Kasia&Rika Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 super w tym wygląda!:-o piękny maluch;-)
agaciaaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='Magda25']Musicie człowiekowi robić apetyt na łańcuszkowego rogza????:angryy::placz: Akurat jestem na odwyku i co?? I kiepsko mi idzie :placz::evil_lol: Sara cudnie wygląda w tym fiolecie. Jesteś pewna że ona ma 40cm w szyjce? Może czas zakończyć odwyk :diabloti: Jestem, nawet niecałe 40, jakieś 39cm :lol: ale ja wole luźniejsze obroże, nie lubię jak są przy samej szyi ;) byle mi pies nie wyszedł. http://images28.fotosik.pl/307/a794078be4a6dcdb.jpg o mamo jakie cudeńko :loveu:
Marta_Ares Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 byl juz spacer w nowej obrozy:cool3: pod ta siersciucha nic nie widac:shake:
diabelkowa Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 fajna ta obroza ale jak ja macalam w tesco to juz gorzej:evil_lol:
Marta_Ares Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 a mi sie wlasnie podoba bo taka fajna miekka, lepsza od tych sztywniejszych niby skory z weza:lol: co tez w tesco byly ale tansze
Migori Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='agaciaaa']Może czas zakończyć odwyk :diabloti: Jestem, nawet niecałe 40, jakieś 39cm :lol: ale ja wole luźniejsze obroże, nie lubię jak są przy samej szyi ;) byle mi pies nie wyszedł. http://images28.fotosik.pl/307/a794078be4a6dcdb.jpg o mamo jakie cudeńko :loveu: No właśnie. Szlag trafił mój odwyk! :placz: Kupiłam dla Bory czerwonego łańcuszkowego rogza na gwiazdkę. Przez Ciebie :angryy::evil_lol:Boś mi apetyt zrobiła :eviltong:
agaciaaa Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Magda25 napisał(a):No właśnie. Szlag trafił mój odwyk! :placz: Kupiłam dla Bory czerwonego łańcuszkowego rogza na gwiazdkę. Przez Ciebie :angryy::evil_lol:Boś mi apetyt zrobiła :eviltong: Przepraszam, nie chciałam :diabloti: Pokaż fotke :loveu:
Talia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Wie ktoś może ile się płaci za przesyłkę w firmowym sklepie manmat? www.manmat.prv.pl
gops Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 [quote name='Talia.']Wie ktoś może ile się płaci za przesyłkę w firmowym sklepie manmat? www.manmat.prv.pl a co chcesz kupic? bo sie tez wlasnie zastanawiam nad manmatem..;)
Olusia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Widzę, że psiska wystrojone na święta :loveu: Ślicznie :) Jak ja dawno nic suczy nie kupowałam. Mam ochotę na Rogza :diabloti: Wzór w krowy albo hibiscusy :loveu: Ale to chyba dopiero na urodziny jej wezmę ;)
Czarna_Owieczka Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Olusia napisał(a):Jak ja dawno nic suczy nie kupowałam. Mam ochotę na Rogza :diabloti: Wzór w krowy albo hibiscusy :loveu: Ale to chyba dopiero na urodziny jej wezmę ;) hibiscus jest super :cool3: Ja już od dawna przymierzam sie do sport blue lub raf camo.
Talia Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 gops napisał(a):a co chcesz kupic? bo sie tez wlasnie zastanawiam nad manmatem..;) Sledy, linke i pas. Ale to dopiero za ok miesiąc zamówię, bo teraz mam kase tylko na szelki i pas, a nie chce zamawiać osobno i wolę poczekać. :lol:
gops Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Talia. napisał(a):Sledy, linke i pas. Ale to dopiero za ok miesiąc zamówię, bo teraz mam kase tylko na szelki i pas, a nie chce zamawiać osobno i wolę poczekać. :lol: :evil_lol: ja identycznie ale zastanawiam sie tez nad hifika , tam taniej i mozna na swoje wymiary wiec napewno nie bedzie ani za male ani za duze ja tez za jakis czas dopiero chce zaczac biegac z psem i jezdzic na rowerze i sie zastanawiam czy sledy brac czy poprostu takie z poduszkami hifiki ale czekam az pies skonczy rok bo chyba dopiero wtedy mozna zaczac:roll:
diabelkowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 czyzby mania na psie akcesoria przeszla? bo tak juz dawno zaobserwowalam znaczny spadek zdjec :P
taxelina Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 diabelkowa napisał(a):czyzby mania na psie akcesoria przeszla? bo tak juz dawno zaobserwowalam znaczny spadek zdjec :P Ja sie nie dziwie, jest tu jedna osoba ktora swoimi komentarzami odstrasza zeby pokazywac co nowego sie dla psa kupilo..
olekg89 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Jeśli chodzi o mnie to tylko Tobie zwracam uwage ,bo nie potrafisz dobrze rogza zapiąć.Ani szelek wyregulować.I kupujesz szerooookie ohydne obroże drobnej jamnisi.:loveu: A nikt inny mi tutaj Feng shui nie psuje:evil_lol:
Marta_Ares Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 olekg89 napisał(a):Jeśli chodzi o mnie to tylko Tobie zwracam uwage ,bo nie potrafisz dobrze rogza zapiąć.Ani szelek wyregulować.I kupujesz szerooookie ohydne obroże drobnej jamnisi.:loveu: A nikt inny mi tutaj Feng shui nie psuje:evil_lol: i jeszcze kolorami nie dobrane do siersci:evil_lol: :evil_lol:
diabelkowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 noo oprocz wiq ktora ubiera psy w indiany i mnie ktora ubiea psa w kennelowke:evil_lol:
Talia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 A niby psy maja dobry wpływ na ludzi...:cool3: A tu same czarne charaktery:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Marta_Ares Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 a ja psa w dlawik ubieram:evil_lol: kolczatke tez ma:eviltong: no bo oleq sie czepia nie wiadomo dlaczego deer;)
Recommended Posts