Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Magda25']Musicie człowiekowi robić apetyt na łańcuszkowego rogza????:angryy::placz:
Akurat jestem na odwyku i co?? I kiepsko mi idzie :placz::evil_lol:

Sara cudnie wygląda w tym fiolecie. Jesteś pewna że ona ma 40cm w szyjce?

Może czas zakończyć odwyk :diabloti:

Jestem, nawet niecałe 40, jakieś 39cm :lol: ale ja wole luźniejsze obroże, nie lubię jak są przy samej szyi ;) byle mi pies nie wyszedł.

http://images28.fotosik.pl/307/a794078be4a6dcdb.jpg o mamo jakie cudeńko :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Może czas zakończyć odwyk :diabloti:

Jestem, nawet niecałe 40, jakieś 39cm :lol: ale ja wole luźniejsze obroże, nie lubię jak są przy samej szyi ;) byle mi pies nie wyszedł.

http://images28.fotosik.pl/307/a794078be4a6dcdb.jpg o mamo jakie cudeńko :loveu:
No właśnie. Szlag trafił mój odwyk! :placz:
Kupiłam dla Bory czerwonego łańcuszkowego rogza na gwiazdkę. Przez Ciebie :angryy::evil_lol:Boś mi apetyt zrobiła :eviltong:

Posted

Magda25 napisał(a):
No właśnie. Szlag trafił mój odwyk! :placz:
Kupiłam dla Bory czerwonego łańcuszkowego rogza na gwiazdkę. Przez Ciebie :angryy::evil_lol:Boś mi apetyt zrobiła :eviltong:

Przepraszam, nie chciałam :diabloti: Pokaż fotke :loveu:

Posted

Widzę, że psiska wystrojone na święta :loveu: Ślicznie :)

Jak ja dawno nic suczy nie kupowałam. Mam ochotę na Rogza :diabloti: Wzór w krowy albo hibiscusy :loveu: Ale to chyba dopiero na urodziny jej wezmę ;)

Posted

Olusia napisał(a):
Jak ja dawno nic suczy nie kupowałam. Mam ochotę na Rogza :diabloti: Wzór w krowy albo hibiscusy :loveu: Ale to chyba dopiero na urodziny jej wezmę ;)

hibiscus jest super :cool3:

Ja już od dawna przymierzam sie do sport blue lub raf camo.

Posted

gops napisał(a):
a co chcesz kupic? bo sie tez wlasnie zastanawiam nad manmatem..;)
Sledy, linke i pas. Ale to dopiero za ok miesiąc zamówię, bo teraz mam kase tylko na szelki i pas, a nie chce zamawiać osobno i wolę poczekać. :lol:

Posted

Talia. napisał(a):
Sledy, linke i pas. Ale to dopiero za ok miesiąc zamówię, bo teraz mam kase tylko na szelki i pas, a nie chce zamawiać osobno i wolę poczekać. :lol:

:evil_lol: ja identycznie
ale zastanawiam sie tez nad hifika , tam taniej i mozna na swoje wymiary wiec napewno nie bedzie ani za male ani za duze
ja tez za jakis czas dopiero chce zaczac biegac z psem i jezdzic na rowerze i sie zastanawiam czy sledy brac czy poprostu takie z poduszkami hifiki ale czekam az pies skonczy rok bo chyba dopiero wtedy mozna zaczac:roll:

Posted

diabelkowa napisał(a):
czyzby mania na psie akcesoria przeszla? bo tak juz dawno zaobserwowalam znaczny spadek zdjec :P

Ja sie nie dziwie, jest tu jedna osoba ktora swoimi komentarzami odstrasza zeby pokazywac co nowego sie dla psa kupilo..

Posted

Jeśli chodzi o mnie to tylko Tobie zwracam uwage ,bo nie potrafisz dobrze rogza zapiąć.Ani szelek wyregulować.I kupujesz szerooookie ohydne obroże drobnej jamnisi.:loveu:
A nikt inny mi tutaj Feng shui nie psuje:evil_lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Jeśli chodzi o mnie to tylko Tobie zwracam uwage ,bo nie potrafisz dobrze rogza zapiąć.Ani szelek wyregulować.I kupujesz szerooookie ohydne obroże drobnej jamnisi.:loveu:
A nikt inny mi tutaj Feng shui nie psuje:evil_lol:

i jeszcze kolorami nie dobrane do siersci:evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...