Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bo Marta ta jest najśliczniejsza *.*
Dziewczyny, pomóźcie! Mama zgodziła się na obróżkę rogzową krówkową!!! I muszę ją jeszcze jakoś do smyczy przekupić (którą mam <hahaha) I jak ją zbajerować jakoś (mamę), żeby sie nie skapneła, że mam tą smycz?:)

Posted

Nie chce jeszcze jednej ;p Chce tylko obrozę do kompletu ^^ Mama na obroze pozwolila, na komplet tez, ale nie kupie przeciez kompletu, bo smycz juz mam ;] I musze jakos wykombinowac, zeby tak zrobic, zeby mama sie nie skapnela, ze smycz juz wczesniej mialam ^^

Posted

Marta_Ares napisał(a):
a dla Mayki jakie kolory?? bo tzt dał sie namówic:evil_lol:
niebieskiego ma za duzo juz chyba, moze cos z czerwonym??

czerwień !!! :diabloti:

Posted

psiulka napisał(a):
Gops, świetnie dobrane!

dzieki

a szelki sa do roweru tzn mialy byc :evil_lol: ale za bardzo mi sie podobaja i do roweru kupie drugie :lol:

Posted

ma ktos obroze skorzana z ferplasta?
chcialam kupic przy okazji zakupu karmy tylko sie zastawiam czy to sie nie zepsuje po jednym spacerze
wyglada ladnie i cena przystepna niecale 40zl nasz romziar

Posted

gops napisał(a):
ma ktos obroze skorzana z ferplasta?
chcialam kupic przy okazji zakupu karmy tylko sie zastawiam czy to sie nie zepsuje po jednym spacerze
wyglada ladnie i cena przystepna niecale 40zl nasz romziar

ogladałam wczoraj w kakadu, jeżeli masz na myśli te dwukolorowe- całkiem fajnie sie prezentują, chociaż długo w takim stanie pewnie nie przeżyją : P

Posted

Unbelievable napisał(a):
ogladałam wczoraj w kakadu, jeżeli masz na myśli te dwukolorowe- całkiem fajnie sie prezentują, chociaż długo w takim stanie pewnie nie przeżyją : P

juz zamowilam , to dam znac ile przezyje :lol:
wzielam czarna z miekkim niebieskim podszyciem, nie pisalo tylko kurcze czym to podszyte jest

Posted

gops napisał(a):
juz zamowilam , to dam znac ile przezyje :lol:
wzielam czarna z miekkim niebieskim podszyciem, nie pisalo tylko kurcze czym to podszyte jest

cała jest z takiego samego materiału ;)

Posted

Heeej :cool3: Możecie mi doradzić ? :razz:

Rasta ma już takie wzroki i kolorki :

czekamy na róż rogzowy który będzie już jako gwiazdkowy ;) a po gwiazdce chciałabym dla niej ManMatowe szelki i obrożę i teraz nie wiem, niebieskie, czy zielone ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...