Guest L'or Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wiq napisał(a):czekaj, czekaj, linową ma gryźć mniej chętnie niż taką z łańcucha? Nie, ale taka z łańcucha zaczyna mnie wkurzać. Bo jest zimna, rani palce jak pociągniesz ;p Linową będzie też pewnie gryźć, tylko że wytrzyma na pewno dłużej niż moja zwykła, tzw. składana, która jest już prawie w częściach :diabloti: Poza tym na szkolenie z łańcuchową ciężko się chodzi. Tzn. ciężko szkolić ;)
diabelkowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wiq wooooww gdzie kupilas to ostatni krzyk mody?
olekg89 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wiq zaniedbałaś pieski:(A gdzie rogzik:(A gdzie Lupine:( biedne sunieńki. Widzisz nawet Deer dba o psy ,na spacery nie chodzą ,ale rogziki mają:loveu:
Talia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 olekg89, nie wiem dlaczego zawsze czepiasz się deer, ale potrafisz dogryzać w śmieszny sposób:evil_lol:
wiq Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 L-or, nie dziwię się, że Cię wkurza, bo musi być mega niepraktyczna, tylko że zrozumiałam, że pies ma jej nie gryźć.. ;) bo zapewne będzię ;) dla moich psów smycz to świetna zabawka, zawsze pod ręką:evil_lol: diabeł, na allegro ;) olekg, nawet zamiast karmy jedzą teraz kaszę na wywarze z królika:placz: biedne psy, biedny królik:placz: [*] i biedne dziś pływały.. PŁYWAŁY.. i na spacerze były jak deszcz padał.. i nosiły ciężki koziołek:-(
dog_master Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ekhem, chciałabym przypomnieć, iż jest to temat o obróżkach, a nie psach Deer czy Wiq. Takie rzeczy to na PW... ;)
olekg89 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Wiq ty brutalu jak możesz.I słomy w budach nie mają ,bo psy wiq mieszkają w KOJCU!Tak tak zimnych strasznym kojcu w odosobnieniu :-(
wiq Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 to żeby nie było offa to powiem, że taśma jest bardzo miękka i się nie mechaci:evil_lol:
wiq Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Talia. taki temat byłby idealny dla Olka, mógłby wypisywać o moich strasznych czynach do woli i wklejać zdjęcia moich psów w kolczatkach :roflt: co do wywijania - szelki są imo beznadziejne, bo taka moja Monika np. z każdych wyłazi. najlepsze są obroże ograniczonego zacisku, bo taki 100% dławik może psa wystraszyć jeszcze bardziej ;)
Talia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Może załóżcie niżej w Off Topicu taki temat 'Straszne historie o psach Wiq' :evil_lol: Ma ktoś jakiś dobry sposób na psa, który robi uniki z obroży? Teraz przed sylwestrem i moją za bardzo nie chce chodzić i dziś założyłam jej kolczatkę. Na początku jej wywinęłam, ale raz wyszła i ledwo ja odwołałam, bo byłyśmy koło domu to ona zazwyczaj od razu leci pod klatkę. Z szelek, takich zapinanych do góry tez wychodzi..:roll: Nie wiem co jej założyć. Mam jeszcze rogza zacisk, ale nie wiem czy z niego tez nie wyjdzie.... Głupia mała bania:evil_lol:
Sweet Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='deer_1987']Sweetaśna - Ladnie na nim ten kolor wyglada ;) dzieki:) tez mi sie podoba;)
gops Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 z dobrze wyregulowanego zacisku nie powinna wyjsc tak latwo ;)
Kasia&Rika Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 gops napisał(a):z dobrze wyregulowanego zacisku nie powinna wyjsc tak latwo ;) moja ma talent do wychodzenia z obroży, ale z zacisku jeszcze jej się nie udało:multi:
gops Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Talia. napisał(a):Może jej na superglu przykleję?:hmmmm: :evil_lol: to nie jest dobry pomysl wystraczy ten zacisk ;)
*Monia* Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ja w czasie przedsylwestrowym zakładam szelki i półzacisk. Już nie raz mi się zdarzyło w ostatniej chwili sucz chwycić zanim się wywinęła :shake:. Do kolczatki mnie jeszcze nie "doprowadziła", ale jak nie będzie chciała się przez 12 godzin z domu ruszyć to kolczata w końcu w ruch pójdzie :roll:. Liczę na te tabletki na uspokojenie, w tym roku inne dostanie, pierwsza dawka już była i psiulica przespała grzecznie najazd gości i jedzenie nie zwiało z kuchni :multi:. Do tego możliwe że sylwester z kotem nas czeka więc musi być grzecznie. Może stres i tablety pomogą w pokochaniu kićki :razz:. A na temat: Nic ostatnio nie kupiłam :cool3:. Ostatnio był komplecik od taks i łańcuszek rogza, później już nic. I nie kusi mnie nawet kupowanie niczego. Może dlatego że czasu nie mam za dużo :evil_lol:
Unbelievable Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Talia. napisał(a): Ma ktoś jakiś dobry sposób na psa, który robi uniki z obroży? Teraz przed sylwestrem i moją za bardzo nie chce chodzić i dziś założyłam jej kolczatkę. Na początku jej wywinęłam, ale raz wyszła i ledwo ja odwołałam, bo byłyśmy koło domu to ona zazwyczaj od razu leci pod klatkę. Z szelek, takich zapinanych do góry tez wychodzi..:roll: Nie wiem co jej założyć. Mam jeszcze rogza zacisk, ale nie wiem czy z niego tez nie wyjdzie.... Głupia mała bania:evil_lol: kup jej bylejakie guardy i wyreguluj tak, żeby obręcz z tułowia była zaraz przy łokciach a przednia obręcz ciasno jak obroża, a paski łączące blisko siebie- sprawdzone : P a to tylko dla jej bezpieczeństwa ;)
Unbelievable Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Talia. napisał(a):Tinka, a jakie szelki można tak regulować? guardy : P nie wiem, ja mam rogzy :razz:
Talia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Będzie trzeba pomysleć. Jak nie to będziemy łazić na zacisku.
*Monia* Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Najlepiej tak wyregulować zacisk, żeby po maxymalnym zaciśnięciu pies luzu nie miał, a wręcz żeby nie dotykały się kółeczka jak pies ciągnie. Ja tak robię, bo mi się sucz nieźle wywija jak się przestraszy :roll: Śliczny rogzik :loveu::loveu:
Recommended Posts