gops Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 moj pudel ma w klacie 49 i tez ledwo wchodzi w Mke rogza a Lka za wielka ;) a w szyi ma 31 i Mka na zacisku jest zaduza a Mka na zatrzask na maxa powiekszona ;)
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mam nie wymiarowego psa :razz: tzn z obrożami problemu nie mam (z rogziem :diabloti:) bo M są idealne, ale już z obrożami RD mam problem, bo S za wąska a M za duża :roll:
Lupine Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Witam, dla małych psów Lupine oferuje zmniejszoną wersje kolorów Puppy Love i Dapper Dog. W Polsce dostępne będą w styczniu. Pozdrawiam. lupine.pl
Tilia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Small, ja mam M szelki Rogza zapinane od góry dla Szczoty, mogę Ci zmierzyć w domu- który pasek Cię interesuje? Ja jestem bardzo zadowolona i chcę smyczkę do kompletu :) mam zdjęcie tylko coś mi fotosik nie chce działać a wczoraj kupiłam smyczkę czarną L z nitką odblaskową- bardzo wygodna i wytrzymała :evil_lol: oraz obróżkę buraczkową z lekkich i miękkich :loveu:
Karilka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Też mam nie wymiarowego psa. Ma 53cm w klatce :shake:. M za małe L za duże... No i chodzi w obroży lub w skórzanych. [CENTER]Już nie długo będzie Wielka Szelkowa wyprzedaż na bazarku!!!:multi: Woza i w stylu Wozy! (skóra + ćwieki) Rozmiary do bodajże 65cm, Kolory od zielonego, przez czerwony do czarnego;) [/CENTER]
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Karilka napisał(a):Też mam nie wymiarowego psa. Ma 53cm w klatce :shake:. M za małe L za duże... No i chodzi w obroży lub w skórzanych. Już nie długo będzie Wielka Szelkowa wyprzedaż na bazarku!!!:multi: Woza i w stylu Wozy! (skóra + ćwieki) Rozmiary do bodajże 65cm, Kolory od zielonego, przez czerwony do czarnego;) Kiedy ta wyprzedaz :cool3::cool3::cool3:?
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 właśnie zamówiłam szelki samochodowe, bo mnie dziś oświeciło że jazda bez zabezpieczania może być dla psa niebezpieczna, tylko czemu tak późno na to wpadłam:flaming: Po za tym to w KOŃCU !! będę miała smycz czarną rogza :loveu: zamówiłam i już wysłali, czekam aż dojdzie tylko :multi::multi:
Cavy Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 small - mogłabyś pokazać wszystkie swoje obroże? :razz:
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cavy napisał(a):small - mogłabyś pokazać wszystkie swoje obroże? :razz: ale ja mam mało obroży :diabloti:
basia bonnie Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Karilka napisał(a): Już nie długo będzie Wielka Szelkowa wyprzedaż na bazarku!!!:multi: Woza i w stylu Wozy! (skóra + ćwieki) Rozmiary do bodajże 65cm, Kolory od zielonego, przez czerwony do czarnego;) kiedy? kiedy? :loveu: czyli rozumiem,że coś w takich małych chomikowych rozmiarach tez?!:multi::loveu:
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):ale ja mam mało obroży :diabloti: Pokaz wszystko co masz- jestesmy z Cavy ciekawskie :diabloti:
Cavy Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Pewnie, tylko 42 :eviltong: No pokaż, w paru zdjęciach nawet ;)
diabelkowa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Karilka ............................ ja chce skorzane cwiekowane szele ale takie szeeerokie :P pewno nie masz... tylko ja bym potrzebowala tak do 70... lubie miec duzo luzu ;) chociaz 65 na upartego tez moze byc ;)
Unbelievable Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 basia bonnie napisał(a):kiedy? kiedy? :loveu: czyli rozumiem,że coś w takich małych chomikowych rozmiarach tez?!:multi::loveu: ja mam być pierwsza :placz: bo nie mam takiej :placz::placz: :diabloti:
Kasia&Rika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Własnie, Small pokaż ... ja już prosiłam, to może ogółu posłuchasz
basia bonnie Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam być pierwsza :placz: bo nie mam takiej :placz::placz: :diabloti: Nieeee, to Karilka ma nam załatwić dwie!!! :evil_lol:;)
Kasia&Rika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 co to za obroża ta niebieska w kwiatki zółto i białe?
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Z twoich obrozek podoba mi sie: rogz krowi, hilton kwiecisty, ten rogz w lapki fioletowy poprostu cudowny:loveu::loveu::loveu:
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 to macie cześć obroży, ale wszystkie rogzy tu są (no oprócz tych dwóch które są w drodze :diabloti:) reszty mi się nie chce fotografować :eviltong: mówiłam że mam mało :razz:
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 smallpati napisał(a):frog ;) . idą do mnie jeszcze 2 rogzy, planet rogz i paint paw (o ile dobrze pamiętam, bo nigdy nie wiem co zamówiłam :evil_lol: dopóki nie dojdzie) No no no widze zakupy na swieta juz zrobione :evil_lol: My planujemy red dingo na swieta zestawik ;)
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Kasia&Rika napisał(a):co to za obroża ta niebieska w kwiatki zółto i białe? frog ;) . idą do mnie jeszcze 2 rogzy, planet rogz i paint paw (o ile dobrze pamiętam, bo nigdy nie wiem co zamówiłam :evil_lol: dopóki nie dojdzie)
NightQueen Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nera- napisał(a):No no no widze zakupy na swieta juz zrobione :evil_lol: My planujemy red dingo na swieta zestawik ;) yyy ja co chwilę coś zamawiam na święta :razz: (dziś też już zamówiłam coś dla Moli) I pomyśleć że nie lubiłam w ogóle rogzów :diabloti: a teraz moim życiowym celem jest zdobycie wszystkich obroży :evil_lol:
Kasia&Rika Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a ile FROG 20mm ma minimalnie na szerokość? a ile 15mm?
Recommended Posts