Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Auslander - plasik.

gops,to te od Marty ? Ja też takie kceee :loveu:
Świetnie psiak wygląda :loveu:

Mam postanowienie - jeszcze 3 obróżki,jedne szelki[+drugie do roweru :eviltong:] i koniec kolekcji :evil_lol:
A w tym chcę czerwonego Muscata,Bonarame Orange z RD i coś niebieskiego - co to możecie sami zaproponować ale myślałam nad Planet z Rogza - świetnie wygląda na żywo :loveu: I gdyby tam coś kiedyś to jeszcze Floral tylko kurcze trochę mała :shake: Albo jeszcze to

nieee,to sie nigdy nie skończy :shake: Przecież jeszcze Viva jest śliczna i Rogzette - ale różowa dla faceta nie będzie głupio wyglądać ? :evil_lol:

A dla beagielki :

Mam Hibiscusy - świetne są ;-)

Dla mnie coś z tych :D

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gops śliczne te szeleczki. Mi się marzy cały komplet w tym wzorku: obroża zacisk, szelki i smycz :loveu: Jak będę miała kasę to się uśmiechnę do Marty:loveu::lol:

Posted

Asti napisał(a):
Doszła obroża od Marty :multi: I tak porównując ją z obrożą zaciskową Rogza to śmiać mi się chce... z Rogza ;) Fajna, miękka taśma, myślę, że mocna. Poza tym mój niewymiarowy pies o chudym karku (czyli albo za wąska taśma, albo za duża obroża) wreszcie ma na sobie coś pasującego :multi:

jak milo czytac takie rzeczy, ciesze sie ze doszla na czas:lol:
czekam na fotki na psie:loveu:
Rogz ma przewage ze wzorkami:roll:

Gops ślicznie jej w tych szleczkach:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

ewka122 napisał(a):
gops pasują Twojemu piesiowi te szeleczki ;)

nom :lol:

Agata_Roki napisał(a):
.

gops,to te od Marty ? Ja też takie kceee :loveu:
Świetnie psiak wygląda :loveu:

Izuuus napisał(a):
ładne szeleczki :)

tak szele sa od Marty :razz:
dzieki

Talia napisał(a):
Gops śliczne te szeleczki. Mi się marzy cały komplet w tym wzorku: obroża zacisk, szelki i smycz :loveu: Jak będę miała kasę to się uśmiechnę do Marty:loveu::lol:

to sie pospiesz bo juz malo tasmy zostalo z tego co mi wiadomo :diabloti::eviltong:

Posted

zoosia21 napisał(a):
A ja myślałam nad jakąś ciemniejszą właśnie. Ta nie będzie się za bardzo zlewać? Brąz byłby super..

ta czarno-baklażanowa(fioletowa) z miastem jest super dla kociego :loveu:

Posted

zoosia21 napisał(a):
A ja myślałam nad jakąś ciemniejszą właśnie. Ta nie będzie się za bardzo zlewać? Brąz byłby super..

Nie sądzę, żeby się zlewała, kot ma jasne futerko;) Z kocich Red Dingo tylko ona mi pasowała do Twojej ślicznoty:loveu:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Dla kota to zielone !!! :D

'
zgadzam się!

Agrafka2- napisał(a):
co myślicie o zatrzaskach lupine?

najlepsze jak dla mnie. moja ulubiona obroża.

Posted

[quote name='diabelkowa']Dla kota to zielone !!! :D

nie ma zielonej :shake: już zupełnie nie wiem. Każdy coś innego... :roll:
a psu wezmę chyba cricadelic green, co myślicie?

Posted

Witam. Moglibyście mi wytłumaczyć czy żeby założyć te szelki to należy za przed każdym założeniem luzować tą część co jest na szyi a dopiero jak już przełożę przez głowę to dopiero trzeba dociągnąć? Proszę doradźcie bo chciałbym kupić tego typu dla yorka tylko nie wiem czy będą praktyczne...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...