Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

moj pudel ma w klacie 49 i tez ledwo wchodzi w Mke rogza a Lka za wielka ;)
a w szyi ma 31 i Mka na zacisku jest zaduza a Mka na zatrzask na maxa powiekszona ;)

Posted

Witam,
dla małych psów Lupine oferuje zmniejszoną wersje kolorów Puppy Love i Dapper Dog.
W Polsce dostępne będą w styczniu.

Pozdrawiam.
lupine.pl

Posted

Small, ja mam M szelki Rogza zapinane od góry dla Szczoty, mogę Ci zmierzyć w domu- który pasek Cię interesuje? Ja jestem bardzo zadowolona i chcę smyczkę do kompletu :)
mam zdjęcie tylko coś mi fotosik nie chce działać

a wczoraj kupiłam smyczkę czarną L z nitką odblaskową- bardzo wygodna i wytrzymała :evil_lol: oraz obróżkę buraczkową z lekkich i miękkich :loveu:

Posted

Też mam nie wymiarowego psa. Ma 53cm w klatce :shake:.
M za małe L za duże... No i chodzi w obroży lub w skórzanych.

[CENTER]Już nie długo będzie Wielka Szelkowa wyprzedaż na bazarku!!!:multi:
Woza i w stylu Wozy!
(skóra + ćwieki)
Rozmiary do bodajże 65cm,
Kolory od zielonego, przez czerwony do czarnego;)
[/CENTER]

Posted

Karilka napisał(a):
Też mam nie wymiarowego psa. Ma 53cm w klatce :shake:.
M za małe L za duże... No i chodzi w obroży lub w skórzanych.

Już nie długo będzie Wielka Szelkowa wyprzedaż na bazarku!!!:multi:
Woza i w stylu Wozy!
(skóra + ćwieki)

Kiedy ta wyprzedaz :cool3::cool3::cool3:?

Posted

właśnie zamówiłam szelki samochodowe, bo mnie dziś oświeciło że jazda bez zabezpieczania może być dla psa niebezpieczna, tylko czemu tak późno na to wpadłam:flaming:

Po za tym to w KOŃCU !! będę miała smycz czarną rogza :loveu: zamówiłam i już wysłali, czekam aż dojdzie tylko :multi::multi:

Posted

Karilka napisał(a):

Już nie długo będzie Wielka Szelkowa wyprzedaż na bazarku!!!:multi:
Woza i w stylu Wozy!
(skóra + ćwieki)

kiedy? kiedy? :loveu: czyli rozumiem,że coś w takich małych chomikowych rozmiarach tez?!:multi::loveu:

Posted

Karilka ............................ ja chce skorzane cwiekowane szele ale takie szeeerokie :P pewno nie masz... tylko ja bym potrzebowala tak do 70... lubie miec duzo luzu ;) chociaz 65 na upartego tez moze byc ;)

Posted

basia bonnie napisał(a):
kiedy? kiedy? :loveu: czyli rozumiem,że coś w takich małych chomikowych rozmiarach tez?!:multi::loveu:

ja mam być pierwsza :placz: bo nie mam takiej :placz::placz: :diabloti:

Posted

to macie cześć obroży, ale wszystkie rogzy tu są (no oprócz tych dwóch które są w drodze :diabloti:) reszty mi się nie chce fotografować :eviltong:

mówiłam że mam mało :razz:

Posted

smallpati napisał(a):
frog ;) .

idą do mnie jeszcze 2 rogzy, planet rogz i paint paw (o ile dobrze pamiętam, bo nigdy nie wiem co zamówiłam :evil_lol: dopóki nie dojdzie)

No no no widze zakupy na swieta juz zrobione :evil_lol: My planujemy red dingo na swieta zestawik ;)

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
co to za obroża ta niebieska w kwiatki zółto i białe?

frog ;) .

idą do mnie jeszcze 2 rogzy, planet rogz i paint paw (o ile dobrze pamiętam, bo nigdy nie wiem co zamówiłam :evil_lol: dopóki nie dojdzie)

Posted

Nera- napisał(a):
No no no widze zakupy na swieta juz zrobione :evil_lol: My planujemy red dingo na swieta zestawik ;)

yyy ja co chwilę coś zamawiam na święta :razz: (dziś też już zamówiłam coś dla Moli)

I pomyśleć że nie lubiłam w ogóle rogzów :diabloti: a teraz moim życiowym celem jest zdobycie wszystkich obroży :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...