Mi. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 doszła dziś do mnie paczka z pełnej miski:multi: ale oczywiście nie było mnie w domu i zostało awizo:diabloti:. jutro paczke odbiore i pokaże nowe rogzy;) Onomato-Peja napisał(a):Kantar nie uczy psa ładnego chodzenia na smyczy. Wyobraź teraz sobie - pies dusząc się ciągnie na obroży a na kantarku nie. Dlaczego, jak myślisz ? :razz: Niby to takie pozytywne a jednak... :p ja tam nie wiem, ciesze się, że przynajmniej problem Względnie zniknął :eviltong:.. hmm wyprowadzam psa czasami na szelkach, innym razem na halti. Tylko prowadząc na szelkach mam ciągle obawy, że zaraz kogoś uszczypnie :diabloti:. No niestety mam z nią taki problem, że gryzie a mając kantarek jestem w stanie ją w nagłym wypadku opanować. wiem wiem, trzeba szkolić resocjalizować itp. pracujemy nad tym:evil_lol:. w każdym razie wole bezstresowe spacery;)
Kiłi Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Djar'] I stąd moje pytanie. Czy kupował już ktoś coś takiego dla swojego psa i wie, gdzie można dostać halti w Łodzi Z góry dzięki za odpowiedź. Djar, poszukaj w internecie, halti w przystępnej cenie w karusku mają- http://www.karusek.com.pl/ Ja z karuska mam halti mojej suki i poprzedniego psa
Chantell Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 hehe ^^ Ja zamówiłam dla peruwiana jakieś takie... nie wiem ^^ W każdym razie będą pasować xD
martita Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 GameBoy napisał(a):jezeli pies wyrywa do innych psow idz z nim na szkolenie kantar nie jest rozwiazaniem jezeli chcesz to robic na wlasna reke kup dlawik o odpowiedniej dlugosci i naucz sie z niego poprawnie korzystac - pomoze od pierwszego uzycia o ile bedziesz robil to prawidlowo yyy, dlaczego dlawik, dlaczego nie kantar???Jakie rady:roll:
GameBoy Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 martita napisał(a):yyy, dlaczego dlawik, dlaczego nie kantar???Jakie rady:roll: yyy dlatego, ze kantar nie uczy, (zaden porzadny szkoleniowiec nie poleca kantara) a odpowiednio uzywany dlawik tak
Rinuś Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='smallpati'] Doszedł komplet RD :multi: do mnie nie doszło :angryy:
Katie Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Rinuś']Miałam komuś wkleić zdjęcie saszetki ale bateria mi padla :mdleje: Rinuś, mi miałaś wysłać i jeszcze Chantell chciała ;)
Paulina. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marta_Ares napisał(a):a do nas przyszły szelki Lupine od Pauliny, sliczne są:loveu: :loveu: no nie ! Ty mi powiedz czemu do Ciebie szelki doszły, jak wysłałam je w sobotę, a do mnie nie, choc wysłałaś je wcześniej ? cieszę się, że się podobają, bo nadal miałam malutkie poczucie winy, że ciut zmaltretowane są :) i faktycznie Aresowi druga obręcz nie sięga tak daleko jak mojej suce.
Rinuś Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Katie']Rinuś, mi miałaś wysłać i jeszcze Chantell chciała ;) ok mam, ale w sumie niewiele widać... jest spora dosyć.
Onomato-Peja Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mi. napisał(a):ja tam nie wiem, ciesze się, że przynajmniej problem Względnie zniknął :eviltong:.. hmm wyprowadzam psa czasami na szelkach, innym razem na halti. Tylko prowadząc na szelkach mam ciągle obawy, że zaraz kogoś uszczypnie :diabloti:. No niestety mam z nią taki problem, że gryzie a mając kantarek jestem w stanie ją w nagłym wypadku opanować. wiem wiem, trzeba szkolić resocjalizować itp. pracujemy nad tym:evil_lol:. w każdym razie wole bezstresowe spacery;) Nie no ja też zamierzam młodej kupić halter, ale my się dodatkowo na każdym spacerze uczymy i socjalizujemy ;) Ale jednak ona to wariatka i oprócz ćwiczeń, wolę mieć też halter, gdybym potrzebowała iść w jakieś publiczne miejsce ( plaża, bulwar itd. ) ;) Chyba już dziś zamówię obrożę dla młodej, mama załamana, ze różową biorę :diabloti: Nie moja wina, że akurat ta jest w przecenie :evil_lol:
Mi. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Nie no ja też zamierzam młodej kupić halter, ale my się dodatkowo na każdym spacerze uczymy i socjalizujemy ;) Ale jednak ona to wariatka i oprócz ćwiczeń, wolę mieć też halter, gdybym potrzebowała iść w jakieś publiczne miejsce ( plaża, bulwar itd. ) ;) Chyba już dziś zamówię obrożę dla młodej, mama załamana, ze różową biorę :diabloti: Nie moja wina, że akurat ta jest w przecenie :evil_lol: ;) a którą różową? [quote name='Rinuś']ok mam, ale w sumie niewiele widać... jest spora dosyć. Łukaszek?:diabloti:
Onomato-Peja Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mi. napisał(a):;) a którą różową? rogz łańcuch
Iza. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mi. napisał(a): Łukaszek?:diabloti: No na Rinusiową raczej nie wyglada :evil_lol:
Mi. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Onomato-Peja napisał(a):rogz łańcuch oo to ten co dziś do mnie doszedł a nie odebrałam:razz: Iza. napisał(a):No na Rinusiową raczej nie wyglada :evil_lol: są bardzo podobni :diabloti:
Iza. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [quote name='Mi.'] są bardzo podobni :diabloti: Ahaaa rozumiem :diabloti: pewnie szczególnie jeśli chodzi o krocze nie ? :diabloti::evil_lol: ok juz nie offuje :evil_lol:
Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Paulina, ja jednak tez dopiero w sobote wyslalam, bo wczesniej nie moglam. Jutro powinny byc juz u Ciebie;)
Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Która taśma, będzie pasować na obroże dla Aresa??:cool3: ja jestem za zieloną i czarna z czerwonymi lapkami. jedna bedzie polzaciskowa, druga z lancuszkiem.
Iza. Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marta_Ares napisał(a):Która taśma, będzie pasować na obroże dla Aresa??:cool3: Zielona super :cool3:
Unbelievable Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 a mi poszedł klips w rogzie, tym starym, przy odpinaniu na szczęście. Szelki krowy- niestety:roll: nosić się da bo odłamał się jeden z tych zaczepów, ale chyba mam ambicje wymienić, szczególnie że mam jeden zapasowy, z rogza właśnie, bo rozwaliłam rozwalonego viva rogza :evil_lol: jakby ktoś się pytał, rogz czy xxx, odpowiem na pewno nie rogz :diabloti:
Jami Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Fajnie będzie wyglądać zielony i czerwony z czarnymi łapkami :)
marta_gp Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Marta_Ares, super ta zielono-czarna :loveu::loveu:
ARGIS Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Pomóżcie wybrac coś dla tego amanta ze zdjęcia w banerku :p Z tych oto obroży: Szkoda, że rogz nie ma niczego zielonego...:shake:
Bewarka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Zielona taśma super...:loveu: [nowe macie? czy tylko tak prywatnie?]
Recommended Posts