joanika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Obroża którą niedawno wygrałam na bazarku.:loveu:
gops Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no wlasnie ona jest rozowa :diabloti: a mowili ze to fiolet :razz: pokaz na modelce ;)
joanika Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Na modelce mało co widac bo zarośnięta, zdjęcie jej wczoraj robiłam w kubraczku:razz: i obróżka się załapała wejdz na naszą galerie :cool1:
Rinuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 A co myślicie o tych? http://piesmysliwski.pl/go/_category/?idc=%225_6%22 http://piesmysliwski.pl/go/_info/?id=867 http://piesmysliwski.pl/go/_info/?id=865
Tilia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Rinuś mam wrażenie że obroże Ami-Play w tym sklepie są wyjątkowo drogie. W sklepie swiatzoo.pl znalazłam te jednolite po 16,15 (też mi się podobają, niestety nie mieli czerwonej, a taką chciałam), a tu taka sama kosztuje 27 zł. Czy ktoś ma "lekkie i miękkie" z Rogza?? interesuje mnie czy one zawsze tak tracą kolor, czy akurat komplet który oglądałam był jakiś felerny.
Lupine Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 RCookie napisał(a):Megi ładnie będzie w czerwonym :loveu:. Ciekawe kiedy lupine wypuści nowy wzorek :cool3:. W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras. Pozdrawiam.
Madzik93 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lupine napisał(a):W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras. Pozdrawiam. A wiadomo jak bedą mniej wiecej wyglądały?
Lupine Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tego nie wiemy aż do dnia otrzymania wiadomości od producenta. Pozdrawiam :-)
Illusion Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lupine napisał(a):W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras. Pozdrawiam. Dziękuję za odpowiedź ;). Bardzo mnie to cieszy, bo swojej psicy kupuję obrożę lupine dla średniaków :multi:.
Cambel&Megi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 RCookie napisał(a):Megi ładnie będzie w czerwonym :loveu:. Ciekawe kiedy lupine wypuści nowy wzorek :cool3:. No i jest, całkiem ładnie! :) właśnie doszły szelki... :razz: będę próbować zrobić zdjęcie, chociaż nie wiem, czy coś z tego wyjdzie.
Rinuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Tilia napisał(a):Rinuś mam wrażenie że obroże Ami-Play w tym sklepie są wyjątkowo drogie. W sklepie swiatzoo.pl znalazłam te jednolite po 16,15 (też mi się podobają, niestety nie mieli czerwonej, a taką chciałam), a tu taka sama kosztuje 27 zł. Masz racje :crazyeye: faktycznie przebitka niesamowita :crazyeye: Tylko szkoda, że Ami-Play takie małe rozmiary obróżek robi... Zastanawiam się nad halti od nich... Swiatzoo :: AMI PLAY HALTER NX4 GOLDEN RETRIVER, LABRADOR Mamie będzie łatwiej jak będzie z nim wychodzić.... Edit: Tilia zamawiałaś kiedyś z tego światzoo.pl ? bo mają niskie ceny i zrobiłabym u nich zakupy...ale czy są godni polecenia?
Cambel&Megi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Przepraszam za jakość, zdjęcie z komórki :lol:
diabelkowa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 fajna to ma Megi figure ;p a nie jest ten pasek przedni za luzny ?
Cambel&Megi Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 diabelkowa napisał(a):fajna to ma Megi figure ;p a nie jest ten pasek przedni za luzny ? miło to czytać..:lol: właśnie kończymy kurację odchudzającą - Meg udało się zrzucić całe 80dkg :evil_lol: hmm sama nie wiem, wydają mi się ok...;p chociaz moze faktycznie trochę zwężę.
Migori Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Skróciłabym odrobinę paski na barkach. Ale psina ma linię. Pozazdrościć.
MickeyM Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Lupine napisał(a):W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras. Pozdrawiam. :multi::multi::multi::multi:
psiulka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ładnie Megowej w tych szelach. ;) Teraz już jakoś lepiej wyglądają.
Alusia Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Kupiłam świetne granatowe szelki z obrożą za ten komplet zapłaciłam 30zł są bardzo wygodne i wytrzymałe potem wstawie fotki jasno granotowy kolor - rudy pies ;););):multi::lol:
Unbelievable Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Rinuś napisał(a):wow, ale się dowiedziałam...:roll: ja też, jestem pełna wiedzy:cool3::diabloti:
Tilia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Rinuś napisał(a): Edit: Tilia zamawiałaś kiedyś z tego światzoo.pl ? bo mają niskie ceny i zrobiłabym u nich zakupy...ale czy są godni polecenia? nie zamawiałam zaczęłam zamawiać, ale okazało się, że nie ma czerwonych obróżek, a tylko takie chciałam- wiec w końcu nie zamówiłam nic...
Recommended Posts