Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

BBeta napisał(a):
L-ka maksymalnie zmniejszona wygląda fatalnie ;)

zalezy
np . nasza Lka z lekkich i miekkich jest na maxa zmiejszona a wyglada swietnie bo niema naszywki i wogole nie widac ze ma dwie "warstwy "
a Lka z naszywka jest zmiejszona do polowy chociaz sucz ma 35-6cm w szyi , zalezy na jaki model sie trafi ;)

Mka zaciskowa na lancuszku juz jest za mala na nia , na maxa powiekszona weszla jej przez lepek ale juz nie chciala zejsc :roll:
rogz ma bardzo dziwna rozmiarowke trzeba przyznac

Posted

Ma ktoś może coś z Rogza odblaskowego, czerwonego? Bo chce swojej suniastej kupić za 2-3 tygodnie szele Ske właśnie odblask czerwony i zastanawiam sie czy warto... Mamy szelki Bones on red i są zbyt bordowe :/

Posted

Vini. napisał(a):
Ma ktoś może coś z Rogza odblaskowego, czerwonego? Bo chce swojej suniastej kupić za 2-3 tygodnie szele Ske właśnie odblask czerwony i zastanawiam sie czy warto... Mamy szelki Bones on red i są zbyt bordowe :/

no ja mam szele Mki ale nie sprzedam :eviltong:
w porownaniu do viva rogza ,odblask jest bardziej czerwony niz bordowy ;) a viva ma zapewne ten sam kolor co bones on red ;)

Posted

Tak, taśma odblaskowa jest bardziej "czerwona" niż bones on red ;), który jest właśnie taki bardziej bordowy niż czerwony.
Prosze ;):

a tu taśmy odwrócone na drugą strone (troche przybrudzone :oops:)

Posted

[quote name='gops']no to z odblaskiem jest jeszcze bardziej czerwony kolor ;)

Marta_Ares sliczna ta obroza :loveu::diabloti:
do pyska mu w niej :razz:
ciesze sie ze pasuje ;)

dziekujemy:loveu: :loveu: sliczna jest i w idealnym stanie:loveu: na poczatku jak ja wyjelam z koperty to sie przestraszalam ze to takie cieniutkie, ze mi nie wytrzyma jak pies pociagnie:evil_lol: :evil_lol:

ale juz bylismy na pierwszym spacerku, i u weta i juz jestem pewniejsza ze mi sie chyba jednak nie rozleci, Ares w koncu nie ma az takiej sily i nie ciagnie

Posted

[quote name='Vini.']Nie, nie chodzi mi o sprzedanie :] Chodzi mi o porównanie kolorków. Dla mnie Viva jest bardziej czerwona niz Bones, bo mam bryloczek Vivy.

no to z odblaskiem jest jeszcze bardziej czerwony kolor ;)

Marta_Ares sliczna ta obroza :loveu::diabloti:
do pyska mu w niej :razz:
ciesze sie ze pasuje ;)

Posted

To idziemy na spacer :cool3:

Tu na zdjęciu jakoś nie widać bardzo tej 5mm różnicy między Frogiem a Rogzem ale na żywo widać różnicę chociaż na psie już się przyzwyczaiłam i kusi mnie na coś kolejnego ale tym razem Lupine : biedrony czy coś różowego ? :razz:

Posted

gops napisał(a):
no chyba ze lubisz jak obroza wisi , podczas spaceru na smyczy nie spadnie ale jak spuscilam to obroza spadala jej z glowy :razz:
Lka na zatrzask bedzie dobra bo moj pudel ma 31cm w szyi a obroze Lki sa na niego dobre na maxa zacisniete :diabloti:

Nie, nie lubię :diabloti: Mam taką jedną i w ogóle nieużywana jest :razz:

BBeta napisał(a):
L-ka maksymalnie zmniejszona wygląda fatalnie ;)

Dlatego pewnie zdecyduję się na zatrzask ;) Albo coś z AmiPlaya, bo niektóre wzorki mają naprawdę super :loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
dziekujemy:loveu: :loveu: sliczna jest i w idealnym stanie:loveu: na poczatku jak ja wyjelam z koperty to sie przestraszalam ze to takie cieniutkie, ze mi nie wytrzyma jak pies pociagnie:evil_lol: :evil_lol:

ale juz bylismy na pierwszym spacerku, i u weta i juz jestem pewniejsza ze mi sie chyba jednak nie rozleci, Ares w koncu nie ma az takiej sily i nie ciagnie

:evil_lol:
nie zerwie na pewno :razz:
ale rzeczywiscie te 4mm pomiedzy M a L jest widoczne jak ma sie oba ;)

Posted

Olusia jak chcesz moge zrobic zdjecie na psie jak ma na maxa zmiejszona na sobie ;) polecam z lekkich i miekkich wtedy nie wyglada tak masywnie ;) tylko mi troszke zmienila kolor po kilku porzadniejszych spacerach :roll:

Posted

L'or obie obrozki sa sliczne:loveu:, ale raczej na spacer;). Na wystawe jezeli chcesz kupic taki lancuszek to lepiej pojedynczy. Na wystawie ma byc widoczny pies nie obroza i o wiele lepiej tez pies wyglada, kiedy nie widac tego co ma na szyi, albo jest to drobny, delikatny akcent;).

Posted

[quote name='BBeta']Chodziło mi właśnie o zatrzask ;)

W zatrzasku akurat mi pasują wymiary więc nie będzie problemu ;)

[quote name='gops']Olusia jak chcesz moge zrobic zdjecie na psie jak ma na maxa zmiejszona na sobie ;) polecam z lekkich i miekkich wtedy nie wyglada tak masywnie ;) tylko mi troszke zmienila kolor po kilku porzadniejszych spacerach :roll:

No to poproszę :cool3:

Posted

psy nie chca wspolpracowac :roll:
Lka od puzzle na pudlu

i zalegle zdjecia rzeczy od puzzle ;)

2cm na pudlu mi sie podoba tylko za ciezka sie wydaje ta obroza ;)

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Ja obecnie zaczynam zbierać na piękne szelki ezydoga po zdjęciu od puzzle wiem że muszę je mieć:evil_lol::loveu:

:loveu:

Nie ma u mnie w zadnym zoologu kolii:angryy:, tzn takich jak ja chce, bo pojedyncze sa wszedzie, nawet byly podwojne, ale za male:cool1:. Za duze mozna zmniejszyc, ale z za mala nie zawiele zrobie:roll:.......

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...