Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

smallpati napisał(a):
powiedział to Olek którego pies chodzi w fiolecie :diabloti:

Swoją drogą mój też chodzi w fioletowej obroży w zielone jaszczurki :eviltong: i dochodzi do tego jeszcze czerwona smycz. Wiec nie jest sam! :lol:

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mołdi mój pies też ma jaszczury:P Ale im chodzi o wzorek Flower:diabloti: jest fioletowo-różowy w kwiatki:lol:Męski baaardzo.Ale bynajmniej widać że Czarkowi niczego (prócz jąder) nie brakuje:lol:

Posted

olekg89 napisał(a):
Ale im chodzi o wzorek Flower:diabloti: jest fioletowo-różowy w kwiatki

aaa już rozumiem :-) mi sie zaczynają coraz bardziej podobać te militarne Rozga :cool3:. Pies na służbie... nieoficjalnej :lol:.

Posted

Mołdi napisał(a):
aaa już rozumiem :-) mi sie zaczynają coraz bardziej podobać te militarne Rozga :cool3:. Pies na służbie... nieoficjalnej :lol:.

Jaki to jest militarny rogz?

Posted

Magda25 napisał(a):

Mam do was pytanie...czy czarna skóra pasuje do rozgowej buraczkowej smyczy z serii miękkie i lekkie?

wg. mnie skóra d taśmy do tego buraczanej nie pasuje w ogóle

Posted

A czy to takie ważne czy pasuje?:roll:
Ja używam kolorowych rogzów ,kolczatek,dławików i zawsze smyczy oczojebnie niebieskiej z taśmy ,albo linkowych smyczy czarno-żółtej i czarno-niebieskiej.I jakoś żyje.
Siebie staram się ubierać z gustem ,ale psa hmm.Psie rzeczy mają być funkcjonalne i ładne ,ale pasować do siebie moim zdaniem nie muszą.

Posted

mój pies wyglądem reprezentuje mnie :eviltong:

Ona pytała czy pasuje a nie czy będzie wygodnie, po za tym na rynku jest tyle akcesoriów dla psów że można dobrać coś ładnego i praktycznego

Posted

Magda25 napisał(a):
Dzięki Chefrenek

Mam do was pytanie...czy czarna skóra pasuje do rozgowej buraczkowej smyczy z serii miękkie i lekkie?

czarny kolor pasuje do wszystkiego :lol:
moje psy mają różnokolorowe obroże , ale smycze tylko czarne ;)
więc odwrotnie , nie widzę przeszkód.

Posted

Magda25 napisał(a):
Jaki to jest militarny rogz?

oba są ok dlatego napisałem ogólnie militarny. Natomiast głównie chodziło mi nie o ten lotniczy tylko ten drugi związany z piechotą ;). Widziałem też kiedyś ogólnodostępne szelki dla psów z napisem policja itp.

Na czarnych psach podobają mi się czarne obroże z czerwonymi wstawkami. Tak jak olek mam "sprzęt" w różnych kolorach, liczy się przede wszystkim jakość, ale nie kupuje byle jak, zawsze wybieram jakiś który mi wpadnie w oko np. w to => ;) :lol:.

Posted

[quote name='olekg89']Ha:diabloti:Doszły moje rogzy :diabloti:i breloczek takie amerykancki:loveu:
poka :cool3: ale pewnie i tak nie zobaczę bo wstawisz w jakimś wiejskim imageshachku :evil_lol::evil_lol:

Posted

Sie postaraj :)

Co do skóry i taśmy... eh no nie podoba mi sie jednak taki zestaw. Musiałabym kupić skórzaną smycz... a znając moją Borę i jej durne pomysły to długo taka skórkowa smycz nie pożyje :shake:

Posted

moje tez doszly :razz:
zdjecia wieczorem ;)

coraz bardziej denerwuje mnie ten rogz tym razem doszly obrozki niby Mki a mam rozszerzone na maxa i akurat sa na mojego dobre...moj pies ma 30 w szyi a rogz niby do 40....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...