Rinuś Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 taaa napisałam maila z prośbą o przyszłanie skanu wysyłki i się okazało, że pracownik odłożył paczkę na bok i zapomniał ją wysłać...i dzisiaj wyszło kurierem...żal.
diabelkowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 rinus to powinni ci dac gratisa albo cene obnizyc
Chantell Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Mam pytanie. Czy taśmy żakardowe nadają się bezpośrednio na smycz, czy należy je naszyć na inną np parcianą taśmę? Zastanawiam się właśnie czy kupić je czy lepiej nie
Czekunia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 gops napisał(a):doszly nam szelki manmata jeszcze nie byly na spacerze ale pierwsze co mi sie rzucilo w oczy i zdenerwowalo to tylna obrecz z regulacja ale bez mozliwosci wsadzenia tego pasak gdziekolwiek , on tak sobie ma wisiec? brzydko to wyglada, ale oprocz tego to sa okey Gops, my mamy szele manmata, chyba nawet te same, co Ty:evil_lol:. Też miałam zagwozdkę, co zrobić z paskiem regulującym obręcz żebrową, bo po wyregulowaniu pasek zwisał i drażnił Sajana, smyrając go po brzuchu:eviltong:. I znalazłam rozwiązanie: wyregulowałam obręcz, częściowo pasek obcięłam, zostawiając trochę zapasu, gdybym za jakiś czas musiała obręcz poszerzyć (młody może jeszcze trochę się rozrosnąć), a końcówkę, która została po obcięciu, mama po prostu przyszyła do obręczy:cool3: (ja talentu krawieckiego nie mam;)). Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłam. Jeśli nie, to potem wstawię fotki.
Onomato-Peja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Można gumką recepturką przyczepić do obręczy :cool3:
gops Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Czekunia napisał(a):Gops, my mamy szele manmata, chyba nawet te same, co Ty:evil_lol:. Też miałam zagwozdkę, co zrobić z paskiem regulującym obręcz żebrową, bo po wyregulowaniu pasek zwisał i drażnił Sajana, smyrając go po brzuchu:eviltong:. I znalazłam rozwiązanie: wyregulowałam obręcz, częściowo pasek obcięłam, zostawiając trochę zapasu, gdybym za jakiś czas musiała obręcz poszerzyć (młody może jeszcze trochę się rozrosnąć), a końcówkę, która została po obcięciu, mama po prostu przyszyła do obręczy:cool3: (ja talentu krawieckiego nie mam;)). Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłam. Jeśli nie, to potem wstawię fotki. ja mam cale czarne , ale ten sam model dzieki dziewczyny juz sobie poradzilam najpierw gumka recepturka ale nie wygladalo to za ladnie, wiec wzielam kawalek starej tasmy czarnej i przeszylam , zrobilam taka jakby szlufke i tam wkladam ten pasek ;) szelki sa naprawde swietne, lepszych nie mielismy chyba wezme jeszcze jedna pare za jakis caas :lol: Onomato-Peja napisał(a):Można gumką recepturką przyczepić do obręczy :cool3: brzydko wygladalo :eviltong:
Czekunia Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 gops napisał(a):ja mam cale czarne , ale ten sam model dzieki dziewczyny juz sobie poradzilam najpierw gumka recepturka ale nie wygladalo to za ladnie, wiec wzielam kawalek starej tasmy czarnej i przeszylam , zrobilam taka jakby szlufke i tam wkladam ten pasek ;) szelki sa naprawde swietne, lepszych nie mielismy chyba wezme jeszcze jedna pare za jakis caas :lol: brzydko wygladalo :eviltong: Ja też jestem baaardzo zadowolona (dzięki Wiq;)), noszą się świetnie, prowadzi się psa na nich jeszcze lepiej, widać, że zrobione solidnie, no i świetne to miękkie podszycie pasków. Więc też za jakieś 6 mcy planuję zakup następnych, tym razem trochę droższych. P.S. Proszę o fotki futrzaka w szelkach.
gops Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Czekunia napisał(a):Ja też jestem baaardzo zadowolona (dzięki Wiq;)), noszą się świetnie, prowadzi się psa na nich jeszcze lepiej, widać, że zrobione solidnie, no i świetne to miękkie podszycie pasków. Więc też za jakieś 6 mcy planuję zakup następnych, tym razem trochę droższych. P.S. Proszę o fotki futrzaka w szelkach. tylko ja mam taki problem ze ciezko znalezc na nas rozmiar :roll: i chyba bede musiala specjalnie prosic zeby ktos mi sciagnal do sklepu fotki beda jak zrobie :lol: moze jutro spacerowe :cool3:
Marta_Ares Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Rinuś']Marta masz już adresówki? NIE:angryy: wsylam im codziennie po 2-3 te same e-maile moze laskawie odpisza w koncu:roll:
Rinuś Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='Marta_Ares']NIE:angryy: wsylam im codziennie po 2-3 te same e-maile moze laskawie odpisza w koncu:roll: to ja nie piszę skoro Ty nawalasz:evil_lol:
Unbelievable Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Marta_Ares napisał(a):NIE:angryy: wsylam im codziennie po 2-3 te same e-maile moze laskawie odpisza w koncu:roll: czyżby do tych z plexi? :cool3: jak tak to zadzwońcie;) Vectra napisał(a):My mamy nowe wystawowe :) śliczne :loveu: takie delikatne :loveu: to chyba nie jest ćwiekowane, tylko jakaś wstawka...?
Chantell Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 założyłam wątek 'nasze zakupy' Tam można pokazywać zdjęcia wszystkiego co zakupiliście bez ograniczeń :) (hehe reszte prócz szelek smyczy itd...) :) ktoś zasubskrybuje? http://www.dogomania.pl/forum/f996/nasze-zakupy-145005/
gops Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 nasze szele , narazie po domowemu , niestety na dworze brzydka pogoda
Kasia&Rika Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jakie to szerokie ... ale przynajmniej dobrze, że wzięłaś te czarne:D
gops Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Zaje**ste :loveu: dzieki :cool3: kup mlodej :diabloti: Kasia&Rika napisał(a):jakie to szerokie ... ale przynajmniej dobrze, że wzięłaś te czarne:D jak bedzie lysa to bedzie lepiej wygladac , teraz ta siersc wszystko psuje :roll: planuje jeszcze mki lub lapki :eviltong:
Onomato-Peja Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 gops napisał(a):dzieki :cool3: kup mlodej :diabloti: jak bedzie lysa to bedzie lepiej wygladac , teraz ta siersc wszystko psuje :roll: planuje jeszcze mki lub lapki :eviltong: nie od razu kraków zbudowano :eviltong: oj tam psuje, fajne takie kłaczki :lol:
vege* Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jak dla mnie za szerokie :lol: ile one mają szer?
Kasia&Rika Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 vege* napisał(a):Jak dla mnie za szerokie :lol: ile one mają szer? 3cm. .
Talia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 vege* napisał(a):Jak dla mnie za szerokie :lol: ile one mają szer? Ale jeśli to maja być szelki do sportów to dużo lepiej jak szerokie niż wąskie. Nie sa to szelki z serii 'śliczne i kolorowe', ale 'praktyczne i wygodne'.
vege* Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Talia napisał(a):Ale jeśli to maja być szelki do sportów to dużo lepiej jak szerokie niż wąskie. Nie sa to szelki z serii 'śliczne i kolorowe', ale 'praktyczne i wygodne'. Nie no jeśli do sportów mają być to wszystko ok :) ale jak na takie codzienne spacery takie szerokie miałyby być to jednak wolę troszkę węższe :eviltong:
Recommended Posts