Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chce kupisc mojemu Ardziowi na mikolajki obroze i smyczke i mam dylemat moze wy mi pomozecie otoz zastanawiam sie nad tym Obroża zaciskowa XL miękka (HBC27) - DrPets.pl - zoologiczny sklep internetowy) w kolorze J i nad tym Obroża zaciskowa XL z ozdobną naszywką (HBC02) - DrPets.pl - zoologiczny sklep internetowy) w kolorze H,S i X.Doradzcie ktory kolorek bedzie najbardziej pasowal do mojego psa? Ja nie potrafie sie zdecydowac :oops:.

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kurcze te jaszczury jakos mnie nie przekonuja no i o tej porze roku to i chyba troszke za jasny kolor no bo chlapki,blotka i te sprawy.

Posted

Tilia napisał(a):
nie zamawiałam
zaczęłam zamawiać, ale okazało się, że nie ma czerwonych obróżek, a tylko takie chciałam- wiec w końcu nie zamówiłam nic...

Dziękuję bardzo :p
zniknął mój post?Kara kupujesz coś z Pozku?

Posted

Rinuś napisał(a):
Dziękuję bardzo :p
zniknął mój post?Kara kupujesz coś z Pozku?

Tak, dlatego modela jednego biorę ze sobą:evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
Iss, a do czego Ci ten łańcuch?
do szkolenia, na wystawy?

hihi nie łańcusz tylko łańcuszek :) taki półzaciskowy. Podobają mi się duże psy w łańcuszkach i chcę taki kupić mojej labradorce, dlatego proszę o radę. Może ma ktoś sprawdzone jakieś? będę wdzięczna za rady.

Posted

do lupine póki co sie nie przekonałam, bo taśma jest dość twarda. :roll:

Mam zielonego hiltona w kwiaty w sumie, to może będzie pasował :p ale i tak mam ochotę coś zamówic

gdzie można znaleźć nowe planet rogz, albo vive 16mm ale nie zacisk?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...