WŁADCZYNI Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Cavy napisał(a):Dzięki za odpowiedź joanika. Nie wiem tylko czy brać rozmiar S czy M, skoro mówisz że S wytrzymała ciągniecie labka, to myślę że mojego psa tez wytrzyma (waży 9 kg) jak radzicie? A co Ci się wygodniej trzyma? Ja np. lubię większe akcesoria - moim zdaniem lepiej na psie wyglądają troche szersze niż coś co wygląda jak sznurówka. Dlatego szelki mamy M z RD. Smyczki używam lupine'a która mi kosmicznie nie pasuje (szelki z odblaskiem i smycz z kłosikiem) ale jest lekka i mała, ale rozważam większą - trudniej mi ją będzie zgubić, bo małej ciągle szukam na szczęście jak na razie wciąż odnajduje się w którejś z kieszeni ale wolę kupić szerszą;) więc pewnie wybiorę Mkę RD. Smyszkę miałam w rękach, taką z suwaczkiem, gładką i dla mnie super:)
Buka xO Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ja używam szelek i jestem bardzo zadowolona xD
diabelkowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomnialam wam powiedziec ze bylam w silesi kilka dni temu i widzialam ta flexi z krysztalkami swavorskiego czy jak to sie tam pisze :P kosztowala okolo 200 zlotych :P ale to malutkie jest!
NightQueen Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 to tania :crazyeye: może sobie sprawie taką :diabloti::loveu: czemu mała? pewnie mini de luxe, ja taką mam tylko zwykłą bez kryształków i jestem zadowolona bardziej niż z summertima zwykłego bo ta ręka jest ogromna :razz:
Migori Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 smallpati napisał(a):to tania :crazyeye: może sobie sprawie taką :diabloti: Myślałam, że to ja mam joba na punkcie smyczek.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale nie... nie jest ze mną aż tak źle :evil_lol::multi:
izolek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 diabelkowa napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomnialam wam powiedziec ze bylam w silesi kilka dni temu i widzialam ta flexi z krysztalkami swavorskiego czy jak to sie tam pisze :P kosztowala okolo 200 zlotych :P ale to malutkie jest! Szkoda że nie ma większych :-( bo też bym taką chciała...
NightQueen Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 a tak w ogóle to jaki kolor był tej flexi? :cool3::evil_lol:
psiulka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 izolek - Na pewno są większe. A jakiego masz psa? Coś dla rogzomaniaków ;)
Xxxxxxxxxxxx Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Diabełkowa czy w Silesi były te nowe rogzy (Viva i Planet)? Mam zamiar pójść w najbliższym czasie i zakupić.
KaRa_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 diabelkowa napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomnialam wam powiedziec ze bylam w silesi kilka dni temu i widzialam ta flexi z krysztalkami swavorskiego czy jak to sie tam pisze :P kosztowala okolo 200 zlotych :P ale to malutkie jest! Raczej wątpię że 200zł, mamy je drożej;)
diabelkowa Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 go|denk@! napisał(a):Diabełkowa czy w Silesi były te nowe rogzy (Viva i Planet)? Mam zamiar pójść w najbliższym czasie i zakupić. nie bylo KaRa_ napisał(a):Raczej wątpię że 200zł, mamy je drożej;) pani powiedziala ze 200 specjalnie pytalam a z zoologa mnie wyniesli znajomi pozniej :P autentycznie wyniesli...
WŁADCZYNI Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Głupie pytanie będzie;) gdzie można kupić blokadkę do szelek - znaczy taki plastik który łączy pasek jak jest podwójny? bo jak ostatni głąb zdjełam i zgubiłam przez co pasek lata.
gops Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 WŁADCZYNI napisał(a):Głupie pytanie będzie;) gdzie można kupić blokadkę do szelek - znaczy taki plastik który łączy pasek jak jest podwójny? bo jak ostatni głąb zdjełam i zgubiłam przez co pasek lata. zrobilam kiedys to samo i poprostu zszylam ,tylko teraz niema reglacji... takiego czegos chyba nie da sie kupic ;)
KaRa_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 diabelkowa napisał(a): pani powiedziala ze 200 specjalnie pytalam a z zoologa mnie wyniesli znajomi pozniej :P autentycznie wyniesli... Exclusive jest po ok 130zł, a z swavorskiego są po 400, bo za niewiele mniej są kupione od przedstawiciela:cool3:
Marta_Ares Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Zapraszam do mojego podpisu;) Dlaczego wszyscy sprzedaja rogzy M a nie L:-( :shake: :shake:
NightQueen Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 KaRa_ napisał(a):Exclusive jest po ok 130zł, a z swavorskiego są po 400, bo za niewiele mniej są kupione od przedstawiciela:cool3: cena zapewne zależy od ilości kryształków ;)
KaRa_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 smallpati napisał(a):cena zapewne zależy od ilości kryształków ;) Wiem jakie modele mają;) znam cenę skupu tych smyczy i znam ceny marży;) w końcu pracuje w tej sieci:evil_lol:
NightQueen Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 KaRa_ napisał(a):Wiem jakie modele mają;) znam cenę skupu tych smyczy i znam ceny marży;) w końcu pracuje w tej sieci:evil_lol: no chyba że tak ;)
KaRa_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 smallpati napisał(a):no chyba że tak ;) nawet wiem,że są limity co do tych smyczy :lol:
izolek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 psiulka napisał(a):Na pewno są większe. A jakiego masz psa? Na razie waży 10kg, ale szybko rośnie i chciałam kupić mu taką smycz już na dłużej, więc myślę, że będę potrzebowała do 50kg. Ta smyczka z kamieniami na pewno jest z serii "Elegance", a te są max do 25kg :cry:
diabelkowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Kara nie wiem moze pani mi powiedziala ze tyle kosztuje ale tam mozesz sie dowiedziec ze rogz ma blokade jak zapiecie ze stanika taaak to bylo piekne:diabloti:
joanika Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='diabelkowa']Kara nie wiem moze pani mi powiedziala ze tyle kosztuje ale tam mozesz sie dowiedziec ze rogz ma blokade jak zapiecie ze stanika taaak to bylo piekne:diabloti: a to dobre :lol:
Ashley Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mam pytanie do właścicieli jamników, bo chcę zrobić koleżance prezent, ale nie wiem ile taki przeciętny jamnior ma w szyjce. Czy kupić red dingo S ( 20-32cm), czy M ( 30-45cm)? To ma być dla suczki, wydaje mi się, że S powinno być O.K. ale wolę mieć pewność. To jaką rozmiarówkę mają wasze jamniki?
gops Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ashley napisał(a):Mam pytanie do właścicieli jamników, bo chcę zrobić koleżance prezent, ale nie wiem ile taki przeciętny jamnior ma w szyjce. Czy kupić red dingo S ( 20-32cm), czy M ( 30-45cm)? To ma być dla suczki, wydaje mi się, że S powinno być O.K. ale wolę mieć pewność. To jaką rozmiarówkę mają wasze jamniki? jamnika niemam ale wiem ze na dogo kupuja dla jamnikow i S i M ;) zalezy dla jakiego jamnika ;) M napewno bedzie szersza
rockstrawberry Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Mój jamnior stanardowy,szorstkowłosy ma 30/31cm w szyjce. Osobiście, nie odpowiada mi rozmiarówka Red Dingo, bo S za waskie a M za szerokie :shake:. Jeśli to sunia, to myślę że S byloby ok, ale każdy ma inny gust ;).
Recommended Posts