Migori Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 http://i41.tinypic.com/1042mg4.jpg To szelki 8-ki?
Kasia&Rika Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [quote name='Magda25']To szelki 8-ki? nie, takie:
Marta_Ares Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ROGZ SMYCZ REGULOWANA Z NASZYWKĄ (586971825) - Aukcje internetowe Allegro jakby ktos był zainteresowany, szkoda ze to nie green tartan :shake:
Onsen Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ja polecam te. Świetne do prowadzania, ciągnięcia sanek bo mają 3 miejsca do zapinania i do przytrzymania psa np. w komunikacji miejskiej (rączka) u nas spełniają sie w 150%. Producent Dingo.
martita Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='puzzle'] To jest ezy dog?Ladna, gdzie mozna ja kupic? Czy szelki ezy dog sa wygodne?Ten ergonomiczny pas na klatke piersiowa...
Marta_Ares Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Onsen chyba bardzo podobny typ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Marta_Ares Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 kolejne cudeńko Tzta:loveu: :loveu: :loveu: niestety robione telefonem
puzzle Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Dla mnie szelki ED sa wygodne (tzn dla moich psow), ale np gopsowemu pudlowi byly za szerokie, wiec to juz kwestia indywidualna;). Widzial ktos gdzies rozowa line, albo gladka smycz? Chodziloby mi o przepinana na 3 dlugosci;).
gops Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='martita']To jest ezy dog?Ladna, gdzie mozna ja kupic? Czy szelki ezy dog sa wygodne?Ten ergonomiczny pas na klatke piersiowa... zalezy jakiego masz psa ;) jak szczuplego z waska klata to bedzie mu nie wygodnie jak mojemu ,a jak w miare szerokoklatnego to beda w porzadku i wygodne ;) marta ares sliczna obroza :loveu: nie moge sie doczekac szelek :diabloti:
gops Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 kupilam obroze....bez firmowa...ale ladna :placz: nie moglam sie oprzec.. na pudlowego ..tak ladnie w niej wyglada.. a zdjecia nowych rzeczy dam jak dojda szele od Marty i Aresa ;)
drzalka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Witam Ktos kiedys szukał chyba smyczy skórzanej szytej na okrągło rózowej. Woza taką ma : Obroże, smycze dla psów. Obroża, smycz dla psa - projektowanie - Woza Online wystarczy wybrac kolor.
Unbelievable Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='drzalka']Witam Ktos kiedys szukał chyba smyczy skórzanej szytej na okrągło rózowej. Woza taką ma : Obroże, smycze dla psów. Obroża, smycz dla psa - projektowanie - Woza Online wystarczy wybrac kolor. smallpati szukała, ale jej woza nie odpowiada:roll:
Marta_Ares Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='Lucky.']Boskie :loveu: Jak on to robi ? :P dziekuje, przekaże:evil_lol: tasma parciana i na to naszyta ozdobna tasma;) [quote name='SZPiLKA23']Wypożycz mi swojego TZta :D hehe, nie ma takiej opcji:cool3: [quote name='Asti']Twój TZ jest niemożliwy:crazyeye: dziekuje:loveu: :loveu: [quote name='gops'] marta ares sliczna obroza :loveu: nie moge sie doczekac szelek :diabloti: dziekuje:loveu: a szelki bedą w przyszylym tygodniu napewno u Ciebie. Przepraszam wszystkich, zainteresowanych, ale spoznia nam sie dostawa z tasmami:angryy: poczta polska....:angryy: [quote name='psiara1996']Marta Ares - boska obróżka :loveu: dzieeeki:loveu:
NightQueen Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Tinka:) napisał(a):smallpati szukała, ale jej woza nie odpowiada:roll: nie odpisali :mad: lord też nie :angryy: nie wiem czy mają róże czy nie
NightQueen Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 drzalka napisał(a):Napisz jeszcze raz, mi zawsze odpisują :] ja jestem obrażalska :evil_lol:
Migori Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 smallpati napisał(a):nie odpisali :mad: Mnie WOZA też nie odpisała, ale dorwałam ich na allegro i tam uderzyłam. Udało się nawiązać kontakt. Odpisali przez allegro. Spróbuj i Ty.
NightQueen Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ich strata, ja się nie będę dopraszać o kontakt, po za tym jak na razie przeszła mi ochota na tą smycz
Marta_Ares Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 jakie adresowki grawerowane polecacie z allegro?? bo mialam 2 te tansze grawerowane (za 5zł) i 2 juz zgubione:roll: kilka miesiecy wytrzymaly to fakt, ale teraz chcialabym kupic cos mocniejszego jednak
Tilia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 smallpati napisał(a):nie odpisali :mad: lord też nie :angryy: nie wiem czy mają róże czy nie ja z Lorda odpowiedź dostałam błyskawicznie :) Marta_Ares, polecam te które wystawia na allego ArtMagic.pl - wytrzymałe, ładne, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą
gops Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Marta_Ares']jakie adresowki grawerowane polecacie z allegro?? bo mialam 2 te tansze grawerowane (za 5zł) i 2 juz zgubione:roll: kilka miesiecy wytrzymaly to fakt, ale teraz chcialabym kupic cos mocniejszego jednak ooo no to ja kupilam dwie adresowki ponad miesiac temu i przy mojej naprawde przyglupiej w zabawie sucz ona nadal jest cala i tylko troszke porysowana :multi: o takie mam srebrne wielokaty ;) i trzyma mocno ten kawalek kolka co sie przyczepia do obrozy ;) moge poelcic naprawde
Recommended Posts