Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Na modelce mało co widac bo zarośnięta, zdjęcie jej wczoraj robiłam w kubraczku:razz: i obróżka się załapała wejdz na naszą galerie :cool1:

Posted

Rinuś mam wrażenie że obroże Ami-Play w tym sklepie są wyjątkowo drogie. W sklepie swiatzoo.pl znalazłam te jednolite po 16,15 (też mi się podobają, niestety nie mieli czerwonej, a taką chciałam), a tu taka sama kosztuje 27 zł.

Czy ktoś ma "lekkie i miękkie" z Rogza?? interesuje mnie czy one zawsze tak tracą kolor, czy akurat komplet który oglądałam był jakiś felerny.

Posted

RCookie napisał(a):
Megi ładnie będzie w czerwonym :loveu:.
Ciekawe kiedy lupine wypuści nowy wzorek :cool3:.

W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras.
Pozdrawiam.

Posted

Lupine napisał(a):
W tym roku niestety nie będzie już nowych wzorków. W styczniu pojawią się dwa nowe dla małych ras.
Pozdrawiam.

A wiadomo jak bedą mniej wiecej wyglądały?

Posted

Lupine napisał(a):
Pozdrawiam.

Dziękuję za odpowiedź ;).
Bardzo mnie to cieszy, bo swojej psicy kupuję obrożę lupine dla średniaków :multi:.

Posted

RCookie napisał(a):
Megi ładnie będzie w czerwonym :loveu:.
Ciekawe kiedy lupine wypuści nowy wzorek :cool3:.

No i jest, całkiem ładnie! :)
właśnie doszły szelki... :razz: będę próbować zrobić zdjęcie, chociaż nie wiem, czy coś z tego wyjdzie.

Posted

Tilia napisał(a):
Rinuś mam wrażenie że obroże Ami-Play w tym sklepie są wyjątkowo drogie. W sklepie swiatzoo.pl znalazłam te jednolite po 16,15 (też mi się podobają, niestety nie mieli czerwonej, a taką chciałam), a tu taka sama kosztuje 27 zł.

Masz racje :crazyeye: faktycznie przebitka niesamowita :crazyeye:
Tylko szkoda, że Ami-Play takie małe rozmiary obróżek robi...

Zastanawiam się nad halti od nich...
Swiatzoo :: AMI PLAY HALTER NX4 GOLDEN RETRIVER, LABRADOR

Mamie będzie łatwiej jak będzie z nim wychodzić....

Edit: Tilia zamawiałaś kiedyś z tego światzoo.pl ? bo mają niskie ceny i zrobiłabym u nich zakupy...ale czy są godni polecenia?

Posted

diabelkowa napisał(a):
fajna to ma Megi figure ;p a nie jest ten pasek przedni za luzny ?

miło to czytać..:lol: właśnie kończymy kurację odchudzającą - Meg udało się zrzucić całe 80dkg :evil_lol:

hmm sama nie wiem, wydają mi się ok...;p chociaz moze faktycznie trochę zwężę.

Posted

Lupine napisał(a):
Pozdrawiam.

:multi::multi::multi::multi:

Posted

Kupiłam świetne granatowe szelki z obrożą za ten komplet zapłaciłam 30zł
są bardzo wygodne i wytrzymałe potem wstawie fotki

jasno granotowy kolor - rudy pies ;););):multi::lol:

Posted

Rinuś napisał(a):

Edit: Tilia zamawiałaś kiedyś z tego światzoo.pl ? bo mają niskie ceny i zrobiłabym u nich zakupy...ale czy są godni polecenia?

nie zamawiałam
zaczęłam zamawiać, ale okazało się, że nie ma czerwonych obróżek, a tylko takie chciałam- wiec w końcu nie zamówiłam nic...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...