Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja jutro odbieram czarna tasmowa z 2 albo 3 kolkami po drodze - rozne dlugosci mozesz miec :D jeszcze nie wiem dla ktorej suni ale zawsze smycz moga dzielic :D raz ta raz druga :lol:

czarna zwykla tasmowa mam, jestem z niej najbardziej zadowolona:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
czarna zwykla tasmowa mam, jestem z niej najbardziej zadowolona:evil_lol:

zwykla czy taka co mozna zaczepic na 3 rozne dlugosci?

ja jakos tak mam ze smycze to tylko czarne u mnie maja powodzenie :D

Posted

Obramówka ci się szybko odklei.(to czerwone na brzegach). Miałem taką obroże i baardzo szybko popękała i odpadła ta obramówka właśnie.Chociaż jak na twoje spacery koło bloku to może wytrzyma

Posted

"baaardzo" interesujace ze wczesniej jakos tego nie napisales jak sie pytalam o wytrzymalosc. ja nie chodze tylko pod blok z moimi wiec takie uwagi zachowaj dla siebie... :/

Posted

deer-nie zaglądam tutaj codziennie.Poza tym twoje psy nie eksploatują tak obroży i smyczy jak moje więc pewnie wytrzyma.U mnie skóra nie sprawdza się głównie dlatego ,że moje psy włażą do rowów z wodą ,bagien ,jeziorek rzeczek itd.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Kasia slicznie jej w tym rogzie:loveu: :loveu:

Diabel ja chetnie rogza odkupie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

o tym rogzie zapomnij:evil_lol::evil_lol: lolo teraz w nim najczesciej chodzi ;]

Posted

Wreszcie dzis moglam odebrac zamowiona smycz:

Doszla do mnie ulotka jedynego sklepu w Eslöv z Rogz ze maja do 50% przecene na niektore produkty bo chca miec miejsce na nowe :D Zajrze tam jutro pewnie ;) Bo ostatnio wyprzedalam czesc kolekcji psowej i zbieram na nowa - inna :D

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
yy znaczy świeci bo ma prąd? Czy wysyła psu sygnał jak oe? Powoli proszę i wyraźnie bo jestem ciężko kumająca - mózg mi przenicowało po lekturkach na psycholgię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wygląda jak oe, a świeci :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']to w pewnym sensie OE:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

yy znaczy świeci bo ma prąd? Czy wysyła psu sygnał jak oe? Powoli proszę i wyraźnie bo jestem ciężko kumająca - mózg mi przenicowało po lekturkach na psycholgię:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='RCookie']deer, a masz już na oku jakiś konkretny wzorek? :cool3:

Ja właśnie zamówiłam vivę i czarną smycz z odblaskową nitką! :multi:
Nie ma u nas duzo rogz, a nowosci to juz w ogole.. zobacze co bedzie, nie mam az takiej potrzebny na obroze, jestem ciekawa co przecenili :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...