puzzle Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 joanika napisał(a):Nie żartuj sobie :lol: Mowie calkiem powaznie:cool3:, tylko jestem ciekawa czy ja tak jestem jeszce w stanie, co prawda zmusilam sie do wysprzedania CALEJ kolekcji, wiec powinno byc ok;).
MakeBelieve Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Tiaaa, kupię :eviltong: Dwa a trzeciego maleńkiego :D Kurcze, lipa jest, bo jutro do szkoly nie ide, jade na przeswietlenie pluc, bo cos z nimi mam i moze wyjsc lipa z zakupem ;/
puzzle Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jakie kolory doradzacie w przypadku psow z bannerka? Dla siwej mysle o fiolecie/niebieskim, a dla czarnego o czarnym/czerwonym. Jak myslicie?
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 puzzle, ja siwemu sprawiłabym fioletową obróżkę, a czarnemu czerwoną dla kontrastu :eviltong:
.Agata. Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 To sobie kawalera swojego wystroję :evil_lol: Czarna,przepinana Hiltonowa smyczka + Rogzik Red Tartan :loveu::loveu: A smycz uniwersalna - do wszystkiego pasuje :cool3: Dla siwej mysle o fiolecie/niebieskim, a dla czarnego o czarnym/czerwonym Wg.mnie fiolet na siwym pięknie by wyglądał,dla czarnego czerwony raczej ale nie wiem zależy jaki czarny coby się nie zlał ;)
WŁADCZYNI Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Nera- napisał(a):Red Dingo ma sliczne wzorki ale ponoc ta kosc to pic na wode, ale to tylko slyszalam bo jeszcze z RD niemialam nic ;) rd używam od jakiś dwóch lat, wciąż mam pierwsze szelki które kupiłam. Kostka cała, działa, nie rozpina się. Odblaskowe też mam od jakiegoś czasu - też działają. Planuję zakup również nowej serii jak tylko pojawi się w Polsce. Jestem z nich bardzo zadowolona, problemów nie ma, ładne, dobrze wykonane, nie płowieją. Duży plus za szerokość rozmiaru M - wreszcie dosyć szerokie akcesoria na małego psa. Jeżeli chodzi o lupine'a - używam smyczy i ani pierwsza, ani ta odesłana po reklamacji nie zaciągneła mi się tak jak ta Tinki, choć troszkę złote nitki się powyciągały (mam wzorek dla małych psów - taki ze złotym kłosem na czerwono-brązowym tle).
Pestka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 stwierdzajac ze wszystko sie jej przyda:oops: Też tak mam :oops: Ostatnio przeglądając moje spore już zbiory doszłam do wniosku że trzy z nich mogłabym oddać, bo wszystko inne się przyda.. puzzle, ja siwemu sprawiłabym fioletową obróżkę, a czarnemu czerwoną dla kontrastu Miałam to samo napisać. :evil_lol: siwy w fiolecie :loveu:
puzzle Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja tez myslalam o takim zestawieniu, tylko, ze fiolet z czeriwnia sie zlewa, a wychodze z dwoma naraz:evil_lol:...
Migori Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 puzzle napisał(a):Ja tez myslalam o takim zestawieniu, tylko, ze fiolet z czeriwnia sie zlewa, a wychodze z dwoma naraz:evil_lol:... :splat:ale co TY mówisz. Czarnulek w czerwieni bedzie wyglądał extra. A sucz wiadomo - fiolet. I wg mnie nic sie nie zlewa.
puzzle Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Magda25 napisał(a)::splat:ale co TY mówisz. Czarnulek w czerwieni bedzie wyglądał extra. A sucz wiadomo - fiolet. I wg mnie nic sie nie zlewa. No to dla Hebe fiolet, ale cos mnie ciagnie do czarnego dla Scooby;ego:oops:
diabelkowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 a ja chce cos wreszcie sprzedac a jak nie to oddac bo za duzo tego ale tez prawie wszystko niby potrzebne a kusi mnie cos zielonego z lupine:eviltong:
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 diabelkowa napisał(a):a ja chce cos wreszcie sprzedac a jak nie to oddac bo za duzo tego ale tez prawie wszystko niby potrzebne a kusi mnie cos zielonego z lupine:eviltong: ja bym chętnie coś kupiła, ale rodzice chcą mnie zastrzelić za 10 obróż, 7 smycz i 5 par szelek, więc jeszcze jedna więcej i mogłabym kopać sobie grób... :evil_lol:
Shel Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='smallpati']fiolet i tylko fiolet ! :loveu: [quote name='Nukapei']ja również obstaję za fioletem, urzekający kolor i urzekająca obróżka :loveu: [quote name='Marta_Ares']zdecydowanie fiolecik albo czerwony:loveu: Nukapei macie gdzies galerie??? pochwal sie swoimi zbiorami:eviltong: [quote name='Kinguska']Shel ,weź fiolet.:eviltong: Ach, mój fiolet :loveu: Dobra to teraz fiolet czy hibiscus? hibiskus :evil_lol: fiolet :loveu:
Nukapei Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Shel, obie obróżki są zjawiskowe ale ja ciągle obstaję za fioletem :loveu: ale... dla jakiego psa? ;)
Shel Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Nukapei']Shel, obie obróżki są zjawiskowe ale ja ciągle obstaję za fioletem :loveu: ale... dla jakiego psa? ;) Tego w sygnaturze ;) Ale dam Wam zdjęcie psa w całości ;) Tylko własnie się dowiedziałam, że fiolet szybko się niszczy...
Sweet Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 puzzle napisał(a):diabelkowa green Lka mi sie zwolnila:cool3: szkoda że nie Mka:placz::placz:
Shel Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 WŁADCZYNI napisał(a):fiooolet:loveu: Moje odblaski są całe;) A masz odblaski z tej serii ? ;)
Shel Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Kasia&Rika']że niby wyprzedaż... :cool3::cool3: Prawdopodobnie jutro zamówię różowego i niebieskiego hiltona :cool3:
WŁADCZYNI Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Shel napisał(a):A masz odblaski z tej serii ? ;) mam czerwone szelki rd odblaskowe :)
moon_light Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Szukam łańcuszka zaciskowego, srebrnego. Długość 80 cm, a najlepiej 90 cm. Może ktoś widział gdzieś takie długie ?
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja mam 80 (zoolog) a wiec napewno takie sa- dłuzsze widziałam na allegro ale treaz patrzyłam i juz nie ma
Vectra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 moon_light napisał(a):Szukam łańcuszka zaciskowego, srebrnego. Długość 80 cm, a najlepiej 90 cm. Może ktoś widział gdzieś takie długie ? Też szukam :p w sumie odesłano mnie do sklepu z art rolniczymi , tam mają łańcuchy dla krów :diabloti:
Recommended Posts