Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cavy napisał(a):
Dzięki za odpowiedź joanika. Nie wiem tylko czy brać rozmiar S czy M, skoro mówisz że S wytrzymała ciągniecie labka, to myślę że mojego psa tez wytrzyma (waży 9 kg) jak radzicie?

A co Ci się wygodniej trzyma?
Ja np. lubię większe akcesoria - moim zdaniem lepiej na psie wyglądają troche szersze niż coś co wygląda jak sznurówka. Dlatego szelki mamy M z RD. Smyczki używam lupine'a która mi kosmicznie nie pasuje (szelki z odblaskiem i smycz z kłosikiem) ale jest lekka i mała, ale rozważam większą - trudniej mi ją będzie zgubić, bo małej ciągle szukam na szczęście jak na razie wciąż odnajduje się w którejś z kieszeni ale wolę kupić szerszą;) więc pewnie wybiorę Mkę RD.
Smyszkę miałam w rękach, taką z suwaczkiem, gładką i dla mnie super:)

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomnialam wam powiedziec ze bylam w silesi kilka dni temu i widzialam ta flexi z krysztalkami swavorskiego czy jak to sie tam pisze :P kosztowala okolo 200 zlotych :P ale to malutkie jest!

Posted

to tania :crazyeye: może sobie sprawie taką :diabloti::loveu:
czemu mała? pewnie mini de luxe, ja taką mam tylko zwykłą bez kryształków i jestem zadowolona bardziej niż z summertima zwykłego bo ta ręka jest ogromna :razz:

Posted

smallpati napisał(a):
to tania :crazyeye: może sobie sprawie taką :diabloti:

Myślałam, że to ja mam joba na punkcie smyczek.... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale nie... nie jest ze mną aż tak źle :evil_lol::multi:

Posted

diabelkowa napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomnialam wam powiedziec ze bylam w silesi kilka dni temu i widzialam ta flexi z krysztalkami swavorskiego czy jak to sie tam pisze :P kosztowala okolo 200 zlotych :P ale to malutkie jest!

Szkoda że nie ma większych :-( bo też bym taką chciała...

Posted

diabelkowa napisał(a):

Raczej wątpię że 200zł, mamy je drożej;)

Posted

go|denk@! napisał(a):
Diabełkowa czy w Silesi były te nowe rogzy (Viva i Planet)? Mam zamiar pójść w najbliższym czasie i zakupić.

nie bylo
KaRa_ napisał(a):
Raczej wątpię że 200zł, mamy je drożej;)

pani powiedziala ze 200 specjalnie pytalam a z zoologa mnie wyniesli znajomi pozniej :P autentycznie wyniesli...

Posted

Głupie pytanie będzie;) gdzie można kupić blokadkę do szelek - znaczy taki plastik który łączy pasek jak jest podwójny? bo jak ostatni głąb zdjełam i zgubiłam przez co pasek lata.

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
Głupie pytanie będzie;) gdzie można kupić blokadkę do szelek - znaczy taki plastik który łączy pasek jak jest podwójny? bo jak ostatni głąb zdjełam i zgubiłam przez co pasek lata.

zrobilam kiedys to samo i poprostu zszylam ,tylko teraz niema reglacji...
takiego czegos chyba nie da sie kupic ;)

Posted

diabelkowa napisał(a):

pani powiedziala ze 200 specjalnie pytalam a z zoologa mnie wyniesli znajomi pozniej :P autentycznie wyniesli...

Exclusive jest po ok 130zł, a z swavorskiego są po 400, bo za niewiele mniej są kupione od przedstawiciela:cool3:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Exclusive jest po ok 130zł, a z swavorskiego są po 400, bo za niewiele mniej są kupione od przedstawiciela:cool3:

cena zapewne zależy od ilości kryształków ;)

Posted

smallpati napisał(a):
cena zapewne zależy od ilości kryształków ;)

Wiem jakie modele mają;) znam cenę skupu tych smyczy i znam ceny marży;) w końcu pracuje w tej sieci:evil_lol:

Posted

psiulka napisał(a):
Na pewno są większe. A jakiego masz psa?

Na razie waży 10kg, ale szybko rośnie i chciałam kupić mu taką smycz już na dłużej, więc myślę, że będę potrzebowała do 50kg.
Ta smyczka z kamieniami na pewno jest z serii "Elegance", a te są max do 25kg :cry:

Posted

[quote name='diabelkowa']Kara

nie wiem moze pani mi powiedziala ze tyle kosztuje ale tam mozesz sie dowiedziec ze rogz ma blokade jak zapiecie ze stanika taaak to bylo piekne:diabloti:

a to dobre :lol:

Posted

Mam pytanie do właścicieli jamników, bo chcę zrobić koleżance prezent, ale nie wiem ile taki przeciętny jamnior ma w szyjce.
Czy kupić red dingo S ( 20-32cm), czy M ( 30-45cm)?
To ma być dla suczki, wydaje mi się, że S powinno być O.K. ale wolę mieć pewność. To jaką rozmiarówkę mają wasze jamniki?

Posted

Ashley napisał(a):
Mam pytanie do właścicieli jamników, bo chcę zrobić koleżance prezent, ale nie wiem ile taki przeciętny jamnior ma w szyjce.
Czy kupić red dingo S ( 20-32cm), czy M ( 30-45cm)?
To ma być dla suczki, wydaje mi się, że S powinno być O.K. ale wolę mieć pewność. To jaką rozmiarówkę mają wasze jamniki?

jamnika niemam ale wiem ze na dogo kupuja dla jamnikow i S i M ;) zalezy dla jakiego jamnika ;) M napewno bedzie szersza

Posted

Mój jamnior stanardowy,szorstkowłosy ma 30/31cm w szyjce. Osobiście, nie odpowiada mi rozmiarówka Red Dingo, bo S za waskie a M za szerokie :shake:. Jeśli to sunia, to myślę że S byloby ok, ale każdy ma inny gust ;).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...