Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):yyy ja co chwilę coś zamawiam na święta :razz: (dziś też już zamówiłam coś dla Moli) I pomyśleć że nie lubiłam w ogóle rogzów :diabloti: a teraz moim życiowym celem jest zdobycie wszystkich obroży :evil_lol: Rogzy są fajne ale jakos mi sie niepodobaja jakby mialy byc na mojej psince :evil_lol:
Illusion Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nera- napisał(a):Rogzy są fajne ale jakos mi sie niepodobaja jakby mialy byc na mojej psince :evil_lol: Czemu? ;) Mam dziwną ochotę na zakup limitowanego rogza na święta :cool3:. Czy ktoś z Was ma smycz przepinaną z RD rozmiar S? Do ilu kg mniej, więcej jest ten rozmiar?
Kasia&Rika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a): ja mam 15mm ona ma 25-40, 20mm ma 30-50 to jak mi przybędzie kiedyś trochę kasy to sie skusze:D ładnie się ta obroża prezentuje wśród twoch ;-)
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Nera-']Rogzy są fajne ale jakos mi sie niepodobaja jakby mialy byc na mojej psince :evil_lol: mi się w ogóle nie podobały, a teraz to nałogowo je zamawiam a ile FROG 20mm ma minimalnie na szerokość? a ile 15mm? ja mam 15mm ona ma 25-40, 20mm ma 30-50
Migori Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 smallpati, myślałam że masz więcej obroży... to jeszcze nie jest z Tobą aż tak źle. :cool3:
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Kasia&Rika']to jak mi przybędzie kiedyś trochę kasy to sie skusze:D ładnie się ta obroża prezentuje wśród twoch ;-) hehe fajna jest, jakościowo troszkę lepsza niż hilton, tzn. taśma jes miększa ale i tak nie ma to jak rogz :loveu: Mam dziwną ochotę na zakup limitowanego rogza na święta :cool3:. Czy ktoś z Was ma smycz przepinaną z RD rozmiar S? Do ilu kg mniej, więcej jest ten rozmiar? kupuj, limitowany jest fajny, szkoda że smyczy nie ma do niego. Co do Rd, to chyba nie do kg. a do cm jest rozważana rozmiarówka :evil_lol: Jak twój pies nie ciągnie zbytnio to jak najbardziej pasuje, ja cały czas na S jadę, co prawda nie RD ale rogza, ale to prawie to samo ;)
Illusion Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nera- napisał(a):Nie odpowiada mi kolorystyka :evil_lol: Jak to? :crazyeye: Dla każdego psa (i właściciela :cool3:) coś się znajdzie :eviltong:. Napisz co Cię mniej, więcej interesuję, a potem to my już doradzimy :diabloti:.
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Magda25']smallpati, myślałam że masz więcej obroży... to jeszcze nie jest z Tobą aż tak źle. :cool3: no przecież mówię że mam mało ;) 5 pozbyłam się w tym miesiącu :diabloti: a 4 nie są na zdjęciu :eviltong: Nie odpowiada mi kolorystyka :evil_lol: :crazyeye::crazyeye: przecież są w każdym kolorze, na prawdę żaden ci się nie podoba?
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 RCookie napisał(a):Czemu? ;) Mam dziwną ochotę na zakup limitowanego rogza na święta :cool3:. Czy ktoś z Was ma smycz przepinaną z RD rozmiar S? Do ilu kg mniej, więcej jest ten rozmiar? Nie odpowiada mi kolorystyka :evil_lol:
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 RCookie napisał(a):Jak to? :crazyeye: Dla każdego psa (i właściciela :cool3:) coś się znajdzie :eviltong:. Napisz co Cię mniej, więcej interesuję, a potem to my już doradzimy :diabloti:. a nasza pomoc wcale nie będzie ukierunkowana na rogza, wcale :diabloti::diabloti::evil_lol:
Unbelievable Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 basia bonnie napisał(a):Nieeee, to Karilka ma nam załatwić dwie!!! :evil_lol:;) ja chcę czerwoną :diabloti:
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 RCookie napisał(a):Jak to? :crazyeye: Dla każdego psa (i właściciela :cool3:) coś się znajdzie :eviltong:. Napisz co Cię mniej, więcej interesuję, a potem to my już doradzimy :diabloti:. Poszukuję czegosc czerownego :diabloti::diabloti::diabloti:
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Nera-']Poszukuję czegosc czerownego :diabloti::diabloti::diabloti: ŚLICZNY KOMPLET SMYCZ + OBROŻA "S-M" (486112223) - Aukcje internetowe Allegro WYPRZEDAŻ SMYCZ RED DINGO S HIBISCUS RED (486942252) - Aukcje internetowe Allegro (do tego też są obroże) A rogz ma czyste czerwone obroże bez wzorka i ma nową serie Viva rogz też czerwna :diabloti: ŚLICZNA OBROŻA TRIXIE "RUN FUN" S-M (485573156) - Aukcje internetowe Allegro Muscat obroża+smycz Small czerwony od KARUSEK (491605361) - Aukcje internetowe Allegro RED DINGO -Obroża S - Czerwona - ODBLASKOWA (471355038) - Aukcje internetowe Allegro
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Moglabys podac linka do tej nowej seri? :evil_lol:Rogz obroża HB 12 BE - Viva Rogz takie coś
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='smallpati']ŚLICZNY KOMPLET SMYCZ + OBROŻA "S-M" (486112223) - Aukcje internetowe Allegro WYPRZEDAŻ SMYCZ RED DINGO S HIBISCUS RED (486942252) - Aukcje internetowe Allegro (do tego też są obroże) A rogz ma czyste czerwone obroże bez wzorka i ma nową serie Viva rogz też czerwna :diabloti: Red dingo mamy wlasnie ten zestaw zamiar zamowic na swieta od choinke :evil_lol: + wygrawerowana metalowa adresowka ;) Moglabys podac linka do tej nowej seri? :evil_lol:
Illusion Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Toś ma taką, czerwoną obrożę z rogza: Rogz obro�a HB 11 C - Red i taką Rogz obro�a HB 12 B - Butterfly Z czerwonych są jeszcze takie (rozmiar M) Rogz obro�a HB 12 A - Royal Sunrise Rogz obro�a HB 12 P - Sport Red Rogz obro�a HB 12 X - Bones On Red Rogz obro�a HBC 12 BE - Viva Rogz Pamięta ktoś kiedy miały przyjechać do Polski inne wzorki Red Dingo? Myślałam nad kupnem czerwonych hibiskusów (nasze rogzowe sprzedałam :multi:), ale niezbyt opłaca mi się zamawianie samej obroży, to wzięłabym ze dwie :cool3:. Na święta może kupię limitowanego rogza (i prawdopodobnie czarną smycz z odblaskową nitką), a na wiosnę może szelki sport red :p. A czerwony komplet miał być ostatni :evil_lol:.
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 zaraz znajdę zdjęcia ID ;) A tu sa misie polarne Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
psiulka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 http://images34.fotosik.pl/408/7a4391368afa9f0a.jpg - Small, tu na tej frogowej obroży wisi taka adresówka. Czyżby ona była z allegro? Taka niebieska łapka? Możesz mi wysłać jej zdjęcie na gg albo PW? :razz: Głównie chodzi mi o to, żeby zobaczyć jaki ma kolor.. Gdzie są do jasnej ciasnej te obroże w bałwanki, co były w tamtym roku na allegro? :-( Sama się sobie dziwię, że nie mam jeszcze jakiejś ładnej niebieskiej obroży (poza starą, wyblakłą Karlie i własnoręcznie robioną :eviltong:)
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 skaczą znów posty :angryy::angryy::angryy: [quote name='Nera-']Coś czuje ze bakcyl obrożomani zaczyna we mnie wchodzic :diabloti::evil_lol::eviltong: a mówiłam :diabloti: psiulka zdjęcia z zeszłego roku :evil_lol:
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='psiulka']No chyba się załamie... Rozmiar M, a długość od 35cm... :-( i tylko dlatego jeszcze nie zamówiłam tej obroży :-( Słuchajcie...czy ta obroża [url=http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=2659]Rogz obro co?
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Coś czuje ze bakcyl obrożomani zaczyna we mnie wchodzic :diabloti::evil_lol::eviltong:
Rinuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Słuchajcie...czy ta obroża Rogz obro?a HBC 02 BE - Viva Rogz jest taka sama jak ta obroża? Rogz obro?a HBC 12 BE - Viva Rogz niby jest napisane, że zaciskowa ale nie jeste pewna... i czy planet rogz mają zaciskowe?
Rinuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='smallpati']i co? post mi się zepsuł :mad:
psiulka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='smallpati']zaraz znajdę zdjęcia ID ;) A tu sa misie polarne Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro No chyba się załamie... Rozmiar M, a długość od 35cm... :-(
Recommended Posts