Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Marta a jaki rozmiar trixie potrzebujesz? :diabloti: s-m chyba to jest?? 2cm szerokosz, obwod ok 60cm
Marta_Ares Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 deer_1987 napisał(a):Ja jutro odbieram czarna tasmowa z 2 albo 3 kolkami po drodze - rozne dlugosci mozesz miec :D jeszcze nie wiem dla ktorej suni ale zawsze smycz moga dzielic :D raz ta raz druga :lol: czarna zwykla tasmowa mam, jestem z niej najbardziej zadowolona:evil_lol:
taxelina Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Marta_Ares napisał(a):czarna zwykla tasmowa mam, jestem z niej najbardziej zadowolona:evil_lol: zwykla czy taka co mozna zaczepic na 3 rozne dlugosci? ja jakos tak mam ze smycze to tylko czarne u mnie maja powodzenie :D
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Zamowilam wlasnie i juz zaplacilam ale 129 kr bo z tamtego gdzie za 89 w ogole sie @ ani zalozyc konta nie dalo.. to im cos nie wierze do konca..
olekg89 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Obramówka ci się szybko odklei.(to czerwone na brzegach). Miałem taką obroże i baardzo szybko popękała i odpadła ta obramówka właśnie.Chociaż jak na twoje spacery koło bloku to może wytrzyma
NightQueen Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 fajna to obroża, tylko ja skórę nie za bardzo lubię. Widziałam ją w Danii, tylko nie pamiętam czy w zoologu czy na dog show ;)
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 "baaardzo" interesujace ze wczesniej jakos tego nie napisales jak sie pytalam o wytrzymalosc. ja nie chodze tylko pod blok z moimi wiec takie uwagi zachowaj dla siebie... :/
Asti Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No ale tamtem wzorek z Allegro nie za bardzo mi się podoba i z łańcuszkiem nie chcę ;)
olekg89 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 deer-nie zaglądam tutaj codziennie.Poza tym twoje psy nie eksploatują tak obroży i smyczy jak moje więc pewnie wytrzyma.U mnie skóra nie sprawdza się głównie dlatego ,że moje psy włażą do rowów z wodą ,bagien ,jeziorek rzeczek itd.
diabelkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 same nasze obroze :) czy ktos chce ta pierwsza czarna skorzana obroze ?
Marta_Ares Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Kasia slicznie jej w tym rogzie:loveu: :loveu: Diabel ja chetnie rogza odkupie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
diabelkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Marta_Ares napisał(a):Kasia slicznie jej w tym rogzie:loveu: :loveu: Diabel ja chetnie rogza odkupie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o tym rogzie zapomnij:evil_lol::evil_lol: lolo teraz w nim najczesciej chodzi ;]
olekg89 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Marta też mam pomagańczowego ze wzorkiem:evil_lol: Ale nie sprzedam:evil_lol:
Marta_Ares Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 no wlasnie jeden i drugi mi sie podoba:shake: trudno trzeba bedzie poczekac na jakas okazje na allegro, albo nowa kupic
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Wreszcie dzis moglam odebrac zamowiona smycz: Doszla do mnie ulotka jedynego sklepu w Eslöv z Rogz ze maja do 50% przecene na niektore produkty bo chca miec miejsce na nowe :D Zajrze tam jutro pewnie ;) Bo ostatnio wyprzedalam czesc kolekcji psowej i zbieram na nowa - inna :D
Illusion Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 deer, a masz już na oku jakiś konkretny wzorek? :cool3: Ja właśnie zamówiłam vivę i czarną smycz z odblaskową nitką! :multi:
WŁADCZYNI Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Diabelkowa co to takie plastikowe prostokątne na tej szarej obroży?
Coffee&Nera Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 My planujemy w najblizszym czasie obroze odblaskową bo niestety szkraba niewidac w polach - kolory pól są kolorem Nera:razz:
olekg89 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Władczyni- mózg obroży świecącej jeśli się nie myle :cool3:
diabelkowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='WŁADCZYNI']Diabelkowa co to takie plastikowe prostokątne na tej szarej obroży? to w pewnym sensie OE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Unbelievable Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):yy znaczy świeci bo ma prąd? Czy wysyła psu sygnał jak oe? Powoli proszę i wyraźnie bo jestem ciężko kumająca - mózg mi przenicowało po lekturkach na psycholgię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wygląda jak oe, a świeci :diabloti::evil_lol:
WŁADCZYNI Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='diabelkowa']to w pewnym sensie OE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: yy znaczy świeci bo ma prąd? Czy wysyła psu sygnał jak oe? Powoli proszę i wyraźnie bo jestem ciężko kumająca - mózg mi przenicowało po lekturkach na psycholgię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
taxelina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='RCookie']deer, a masz już na oku jakiś konkretny wzorek? :cool3: Ja właśnie zamówiłam vivę i czarną smycz z odblaskową nitką! :multi: Nie ma u nas duzo rogz, a nowosci to juz w ogole.. zobacze co bedzie, nie mam az takiej potrzebny na obroze, jestem ciekawa co przecenili :diabloti:
Recommended Posts