taxelina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wg mnie ladniej na Niuni...a jak Wy uwazacie?
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 BBeta napisał(a):L-ka maksymalnie zmniejszona wygląda fatalnie ;) zalezy np . nasza Lka z lekkich i miekkich jest na maxa zmiejszona a wyglada swietnie bo niema naszywki i wogole nie widac ze ma dwie "warstwy " a Lka z naszywka jest zmiejszona do polowy chociaz sucz ma 35-6cm w szyi , zalezy na jaki model sie trafi ;) Mka zaciskowa na lancuszku juz jest za mala na nia , na maxa powiekszona weszla jej przez lepek ale juz nie chciala zejsc :roll: rogz ma bardzo dziwna rozmiarowke trzeba przyznac
MakeBelieve Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ma ktoś może coś z Rogza odblaskowego, czerwonego? Bo chce swojej suniastej kupić za 2-3 tygodnie szele Ske właśnie odblask czerwony i zastanawiam sie czy warto... Mamy szelki Bones on red i są zbyt bordowe :/
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Vini. napisał(a):Ma ktoś może coś z Rogza odblaskowego, czerwonego? Bo chce swojej suniastej kupić za 2-3 tygodnie szele Ske właśnie odblask czerwony i zastanawiam sie czy warto... Mamy szelki Bones on red i są zbyt bordowe :/ no ja mam szele Mki ale nie sprzedam :eviltong: w porownaniu do viva rogza ,odblask jest bardziej czerwony niz bordowy ;) a viva ma zapewne ten sam kolor co bones on red ;)
Marta_Ares Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='deer_1987']Wg mnie ladniej na Niuni...a jak Wy uwazacie? fajniutka ta obroza tylko szeroka i jakas taka masywna, chyba faktycznie lepiej na Niuni wyglada:loveu:
rockstrawberry Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Tak, taśma odblaskowa jest bardziej "czerwona" niż bones on red ;), który jest właśnie taki bardziej bordowy niż czerwony. Prosze ;): a tu taśmy odwrócone na drugą strone (troche przybrudzone :oops:)
vpassione Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Vini, wydaje mi się, że seria z odblaskową nitką jest bardziej w czerwieni niż bones on red. http://img220.imageshack.us/img220/9541/p1160014rm8ro5.jpg http://img220.imageshack.us/img220/7125/p1160682wj1jl7.jpg Jak dla mnie warto kupić(właśnie czekamy na nową obrożę z tej serii tylko z zatrzaskiem).
Marta_Ares Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 nowy nabytek:evil_lol: Jak dla mnie duzo lepiej wyglada w cieniutkiej, niz w szerokiej, a pozatym zacisk rogza L-ka zbyt masywnie na nim wygladał (szczegolnie te kólka )
drzalka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Osobiscie nie podoba mi sie ten typ Obroza Hutry wole te : http://bfg.qs.fi/view_thumbnail.php?a=auto&media_id=144&hash=1ecd&size=390 I na psiaka srednio mi sie podoba, moim zdanie troche za masywne na nie ;)
MakeBelieve Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nie, nie chodzi mi o sprzedanie :] Chodzi mi o porównanie kolorków. Dla mnie Viva jest bardziej czerwona niz Bones, bo mam bryloczek Vivy.
Marta_Ares Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='gops']no to z odblaskiem jest jeszcze bardziej czerwony kolor ;) Marta_Ares sliczna ta obroza :loveu::diabloti: do pyska mu w niej :razz: ciesze sie ze pasuje ;) dziekujemy:loveu: :loveu: sliczna jest i w idealnym stanie:loveu: na poczatku jak ja wyjelam z koperty to sie przestraszalam ze to takie cieniutkie, ze mi nie wytrzyma jak pies pociagnie:evil_lol: :evil_lol: ale juz bylismy na pierwszym spacerku, i u weta i juz jestem pewniejsza ze mi sie chyba jednak nie rozleci, Ares w koncu nie ma az takiej sily i nie ciagnie
taxelina Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='drzalka']Osobiscie nie podoba mi sie ten typ Obroza Hutry wole te : http://bfg.qs.fi/view_thumbnail.php?a=auto&media_id=144&hash=1ecd&size=390 I na psiaka srednio mi sie podoba, moim zdanie troche za masywne na nie ;) ja wzielam na probe zeby sama firme sprawdzic, sasiadka dla swojej tez wlasnie bedzia ta probowac bo sie zlozylysmy na obroze :eviltong:
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Vini.']Nie, nie chodzi mi o sprzedanie :] Chodzi mi o porównanie kolorków. Dla mnie Viva jest bardziej czerwona niz Bones, bo mam bryloczek Vivy. no to z odblaskiem jest jeszcze bardziej czerwony kolor ;) Marta_Ares sliczna ta obroza :loveu::diabloti: do pyska mu w niej :razz: ciesze sie ze pasuje ;)
.Agata. Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 To idziemy na spacer :cool3: Tu na zdjęciu jakoś nie widać bardzo tej 5mm różnicy między Frogiem a Rogzem ale na żywo widać różnicę chociaż na psie już się przyzwyczaiłam i kusi mnie na coś kolejnego ale tym razem Lupine : biedrony czy coś różowego ? :razz:
Olusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 gops napisał(a):no chyba ze lubisz jak obroza wisi , podczas spaceru na smyczy nie spadnie ale jak spuscilam to obroza spadala jej z glowy :razz: Lka na zatrzask bedzie dobra bo moj pudel ma 31cm w szyi a obroze Lki sa na niego dobre na maxa zacisniete :diabloti: Nie, nie lubię :diabloti: Mam taką jedną i w ogóle nieużywana jest :razz: BBeta napisał(a):L-ka maksymalnie zmniejszona wygląda fatalnie ;) Dlatego pewnie zdecyduję się na zatrzask ;) Albo coś z AmiPlaya, bo niektóre wzorki mają naprawdę super :loveu:
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Marta_Ares napisał(a):dziekujemy:loveu: :loveu: sliczna jest i w idealnym stanie:loveu: na poczatku jak ja wyjelam z koperty to sie przestraszalam ze to takie cieniutkie, ze mi nie wytrzyma jak pies pociagnie:evil_lol: :evil_lol: ale juz bylismy na pierwszym spacerku, i u weta i juz jestem pewniejsza ze mi sie chyba jednak nie rozleci, Ares w koncu nie ma az takiej sily i nie ciagnie :evil_lol: nie zerwie na pewno :razz: ale rzeczywiscie te 4mm pomiedzy M a L jest widoczne jak ma sie oba ;)
BBeta Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Olusia napisał(a):Dlatego pewnie zdecyduję się na zatrzask ;) Chodziło mi właśnie o zatrzask ;)
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Olusia jak chcesz moge zrobic zdjecie na psie jak ma na maxa zmiejszona na sobie ;) polecam z lekkich i miekkich wtedy nie wyglada tak masywnie ;) tylko mi troszke zmienila kolor po kilku porzadniejszych spacerach :roll:
puzzle Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 L'or obie obrozki sa sliczne:loveu:, ale raczej na spacer;). Na wystawe jezeli chcesz kupic taki lancuszek to lepiej pojedynczy. Na wystawie ma byc widoczny pies nie obroza i o wiele lepiej tez pies wyglada, kiedy nie widac tego co ma na szyi, albo jest to drobny, delikatny akcent;).
ARGIS Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Może ktoś chce sie pozbyc zacisku lub półzacisku :diabloti: ?? rozmiar L czekamy na propozycje :lol:
Olusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='BBeta']Chodziło mi właśnie o zatrzask ;) W zatrzasku akurat mi pasują wymiary więc nie będzie problemu ;) [quote name='gops']Olusia jak chcesz moge zrobic zdjecie na psie jak ma na maxa zmiejszona na sobie ;) polecam z lekkich i miekkich wtedy nie wyglada tak masywnie ;) tylko mi troszke zmienila kolor po kilku porzadniejszych spacerach :roll: No to poproszę :cool3:
Bartiśkowa_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja obecnie zaczynam zbierać na piękne szelki ezydoga po zdjęciu od puzzle wiem że muszę je mieć:evil_lol::loveu:
gops Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 psy nie chca wspolpracowac :roll: Lka od puzzle na pudlu i zalegle zdjecia rzeczy od puzzle ;) 2cm na pudlu mi sie podoba tylko za ciezka sie wydaje ta obroza ;)
Marta_Ares Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Przypominam o moim podpisie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i dodalam cos nowego, moze sie komus przyda:eviltong:
puzzle Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):Ja obecnie zaczynam zbierać na piękne szelki ezydoga po zdjęciu od puzzle wiem że muszę je mieć:evil_lol::loveu: :loveu: Nie ma u mnie w zadnym zoologu kolii:angryy:, tzn takich jak ja chce, bo pojedyncze sa wszedzie, nawet byly podwojne, ale za male:cool1:. Za duze mozna zmniejszyc, ale z za mala nie zawiele zrobie:roll:.......
Recommended Posts