Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber napisał(a):
No co ty!!! to dlaczego ja o tym nic nie wiem?????????? przecież był wzorek i nic nie było na ten temat napisane, ze w zamian za ten wzorek jest inny :( jak to możliwe :(

Może po prostu sklep zamieścił błędne zdjęcie.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no to nie źle :( ale trudno się mówi, po nowym roku kupie nową smycz. Dzięki, ze napisaliście, bo bym zamówiła 2 raz i znowu bym nie wiedziała o co kaman.

Posted

Cerber, potrafimy czytać, ale przecież nikt nie pisał, że źle skompletowałaś sobie akcesoria, tylko że fioletowa obroża niezbyt komponuje się z tą smyczą. Dla mnie to strata pieniędzy, żeby sobie zostawiać taką smycz, która mi do niczego nie pasuje i której nie zamawiałam(chociaż wychodzi na to, że ją zamówiłaś przez przypadek, bo floral jest tylko w Lkach - yhm, ktoś coś mówił o czytaniu ze zrozumieniem? :eviltong: ).
A z tym daltonizmem, nie pisałam o konkretnych połączeniach(czyli np. odcień fioletu inny, to już jest be), poza tym słowo nie zostało użyte w celu prowokacji czy obrazy, a na końcu zdania pojawiła się stosowna emotikona.
Ludzie, trochę dystansu do wirtualnych napisów, a zwłaszcza do czyjegoś zdania :roll:

Posted

vpassione napisał(a):
(chociaż wychodzi na to, że ją zamówiłaś przez przypadek, bo floral jest tylko w Lkach - yhm, ktoś coś mówił o czytaniu ze zrozumieniem? :eviltong: ).

nigdzie nie było napisane, ze zamiast fioletowej obroży dają czerwoną, bo tego rozmiaru w ,,moim'' kolorze nie ma. Ja nie śledzę codziennie i na bieżąco rogza i nie wiem co jest na rynku a co nie, i do tego na stronie, z której zamawiałam smycze był wyraźnie pokazany kolor (napisałam kolor, a chodziło mi o wzór) ten, który ja chciałam mieć - dlatego zamówiłam, ot co.
No ale dostałam odpowiedź, więc dzięki, wiem, ze muszę (raczej nie muszę, ale chcę) kupić nową smycz.

Posted

Cerber napisał(a):

No ale dostałam odpowiedź, więc dzięki, wiem, ze muszę (raczej nie muszę, ale chcę) kupić nową smycz.

Możesz też powykłócać się ze sklepem, że dają zdjęcia nieadekwatne do możliwości zamówienia..

Posted

akurat fiolet z czerwonym mi sie nie podoba ;)

otworzyl mi sie klips w rogzie na spacerze.. oj cos nie tak zaczyna byc z ta firma :roll:

Posted

Słuchajcie potrzebuję waszej pomocy. Potrzebuję czarną, parcianą gładką smycz która bedzie pasowała do wszystkich moich obróżek bez kompletu.

Znacie coś godnego polecenia?
Chciałabym, żeby smyczka miała co najmniej 2m.
Help bo oszaleję z tymi pstrokatymi smyczami, nie pasującymi do obroży :placz:

Posted

wystarczy isc do zoologa w kazdym sa jakies zwykle parciane, czarne, ja kupilam za 13zl przepinana 2cm dlugosc 210cm bardzo fajna miekka i wytrzymala tasma

a Luiza chyba z telezoo zamawiala, ale tam sa chyba dobre kolory? chyba ze zmienili teraz??

Posted

Magda25 napisał(a):
Słuchajcie potrzebuję waszej pomocy. Potrzebuję czarną, parcianą gładką smycz która bedzie pasowała do wszystkich moich obróżek bez kompletu.

Znacie coś godnego polecenia?
Chciałabym, żeby smyczka miała co najmniej 2m.
Help bo oszaleję z tymi pstrokatymi smyczami, nie pasującymi do obroży :placz:

albo kup czarna smycz rogza Lke ;)

Posted

Justa napisał(a):
Możesz też powykłócać się ze sklepem, że dają zdjęcia nieadekwatne do możliwości zamówienia..

no i chyba tak będę musiała zrobić...

gops napisał(a):
akurat fiolet z czerwonym mi sie nie podoba ;)

dzięki za wypowiedź ;) tego głównie oczekiwałam :p

Marta_Ares napisał(a):

a Luiza chyba z telezoo zamawiala, ale tam sa chyba dobre kolory? chyba ze zmienili teraz??

teoretycznie, ale tylko teoretycznie kolor jest inny na obrazku (bo mogłam zinterpretować to tak, że pomyślałam, że im kolor wyblakł:jumpie::lol!:, lub wstawili ze zmienionym kolorem obrazek i już im sie nie chciało go zmieniać - i tak właśnie to zinterpretowałam), ale też nie czerwony tylko różowy, a wzór ciągle jest ten, który chciałam, więc jeśli ja powiedzmy (przykładowo) chciałam sobie kupić ten wzór w kolorze różowym (bo powiedzmy myślałam, ze różowy kolor tego wzoru jest, tym bardziej, ze jest na zdjęciu) to nawet po przysłaniu mi paczki powinnam dostać różowy flower czy jak ten wzór się nazywa, a nie czerwoną smycz z motylkami i pieskami, czyż nie tak? tak na logikę...

Posted

jesli to oni sie pomylili to ja na twoim miejscu odeslalabym im to i chciala zwrot kasy lub zeby wyslali to co bylo na obrazku ;)

albo wystaw ja na allegro i Ci sie kasa zwroci i kupisz Lke tego wzorku co masz obroze ;) na wszelki wypadek zanim zamowisz to sie nas spytaj czy to napewno to;)

Posted

Cerber się przejmujesz, moja suka chodzi w np. rogzette i choc femine i też żyje :evil_lol: albo w limitowanym fioletowym rogzu i rozgette, dopiero teraz zamówiłam czarną uniwersalną smycz ;) wg. mnie lepiej do fioletu pasuje rogzette niż butterfly

Posted

gops napisał(a):
jesli to oni sie pomylili to ja na twoim miejscu odeslalabym im to i chciala zwrot kasy lub zeby wyslali to co bylo na obrazku ;)

albo wystaw ja na allegro i Ci sie kasa zwroci i kupisz Lke tego wzorku co masz obroze ;) na wszelki wypadek zanim zamowisz to sie nas spytaj czy to napewno to;)

no właśnie sęk w tym, ze z tego co słyszę to nie ma tego co jest na obrazku :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

wiem, ze (jak wy to mówicie) strata kasy, ale myślę, ze zostawię tą smycz jednak, mam kilka czerwonych obróżek do których ta smycz będzie pasowała, i mogę ją brać na treningi.
Co do kolejnego zamawiania, na pewno nie obędę sie bez zapytania, ot co, bo już nie chcę kupowac ,,w ciemno''

Posted

Cerber napisał(a):
no właśnie sęk w tym, ze z tego co słyszę to nie ma tego co jest na obrazku :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

wiem, ze (jak wy to mówicie) strata kasy, ale myślę, ze zostawię tą smycz jednak, mam kilka czerwonych obróżek do których ta smycz będzie pasowała, i mogę ją brać na treningi.
Co do kolejnego zamawiania, na pewno nie obędę sie bez zapytania, ot co, bo już nie chcę kupowac ,,w ciemno''

no i dobrze najwzniejsze ze w szafie nie bedzie lezec bo to by bylo bez sensu ;)

Posted

acha, czyli ten różowy co ja mam. Tak teraz myślę i zastanawiam się czy rzeczywiście zanim złożyłam zamówienie nie lepiej było pomyśleć i zamówić 2 czarne smycze rogza i nie byłoby problemu. No ale dobra jest jak jest na razie...

Posted

<lol> modelka właśnie śpi, odpoczywa przed zawodami :P:P:P:P:P:P poza tym to nie takie proste jest samemu trzymać smycz i robić zdjęcia :P:P:P:P przy tak energicznym gówniorzu :P:P:P
Ale zaraz zrobię chyba dym i będzie koniec spania :P:P:P

Posted

dobra to tak się komplet prezentuje na mojej suczy, co sądzicie?? osobiście mi się podoba (może dlatego, ze przez całe życie Cer nosił zawsze czerwone rzeczy a tu nagle różowy kolor na rudym psie ).
Może to ładnie nie wyglądać bo suka zaczyna mi się futrzyć i coraz mniej obroże na niej widać, próbowałam zakryć sierść obrożą, ale coś nie pykało :P

http://images32.fotosik.pl/403/bd1ba6fd6c9c7358.jpg

Posted

Mam pytanie- jaka obroża jest najbardziej wytrzymała na zwariowanego szczeniaka :eviltong:? Hilton już został rozerwany (poszło zapinanie w ciągu bodajże minuty :evil_lol:) i poszukuje czegoś dobrego. Myślałam nad rogzem jednak nie wiem czy w małych rozmiarach również jest ten zatrzask żeby się nie odpinało?

Posted

Nera- napisał(a):
Mam pytanie- jaka obroża jest najbardziej wytrzymała na zwariowanego szczeniaka :eviltong:? Hilton już został rozerwany (poszło zapinanie w ciągu bodajże minuty :evil_lol:) i poszukuje czegoś dobrego. Myślałam nad rogzem jednak nie wiem czy w małych rozmiarach również jest ten zatrzask żeby się nie odpinało?

rogz dostosowany do wielkosci psa nie powinien sie odpinac ;)
szeroki i wytrzymaly jest tez manmat ale dla szczeiaka to razej nie bardzo ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...