Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
yyy ja co chwilę coś zamawiam na święta :razz: (dziś też już zamówiłam coś dla Moli)

I pomyśleć że nie lubiłam w ogóle rogzów :diabloti: a teraz moim życiowym celem jest zdobycie wszystkich obroży :evil_lol:

Rogzy są fajne ale jakos mi sie niepodobaja jakby mialy byc na mojej psince :evil_lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nera- napisał(a):
Rogzy są fajne ale jakos mi sie niepodobaja jakby mialy byc na mojej psince :evil_lol:

Czemu? ;)
Mam dziwną ochotę na zakup limitowanego rogza na święta :cool3:.
Czy ktoś z Was ma smycz przepinaną z RD rozmiar S? Do ilu kg mniej, więcej jest ten rozmiar?

Posted

[quote name='Nera-']Rogzy są fajne ale jakos mi sie niepodobaja jakby mialy byc na mojej psince :evil_lol:

mi się w ogóle nie podobały, a teraz to nałogowo je zamawiam

a ile FROG 20mm ma minimalnie na szerokość? a ile 15mm?

ja mam 15mm ona ma 25-40, 20mm ma 30-50

Posted

[quote name='Kasia&Rika']to jak mi przybędzie kiedyś trochę kasy to sie skusze:D ładnie się ta obroża prezentuje wśród twoch ;-)

hehe fajna jest, jakościowo troszkę lepsza niż hilton, tzn. taśma jes miększa ale i tak nie ma to jak rogz :loveu:

Czy ktoś z Was ma smycz przepinaną z RD rozmiar S? Do ilu kg mniej, więcej jest ten rozmiar?

kupuj, limitowany jest fajny, szkoda że smyczy nie ma do niego.

Co do Rd, to chyba nie do kg. a do cm jest rozważana rozmiarówka :evil_lol: Jak twój pies nie ciągnie zbytnio to jak najbardziej pasuje, ja cały czas na S jadę, co prawda nie RD ale rogza, ale to prawie to samo ;)

Posted

Nera- napisał(a):
Nie odpowiada mi kolorystyka :evil_lol:

Jak to? :crazyeye: Dla każdego psa (i właściciela :cool3:) coś się znajdzie :eviltong:.
Napisz co Cię mniej, więcej interesuję, a potem to my już doradzimy :diabloti:.

Posted

[quote name='Magda25']smallpati, myślałam że masz więcej obroży... to jeszcze nie jest z Tobą aż tak źle. :cool3:

no przecież mówię że mam mało ;)

5 pozbyłam się w tym miesiącu :diabloti: a 4 nie są na zdjęciu :eviltong:

:crazyeye::crazyeye: przecież są w każdym kolorze, na prawdę żaden ci się nie podoba?

Posted

RCookie napisał(a):
Czemu? ;)

Posted

RCookie napisał(a):
Jak to? :crazyeye: Dla każdego psa (i właściciela :cool3:) coś się znajdzie :eviltong:.

a nasza pomoc wcale nie będzie ukierunkowana na rogza, wcale :diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

RCookie napisał(a):

Poszukuję czegosc czerownego :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='smallpati']ŚLICZNY KOMPLET SMYCZ + OBROŻA "S-M" (486112223) - Aukcje internetowe Allegro

WYPRZEDAŻ SMYCZ RED DINGO S HIBISCUS RED (486942252) - Aukcje internetowe Allegro (do tego też są obroże)

A rogz ma czyste czerwone obroże bez wzorka i ma nową serie Viva rogz też czerwna :diabloti:

Red dingo mamy wlasnie ten zestaw zamiar zamowic na swieta od choinke :evil_lol: + wygrawerowana metalowa adresowka ;)

Moglabys podac linka do tej nowej seri? :evil_lol:

Posted

Toś ma taką, czerwoną obrożę z rogza:
Rogz obro�a HB 11 C - Red

i taką
Rogz obro�a HB 12 B - Butterfly

Z czerwonych są jeszcze takie (rozmiar M)
Rogz obro�a HB 12 A - Royal Sunrise
Rogz obro�a HB 12 P - Sport Red
Rogz obro�a HB 12 X - Bones On Red
Rogz obro�a HBC 12 BE - Viva Rogz

Pamięta ktoś kiedy miały przyjechać do Polski inne wzorki Red Dingo?
Myślałam nad kupnem czerwonych hibiskusów (nasze rogzowe sprzedałam :multi:), ale niezbyt opłaca mi się zamawianie samej obroży, to wzięłabym ze dwie :cool3:.

Na święta może kupię limitowanego rogza (i prawdopodobnie czarną smycz z odblaskową nitką), a na wiosnę może szelki sport red :p.

A czerwony komplet miał być ostatni :evil_lol:.

Posted

http://images34.fotosik.pl/408/7a4391368afa9f0a.jpg - Small, tu na tej frogowej obroży wisi taka adresówka. Czyżby ona była z allegro? Taka niebieska łapka? Możesz mi wysłać jej zdjęcie na gg albo PW? :razz: Głównie chodzi mi o to, żeby zobaczyć jaki ma kolor..

Gdzie są do jasnej ciasnej te obroże w bałwanki, co były w tamtym roku na allegro? :-(

Sama się sobie dziwię, że nie mam jeszcze jakiejś ładnej niebieskiej obroży (poza starą, wyblakłą Karlie i własnoręcznie robioną :eviltong:)

Posted

skaczą znów posty :angryy::angryy::angryy:

[quote name='Nera-']Coś czuje ze bakcyl obrożomani zaczyna we mnie wchodzic :diabloti::evil_lol::eviltong:
a mówiłam :diabloti:

psiulka
zdjęcia z zeszłego roku :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']No chyba się załamie... Rozmiar M, a długość od 35cm... :-(

i tylko dlatego jeszcze nie zamówiłam tej obroży :-(

Słuchajcie...czy ta obroża
[url=http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=2659]Rogz obro

co?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...