taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Justys95']Pomarańcz Deer :D Juz jedna u mnie w watku napisala ze pomarancz :D [quote name='Marta_Ares']niebieska;) Niebieski kolor lubie ale ten niebieski wyglada na ciemnoniebieski Widze ze niebieski albo pomaranczowy mam w odpowiedzi jak Was spytam :diabloti: Chyba w takim razie dwie musze :evil_lol: Gdyby nie to ze czerwona skorzana idzie to bym pewnie wziela dwie z tych, ale tak nie ma sensu :roll::roll: czekam na dalsze propozycje kolorow :D
NightQueen Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ma ktos moze w miare "realne" zdjecie slonecznikow z rogz'a? a ty nie miałaś kiedys słoneczników?
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 BBeta napisał(a):Pomarańczowa zdecydowanie :cool3: Tylko ze nie wiem dokladnie jaki to pomarancz ale i tu i na moim watku z obrozami widze wiecej glosow na pomarancz
diabelkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ewelina u nas nie ma takich hiltonow ja nie mam manmatow a takie manmaty tanie sa na manmat.prv.pl vpassione fajny ten sklep tylko szkoda ze nie maja tanich pasow
vpassione Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 diabelkowa napisał(a):vpassione fajny ten sklep tylko szkoda ze nie maja tanich pasow Nie wiem jaki to jest tani pas, jest tam jeden za 63zł, ale nie znam jego jakości(chociaż większe wątpliwości miałabym do pasów hifiki). W każdym razie amortyzator i sledy jak najbardziej polecam z PP. Poza jakością rewelacyjna obsługa :razz:
wiq Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 robiłam zakupy tam na manmat.prv.pl - polecam - szybka wysyłka, dokładna realizacja zamówienia i doradztwo:cool3:
diabelkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 vpassione napisał(a):Nie wiem jaki to jest tani pas, jest tam jeden za 63zł, ale nie znam jego jakości(chociaż większe wątpliwości miałabym do pasów hifiki). W każdym razie amortyzator i sledy jak najbardziej polecam z PP. Poza jakością rewelacyjna obsługa :razz: ja wlasnie myslalam i cenowo o hifice bo sa z takimi poduchami tylko grubszymi jak maja te szele co od nich kupilam. a sleedy faktycznie fajne :)
Cavy Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ewelinabuck jaki śliczny komplecik, z jakiej firmy i gdzie kupiłaś? ;)
Talia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ho ho...to się deer rozbrykała z tymi obrożami:evil_lol:
gops Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ja chyba zamowie smycz z nitka rozowa coby mi do obrozek pasowalo Miski :diabloti: a Basterowi hmmm myslalam nad lupinem jakims...ale nie jestem do nich przekonana... deer_1987 obrozka swietna ;) gralas w lotka? :evil_lol:
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Talia. napisał(a):Ho ho...to się deer rozbrykała z tymi obrożami:evil_lol: troche extra kasy wpadlo :diabloti:
Bartiśkowa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Deer bardzo ładna obróżka :cool3: A ja chciałam sie zapytać jaki wzór proponujecie dla Bartleja z lupine bo zamierzam kupić mu jakiś komplecik ?? podoba mi się ten wzorek :lol:
Talia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ma ktos może takie cudaski Petstyle.pl sklep zoologiczny Np. te z kryształami Swarovskiego?:cool3:
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='gops']deer_1987 obrozka swietna ;) gralas w lotka? :evil_lol: Dzieki! Nie, ale za to pracowalam troche extra :D
taxelina Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Deer bardzo ładna obróżka :cool3: [quote name='SZPiLKA23']Swietna obróżka Deer :) Ale posty skacza.. Dziekuje, mi sie spodobala to wzielam :D Taka wyjsciowa elegancka :diabloti::diabloti: [quote name='Talia.']Ma ktos może takie cudaski Petstyle.pl sklep zoologiczny Np. te z kryształami Swarovskiego?:cool3: Dziekuje nie... za drogie :P
gops Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 a wie ktoś może czy róż rogza z nitką różni sie kolorem od różu rogza z lekkie i miekkie ??
NightQueen Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Talia.']Ma ktos może takie cudaski Petstyle.pl sklep zoologiczny Np. te z kryształami Swarovskiego?:cool3: ja mam swarovskiego ale całkiem inna niż te na zdjęciach
Illusion Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 gops napisał(a):a wie ktoś może czy róż rogza z nitką różni sie kolorem od różu rogza z lekkie i miekkie ?? Tak i to dosyć znacznie. Z tego co wiem rogzette ma taki sam kolor taśmy jak te z nitką, to mogę zrobić zdjęcie naszych szelek i smyczy rogzette ;).
gops Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 RCookie napisał(a):Tak i to dosyć znacznie. Z tego co wiem rogzette ma taki sam kolor taśmy jak te z nitką, to mogę zrobić zdjęcie naszych szelek i smyczy rogzette ;). o kurcze...a ja chcialam zamowic :roll: w takim razie zamowie do kompletu ..
Illusion Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 gops napisał(a):o kurcze...a ja chcialam zamowic :roll: w takim razie zamowie do kompletu .. Ja sucz zakładam obrożę rogzette, szelki różowe miękkie i lekkie, do tego podpinam smycz rogzette i nie wygląda to tak źle :cool3:. Zaraz wrzucę porównanie kolorów taśm ;).
Recommended Posts