kaskaSz Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Mam taką tęczową obrożę i smycz przepinaną, ale ich nie używam. ;) Jakie barwy narodowe. Nic, tylko uszyć dla psa komplet i wyjechać. :evil_lol:
Dogha Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Będziesz miała biało-czerwoną?:eviltong: Trzeba się jakoś na Węgrzech odznaczać XD
Agnes Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Mam prosbe do znawcow szelek;) jakis czas temu dostalam szelki - zwykle, guardy, ktore po zalozeniu i wbrew pozorom wyregulowaniu wygladly tak: Gorny pasek byl na tyle dlugi, ze nie dalo sie lepiej wyregulowac szelek - jakbym wtedy wydluzyla dolny pasek to druga obrecz znalazla by sie chyba w polowie psa;) W zwiazku z czym chce je przerobic - skracam gorny pasek i tu pytanie. Skrocilam juz o dobre 4 cm i wyglada teraz to tak: Czy jest dobrze? Czy cos zmienic? Czy jeszcze skrocic?
marta_gp Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Marta_Ares'] http://images49.fotosik.pl/138/69d1c12ad8add82emed.jpg :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: jestem fanem Berlina oraz dogów niemieckich, więc ta niemiecka mi się podoba :evil_lol: no i pasowałaby do mojego czarnego-podpalanego :diabloti: ale niestety on nie niemiecki, tylko polski :placz::placz::placz: :eviltong:
Marta_Ares Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='kaskaSz']Mam taką tęczową obrożę i smycz przepinaną, ale ich nie używam. ;) Jakie barwy narodowe. Nic, tylko uszyć dla psa komplet i wyjechać. :evil_lol: hehe czemu nie:lol: albo obroze pasujaca do rasy:cool3: [quote name='Kasia&Rika']ochyda:eviltong: dobrze ze to tylko male kawałeczki tych taśm:lol: [quote name='Zuzka i shelciaki']Będziesz miała biało-czerwoną?:eviltong: Trzeba się jakoś na Węgrzech odznaczać XD odpisałam na PW [quote name='Sorata']:diabloti: jestem fanem Berlina oraz dogów niemieckich, więc ta niemiecka mi się podoba :evil_lol: no i pasowałaby do mojego czarnego-podpalanego :diabloti: ale niestety on nie niemiecki, tylko polski :placz::placz::placz: :eviltong: to może doga trzeba kupić:cool3: Biedroneczka Mayki:lol: ta jest swietna w dotyku, taka mieciutka, z niej będą 2 komplety na zamowienie dla agilitowych psiaków:loveu: zamówiliśmy też zieloną, jedyna która była dostępna z tamtych zestawień
marta_gp Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Marta_Ares napisał(a):to może doga trzeba kupić:cool3: no trzeba :cool3: ale teraz nie miałabym go za co wyżywić :eviltong: ta Sport bardzo fajna :loveu:
Dogha Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Z naszych zaległych: Jazzowe szelki Ami Play - Kantarek do autobusu - Nasze cudowne Czeskie szele - No i komplety Muscata - (nie mam fotki smyczy) Chcecie na modelach? :eviltong:
Dogha Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 To się zabieram za robienie :p A tymczasem nasza kolekcja :eviltong: Na 2 psy mam tylko: -24 smycze:evil_lol: (nie ma: klik1, klik2, klik3) -20 obroży:evil_lol: (nie ma czarnego Muscata i błękitnego rogza|takiego jak smycz wyżej| na fotce) -7 szelek:evil_lol:
GameBoy Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 czy ktos z Was ma moze obroze, smycz czy szelki rogza - viva rogz? chce kupic muminowi ale chetnie obejrzalabym jak to wyglada tak na fotce a nie obrazku z netu
Dogha Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ma być więcej :eviltong: To na 2 psy :shake: Marta jak z tą taśmą?
gops Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 niezle :evil_lol: na szczescie mi jeszcze tak nie odbilo :eviltong: jestem chyba na poczatkowym etapie choroby obrozoholizmu :evil_lol:
Marta_Ares Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='GameBoy']czy ktos z Was ma moze obroze, smycz czy szelki rogza - viva rogz? chce kupic muminowi ale chetnie obejrzalabym jak to wyglada tak na fotce a nie obrazku z netu ja mma obroże zaciskową 16mm i sama obroża: [quote name='Zuzka i shelciaki']To wynik 2,5 letniego zbierania :p Na fotki na modelach trzeba będzie poczekać, bo mój komputer mówi, że on ich nie otworzy... jakby tak połączyć rzeczy Mayki i Aresa wyszłoby podobnie.... dobrze ze narazie jeszcze nie mieszkam z Tztem:lol: :lol: :lol:
Dogha Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 To wynik 2,5 letniego zbierania :p Na fotki na modelach trzeba będzie poczekać, bo mój komputer mówi, że on ich nie otworzy...
gops Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Suciune napisał(a):Jaki pasujący kolor dla czarno-białego niebieskookiego huskacza ? ;) Nie potrafię się zdecydować na żaden konkretny. granatowy :razz: i czarny ;)
Suciune Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jaki pasujący kolor dla czarno-białego niebieskookiego huskacza ? ;) Nie potrafię się zdecydować na żaden konkretny.
agnieska Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Suciune']Jaki pasujący kolor dla czarno-białego niebieskookiego huskacza ? ;) Nie potrafię się zdecydować na żaden konkretny. Czerwony, jasny niebieski (taki jak w tych szelkach Manmata ManMat szelki SOFT UNIVERSAL - XSmall), nasycona żółć, czarny też może być ;)
DorkaWD Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki']T A tymczasem nasza kolekcja :eviltong: Na 2 psy mam tylko: -24 smycze:evil_lol: (nie ma: klik1, klik2, klik3) -20 obroży:evil_lol: (nie ma czarnego Muscata i błękitnego rogza|takiego jak smycz wyżej| na fotce) -7 szelek:evil_lol: Zuzka, przy Twoich chłopakach moja Pandzia to bida :lol: Nasze bidne zbiory :eviltong: smycze: 2x Lupine (120 i 180cm) 2x przepinana (jakaś zwykła, ale bardzo ją lubię i rogz) 1x flexi (taśma 5m) obroże: 2x pół zacisk (rogz i amiplay - obieniszczą sierść :angryy:) 1x zatrzask muscata (kocham tą obroże!!!) 1x skóra z flexi (też rewelacyjna :cool3:) Do tego jeszczesą4identyfikatory w komplecie do obroży i linka treningowa (mojej roboty), ale wymazała się wczoraj w qpie (chyba ludzkiej:angryy:) i się odmacza ;) Brakuje mi jeszcze czegoś świecącego lub odblaskowego na nocne spacery :cool3:
cockermaister Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='Zuzka i shelciaki'] Nasze cudowne Czeskie szele - u nas w auchanie w częstochowie są takie szelki i jest tam pełno Ami play, muscatów
Recommended Posts