Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Justys95']Pomarańcz Deer :D
Juz jedna u mnie w watku napisala ze pomarancz :D

[quote name='Marta_Ares']niebieska;)
Niebieski kolor lubie ale ten niebieski wyglada na ciemnoniebieski

Widze ze niebieski albo pomaranczowy mam w odpowiedzi jak Was spytam :diabloti: Chyba w takim razie dwie musze :evil_lol: Gdyby nie to ze czerwona skorzana idzie to bym pewnie wziela dwie z tych, ale tak nie ma sensu :roll::roll: czekam na dalsze propozycje kolorow :D

Posted

BBeta napisał(a):
Pomarańczowa zdecydowanie :cool3:

Tylko ze nie wiem dokladnie jaki to pomarancz ale i tu i na moim watku z obrozami widze wiecej glosow na pomarancz

Posted

diabelkowa napisał(a):
vpassione fajny ten sklep tylko szkoda ze nie maja tanich pasow
Nie wiem jaki to jest tani pas, jest tam jeden za 63zł, ale nie znam jego jakości(chociaż większe wątpliwości miałabym do pasów hifiki). W każdym razie amortyzator i sledy jak najbardziej polecam z PP. Poza jakością rewelacyjna obsługa :razz:

Posted

vpassione napisał(a):
Nie wiem jaki to jest tani pas, jest tam jeden za 63zł, ale nie znam jego jakości(chociaż większe wątpliwości miałabym do pasów hifiki). W każdym razie amortyzator i sledy jak najbardziej polecam z PP. Poza jakością rewelacyjna obsługa :razz:

ja wlasnie myslalam i cenowo o hifice bo sa z takimi poduchami tylko grubszymi jak maja te szele co od nich kupilam. a sleedy faktycznie fajne :)

Posted

ja chyba zamowie smycz z nitka rozowa coby mi do obrozek pasowalo Miski :diabloti:
a Basterowi hmmm myslalam nad lupinem jakims...ale nie jestem do nich przekonana...

deer_1987 obrozka swietna ;) gralas w lotka? :evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Deer bardzo ładna obróżka :cool3:

[quote name='SZPiLKA23']Swietna obróżka Deer :)
Ale posty skacza..

Dziekuje, mi sie spodobala to wzielam :D Taka wyjsciowa elegancka :diabloti::diabloti:

[quote name='Talia.']Ma ktos może takie cudaski Petstyle.pl sklep zoologiczny
Np. te z kryształami Swarovskiego?:cool3:
Dziekuje nie... za drogie :P

Posted

gops napisał(a):
a wie ktoś może czy róż rogza z nitką różni sie kolorem od różu rogza z lekkie i miekkie ??

Tak i to dosyć znacznie. Z tego co wiem rogzette ma taki sam kolor taśmy jak te z nitką, to mogę zrobić zdjęcie naszych szelek i smyczy rogzette ;).

Posted

RCookie napisał(a):
Tak i to dosyć znacznie. Z tego co wiem rogzette ma taki sam kolor taśmy jak te z nitką, to mogę zrobić zdjęcie naszych szelek i smyczy rogzette ;).

o kurcze...a ja chcialam zamowic :roll:
w takim razie zamowie do kompletu ..

Posted

gops napisał(a):
o kurcze...a ja chcialam zamowic :roll:
w takim razie zamowie do kompletu ..

Ja sucz zakładam obrożę rogzette, szelki różowe miękkie i lekkie, do tego podpinam smycz rogzette i nie wygląda to tak źle :cool3:.
Zaraz wrzucę porównanie kolorów taśm ;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...