Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

RCookie napisał(a):
Viva super wygląda na czarnych psach :cool3:.
A ma ktoś zdjęcie rogzowych kleksów na czarnym/ciemnym psie?

olek ma :diabloti:
z 10 stron temu bylo zdjecie :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):
a vive i planet rogz masz? :cool3:

:shake:, ale myslalam o lodach dla Scooby'ego i bialych kleksach, moze dla Hebe wtedy vive i planet? Kurcze nei wiem, jakos ostatnio nie wiem w czym bedzie im ladnie................

Posted

w sumie fajny pomysł tez z tymi lodami i kleksami ;) z tym że lody sa takie bardziej babskie (te różowe) chyba że kupisz te zielone, niebieskie? nie pamiętam :roll:
ja mam i kleksy i lody (różowe) korci mnie viva rogz :loveu:

Posted

puzzle napisał(a):
no chyba:evil_lol:

small moj bezjajeczny facet w rozu tez jest meski i lubie go w rozu, a czarny z bialym(lekko rozowym), powinien fajnie kontrastowac:razz:

no biały z czarnym fajnie będzie wyglądać, mi osobiście różnicy nie robi czy pies ma różowe cz nie, ale niektórym tak ;)

Posted

smallpati napisał(a):
chyba mi się coś pokichało :hmmmm:

no chyba:evil_lol:

small moj bezjajeczny facet w rozu tez jest meski i lubie go w rozu, a czarny z bialym(lekko rozowym), powinien fajnie kontrastowac:razz:

Posted

[quote name='smallpati']no biały z czarnym fajnie będzie wyglądać, mi osobiście różnicy nie robi czy pies ma różowe cz nie, ale niektórym tak ;)

To moj rozowy facet:loveu:

Dla niektorych jest to bariera nie do przejscia, ja jestem z natury odwazna, nie boje sie glosno powiedziec co mysle, zni pokzac co mi sie podoba, dlatego moj pies chodzi w rozu;). Komus sie moze nie podobac i ja nie bronie, mi tez nie wszystko sie podoba, ale nie rozumiem tekstow w stylu "co ty z niego ?robisz?", nie wydaje mi sie zebym go krzywdzila, zmiany nastroju i sampoczucia przy roznych kolorach obrozki nie zauwazylam, wiec chyba mozna wkoncu to ma byc bajer dla mnie, to mnie to cieszy, a jemu zwisa;)...

Posted

I dobrze... Puzzle Trzeba łamać stereotypy :lol: do mordeczki mu w różu :loveu::loveu:
Nie wiesz czy na śniadeckich mają Hiltony szelki w kratke??

Posted

smallpati napisał(a):
sznupek :loveu:

Ja generalnie facetów w różu lubię, jestem zdania że prawdziwy facet we wszystkim wygląda męsko ;)

ja nawet słyszałam o teorii - że tylko facet pewien swojej męskości przywdzieje róż :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
oj, ale to taka mentalna bardziej..
a nie fizyczna :diabloti:

a ja mysle, ze wlasnie fizyczna, a nawet jakby to ujac... namacalna:diabloti:

Posted

puzzle napisał(a):
Justa tylko, ze ja mojego faceta pozbawilam meskosci:oops:

oj, ale to taka mentalna bardziej..
a nie fizyczna :diabloti:

Posted

PositiveThought :thumbs: super wygląda :loveu:

kurcze podobają mi się coraz bardziej zaciski, tyle że u mnie one mało praktyczne są :razz:

Ale jestem zła :angryy::angryy: Poszłam dziś do sklepu z Moli, miałam ją na smyczy kilimanjaro, wyciągałam pieniadze z portfela i zachaczyłam smycz o rzep :nerwy: popruła się i nie dośc że normalnie ma 11mm to reaz jest jeszcze węższa :eek::splat:

Po za tym to oglądam sobie dziś tv, przełanczam kanały, jeden po drugim bo nic ciekawego nie ma, naglę włanczam a tam coś o psach ratownikach i był onek i labrador i zgadnijcie co miały ubrane :cool3: rogz :loveu: jeden miał sport a drugi coś czerwonego ale za szybko mi przeleciało i nie zdążyłam zobaczyc dokaładnie wzorku :evil_lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):

Ale jak ona ma nie zwisać, skoro to zacisk jest? :hmmmm:

:diabloti:

no jak jest dobrze wyregulowana to nie powinna az tak zwisac (przynajmniej moje tak nie zwisaja) jak mial moj psiak tak jak twoj ze lanuszek zwisal dosyc mocno to ten lancuszek gdy chodzil walil go po klacie i mu przskadzal ;) a rozmiarowo to twoj jest troszke mniejszy raczej dlatego tak mi sie wydawalo ze za bardzo zwisa ;)
ale to niezmienia aktu ze mu slicznie w tej obrozce :loveu::razz:

Posted

Talia. napisał(a):
No to czekam na zdjęcia. Nie mam kasy na obroze to chociaz sobie poogladam cudze :P

Kochana ja tak samo :evil_lol: a mam taka straszna ochote na obroze od taks a dopiero bede miala koncem miesiaca pieniadze :shake::shake::shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...